- Tepki
- 1
- Ödül
- 38
Mübarek Üye · 1.642 mesaj
48.494 görüntülenme · 480 yanıt
leyla-1 🛡
✦ Mübarek Üye
Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 42.057 mesaj
elifimbenimhayırlı kandiller .selamn aleyküm canım ben bir şey araıyorum ama bulamıyorım leylacım inş yardımcı olursunuz portal veya foruma tıklayıpta oraya geçtiğim zaman kuran okuma hatım bölümü vardı orası çok güzeldi hem sesli hemde okurken kuranı bayağı yardımcı oluyordu tevvidli okumasını öğreniyorrdum ama şimdi bulamıyorum başka yeremi taşındı bana yardımcı olurmusunuz orada hatime başlamiıştşm ama yarım kaldı ı2i hatim dileğim vardı inş yakın zmanda yardımcı olursunuz ALLAHA emanet olun sağlıklar dileğimle hayırlı geceler
leyla-1Hayırlı kandiller Aleyküm Selam ablam canım yukarda portal bölümü var oraya tıklarsan dediğin yer çıkar ben şimdi denedim çıktı allah kabul etsin.
Allah tez zamanda sizede hayırlı şifalar nasip etsin Rabbim hayırlı sağlık haberlerini bekliyoruz ablam.Selam ve dua ile selametle kalınız allah'a emanet olun hayırlı geceler.
leyla-1 🛡
✦ Mübarek Üye
evo84ben 21 cüzü okudum RABBİM kabul etsin inşallah 18.cüzü almak istiyorum
elifimbenimselamün aleyküm canım ben 23 cüzden 30 kadar alıyorum okudukça yazarım eklersın ALLAHA emanet olun hayırlı günler 2.cüz bıttı yazabılırsın
elifimbenimselamün aleyküm canlarım ben aldığım cüzleri malesef okuyamıyacağım özel gün nedenıyle inanaın çok isterdim ama nasıp değilmiş hakkınızı helal edin ama inş ilerki günlerde alırım nasıp olursa alan o zamana kadar olmazsa.ALLAHA C.C. EMANET OLUN
leyla-1 🛡
✦ Mübarek Üye
elifimbenimselamün aleyküm canlarım ben aldığım cüzleri malesef okuyamıyacağım özel gün nedenıyle inanaın çok isterdim ama nasıp değilmiş hakkınızı helal edin ama inş ilerki günlerde alırım nasıp olursa alan o zamana kadar olmazsa.ALLAHA C.C. EMANET OLUN
leyla-1 🛡
✦ Mübarek Üye
leyla-1 🛡
✦ Mübarek Üye
leyla-1 🛡
✦ Mübarek Üye
elifimbenim, post: 1370752, member: 110203selamün aleyküm leyla canım kardeşim bu hatim bittimi yoksa böyle yarımmı kaldı anlamadım eyer bitmediyse okuyalım ne dersin belkide ben gözümden kaçırdım ozaman baan istediğin cüzü eklersin canım okurum tamam ALLAHA emanet olun
leyla-1 🛡
✦ Mübarek Üye
leyla-1 🛡
✦ Mübarek Üye
leyla-1 🛡
✦ Mübarek Üye
leyla-1 🛡
✦ Mübarek Üye
leyla-1, post: 1376258, member: 98391euzubillehimineşşeydanirraciim
**bismillahirrahmanirrahim**
1.cüz Mihrace24
2.cüz elifimbenim(okundu)
3.cüz leyla
4.cüz leyla
5.cüz mavci
6.cüz mavci
7.cüz hafize anne
8.cüz elifimbenim
9.cüz Zerrin abla
10.cüz mavci
11.cüz Zerrin abla
12.cüz mavci
13.cüz
14.cüz
15.cüz leyla(arkadaşı)
16.cüz leyla(arkadaşı)
17.cüz leyla(arkadaşı)
18.cüz evo84
19.cüz leyla(arkadaşı)
20.cüz
21.cüz evo84
22.cüz Zerrin abla
23.cüz
24.cüz
25.cüz
26.cüz alındı
27-cüz alındı
28.cüz
29.cüz
30.cüz leyla
Allah c.c kabul etsin. inşallah..
mavci 🛡
✦ Mübarek Üye
* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR * · ✦ Mübarek Üye · 33.174 mesaj
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/58804-kur-an-hatmimize-yardim-edermisiniz-kardeslerim · 21.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.