{{ Tırnak Kesmek }}
9.846 görüntülenme · 85 yanıt
pinar1988allah c.c. razı olsun faydalı bir paylaşım olmuş.emeğinize sağlık
ecmain olsun inşALLAH güzel kardeşim.
Yüreğinize sağlık
selam ve dua ile...
Yüreğinize sağlık
selam ve dua ile...
yeliz82, post: 1130920, member: 91898atlaya atlaya kesmek lazimmis bunu bilmiyordum ben sirayla gidiyordum hep.
paylasim icin Allah razi olsun.
batıl yaşamışız hep can dostum....
yeni öğrendik.
niyetimiz Peygamberimiz'in SAV unutulan sünnetini yaşatmaktır .
İNŞALLAH HAKKINI VEREBİLENLER ZÜMRESİNDEN OLURUZ.
selam ve dua ile kalınız...
kalbiminurlandır, post: 1130934, member: 9204batıl yaşamışız hep can dostum....
yeni öğrendik.
niyetimiz Peygamberimiz'in SAV unutulan sünnetini yaşatmaktır .
İNŞALLAH HAKKINI VEREBİLENLER ZÜMRESİNDEN OLURUZ.
selam ve dua ile kalınız...
amin amin insallah
Selamun aleyküm kardeşim.
Efendimiz(s.a.v.)''Allah için birbirinizi sevin'' demiş.Verdiğin bu güzel bilgiler ve paylaşimlarını okudukca Allah için seni sevmeye başladım...Teşekkürler kardeşim çok güzel paylaşimların var takip ediyorum Allah'ın izniyle...Selam ve dua ile kal...
Efendimiz(s.a.v.)''Allah için birbirinizi sevin'' demiş.Verdiğin bu güzel bilgiler ve paylaşimlarını okudukca Allah için seni sevmeye başladım...Teşekkürler kardeşim çok güzel paylaşimların var takip ediyorum Allah'ın izniyle...Selam ve dua ile kal...
_ahraz_, post: 1130945, member: 99365Selamun aleyküm kardeşim.
vealeykumselam Allah cc razı olsun inşALLAH
maşaAllah Rabbimiz cc kendi rızası için sevgi ve muhabbetimizi arttırsın inşALLAH. isminizi bahşedebilir misiniz mahsuru yoksa eğer ?
kalbiminurlandır, post: 1130964, member: 101594vealeykumselam Allah cc razı olsun inşALLAH
maşaAllah Rabbimiz cc kendi rızası için sevgi ve muhabbetimizi arttırsın inşALLAH. isminizi bahşedebilir misiniz mahsuru yoksa eğer ?
Selamun aleyküm kardeşim.Tabiki ne mahsuru olacak.Adim Zahide,senin adında ayşe sanırım bi arkadaşın yorumunda görmüştüm...
_ahraz_, post: 1131347, member: 57410Selamun aleyküm kardeşim.Tabiki ne mahsuru olacak.Adim Zahide,senin adında ayşe sanırım bi arkadaşın yorumunda görmüştüm...
VEALEYKUMSELAM sevgili Zahide kardeşim.
Cumamız mübarek, hayırlı ve hayırlara vesile olsun İnşAllah :a12:
evet ismim ayşe ... tanıştığımıza memnun oldum değerli dostum :a12:
selam ve dua ile kalınız :H
ALLAH İÇİN SEVEN VELİ KULLAR
Hz. Ömer (r.a.) anlatıyor:
Allah Resûlü (s.a.v.) şöyle buyurdu:
“Allah-u Teâlâ’nın kullarından öyleleri vardır ki –onlar ne peygamberlerdir ne de şehidler– kıyamet günü Allah katındaki makamlarından dolayı hem peygamberler hem de şehitler o kullara imrenirler. Sahâbe:
–Ey Allah’ın Resûlü (s.a.v.) onlar kimdir, bize anlat?! dediler.
Hz. Peygamber (s.a.v.) şöyle buyurdu:
–Onlar, aralarında herhangi bir akrabalık ya da ticari bir ilişkisi olmadığı halde, sırf Allah’ın rızası için birbirlerini seven bir topluluktur. Vallahi onların yüzleri nur gibidir. Nurdan tahtlar, koltuklar üzerine kurulup otururlar. İnsanlar korkuya kapılırlarken onlar asla korkuya kapılmayacak; insanlar hüzünlenirlerken onlar kesinlikle hüzünlenmeyeceklerdir
Bu da benden küçük bi paylaşım.Yüreğine sağlık ....
kalbiminurlandır, post: 1131389, member: 99321VEALEYKUMSELAM sevgili Zahide kardeşim.
Cumamız mübarek, hayırlı ve hayırlara vesile olsun İnşAllah :a12:
evet ismim ayşe ... tanıştığımıza memnun oldum değerli dostum :a12:
selam ve dua ile kalınız :H
Allah Resûlü (s.a.v.) şöyle buyurdu:
“Allah-u Teâlâ’nın kullarından öyleleri vardır ki –onlar ne peygamberlerdir ne de şehidler– kıyamet günü Allah katındaki makamlarından dolayı hem peygamberler hem de şehitler o kullara imrenirler. Sahâbe:
–Ey Allah’ın Resûlü (s.a.v.) onlar kimdir, bize anlat?! dediler.
–Onlar, aralarında herhangi bir akrabalık ya da ticari bir ilişkisi olmadığı halde, sırf Allah’ın rızası için birbirlerini seven bir topluluktur. Vallahi onların yüzleri nur gibidir. Nurdan tahtlar, koltuklar üzerine kurulup otururlar. İnsanlar korkuya kapılırlarken onlar asla korkuya kapılmayacak; insanlar hüzünlenirlerken onlar kesinlikle hüzünlenmeyeceklerdir
Bu da benden küçük bi paylaşım.Yüreğine sağlık ....
Kardeşim cok güzeldi seninde yüreğine sağlık.Rabbim bizide o güzel insanlardan eylesn...Selam ve dua ile...
oleander, post: 1133153, member: 101006ALLAH Razı OLSUN..! MERAK ETTİĞİM Bİ KONUYDU BİLGİLENDİRDİĞİN İÇİN TEŞEKKÜRLER
rica ederim yüreğinize sağlık kardeşim.
önemli bir konu gerçekten de
faydalanmak duasıyla ...
şekerleme, post: 1133196, member: 95501:T
yararlı paylaşım için
rica ederim yüreğinize sağlık kardeşim
SELAM VE DUA İLE :H
SELAM VE DUA İLE :H
ALLAH Resûlü (s.a.v.) şöyle buyurdu:
“ALLAH-u Teâlâ’nın kullarından öyleleri vardır ki –onlar ne peygamberlerdir ne de şehidler– kıyamet günü ALLAH katındaki makamlarından dolayı hem peygamberler hem de şehitler o kullara imrenirler. Sahâbe:
–Ey ALLAH’ın Resûlü (s.a.v.) onlar kimdir, bize anlat?! dediler.
–Onlar, aralarında herhangi bir akrabalık ya da ticari bir ilişkisi olmadığı halde, sırf ALLAH’ın rızası için birbirlerini seven bir topluluktur. Vallahi onların yüzleri nur gibidir. Nurdan tahtlar, koltuklar üzerine kurulup otururlar. İnsanlar korkuya kapılırlarken onlar asla korkuya kapılmayacak; insanlar hüzünlenirlerken onlar kesinlikle hüzünlenmeyeceklerdir
selamün aleyküm ayşem
allah razı olsun
selametle
ALLAH Resûlü (s.a.v.) şöyle buyurdu:
“ALLAH-u Teâlâ’nın kullarından öyleleri vardır ki –onlar ne peygamberlerdir ne de şehidler– kıyamet günü ALLAH katındaki makamlarından dolayı hem peygamberler hem de şehitler o kullara imrenirler. Sahâbe:
–Ey ALLAH’ın Resûlü (s.a.v.) onlar kimdir, bize anlat?! dediler.
–Onlar, aralarında herhangi bir akrabalık ya da ticari bir ilişkisi olmadığı halde, sırf ALLAH’ın rızası için birbirlerini seven bir topluluktur. Vallahi onların yüzleri nur gibidir. Nurdan tahtlar, koltuklar üzerine kurulup otururlar. İnsanlar korkuya kapılırlarken onlar asla korkuya kapılmayacak; insanlar hüzünlenirlerken onlar kesinlikle hüzünlenmeyeceklerdir
selamün aleyküm ayşem
allah razı olsun
selametle
.....
Bir gemi arıyorum pusulası İmandan.
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..
NFK
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..
NFK
Nazar57, post: 1133498, member: 93376Allah razı olsun...
ecmain olsun inşALLAH güzel kardeşim
selam ve sevgiyle kal...
selam ve sevgiyle kal...
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/59024-tirnak-kesmek · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.