Benim fıtratımda sevmek var

1.010 görüntülenme · 5 yanıt

Paylaş:
haya87

haya87

Kıdemli Üye · 234 mesaj

Evliyadan bir zat, suda bata çıka ilerlemeye çalışan bir akrep görür. Onu kurtarmaya karar verir ve parmağını uzatır. Fakat akrep onu sokar. O zat tekrar akrebi sudan kurtarmaya çalışır, ama akrep onu tekrar sokar. Yakınlardaki başka birisi ona, onu sürekli sokmaya çalışan akrebi kurtarmaya çalışmaktan vazgeçmesini söyler. Ama mübarek zat şöyle der:

“Sokmak akrebin fıtratında vardır. Benim fıtratımda ise sevmek var. Akrep sokuyor diye kendi fıtratımda olan sevmekten niçin vazgeçeyim?”

HUZUR PINARI - İslamiyet, İslam Dini, Ehl-i Sünnet İtikadı, İlmihal, Kitaplar...
hayri07

hayri07

Mübarek Üye · 1.455 mesaj

saolasın kardeşim selametle.
Gök Kubbe

Gök Kubbe

Mübarek Üye · 3.422 mesaj

allah razı olsun..::)
Guo1903

Guo1903

Mübarek Üye · 2.657 mesaj

Selamün Aleyküm..
Allah razı olsun.. Gerçekten güzel bir ders var.
Selam ve dua ile..
Zeki.42

Zeki.42

Kıdemli Üye · 447 mesaj

Allah razı olsun işte büyük zat lar böyledir.
ahde

ahde

Mübarek Üye · 590 mesaj

haya87, post: 1117823, member: 93111Evliyadan bir zat, suda bata çıka ilerlemeye çalışan bir akrep görür. Onu kurtarmaya karar verir ve parmağını uzatır. Fakat akrep onu sokar. O zat tekrar akrebi sudan kurtarmaya çalışır, ama akrep onu tekrar sokar. Yakınlardaki başka birisi ona, onu sürekli sokmaya çalışan akrebi kurtarmaya çalışmaktan vazgeçmesini söyler. Ama mübarek zat şöyle der:

�Sokmak akrebin fıtratında vardır. Benim fıtratımda ise sevmek var. Akrep sokuyor diye kendi fıtratımda olan sevmekten niçin vazgeçeyim?�

HUZUR PINARI - İslamiyet, İslam Dini, Ehl-i Sünnet İtikadı, İlmihal, Kitaplar...

sağalosun kardeşim allah (cc) razı olsun
iki cümle ne çok şey anlatıyor rabbim sevebilenlerden etsin cümlemizi
selametle kalın en güzele emanetsiniz

Kulunu affeder misin Rabbim; beni Sana adasam?!…
Güzeli seven Güzel! Sana feda edeceğim güzellikler ver!…

Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.