ALLAH rızası için bakın..

723 görüntülenme · 4 yanıt

Paylaş:
SAMASTRA

SAMASTRA

Üye · 16 mesaj

Şu alemde müminin mümine en büyük yardımı dua iledir(Hadis-i Şerif)
Allah rızası için şu günahkar kardeşinize dua edin..Artık gunahlarımdan ihlaslı tövbe edemez oldum sizin duanıza muhtacım..Lütfen bana dua ismim ihsan durgut..Ben sizin ağzınızla günah işlemedim siz de benim ağzımla günah işlemediniz..Allah rızası için affolunmam için dua edin..Allah sizi cemaliyle şereflendirip Resul-i Ekrem (ASM) ye komşu yapsın...Eğer affedilmeme vesile olursanız bilin ki bana yaptığınız duadan Allah sizede verir..Allah ın rahmeti her daim üzerinizde olsun
Selamun aleyküm kardeşlerim
TRHACKER

TRHACKER

Mübarek Üye · 2.454 mesaj

ve aleykümselam kardeşim
ne mutludur ki hatasını bilene bilipte tövbe edene müjdeler olsun
mü'min kardeşin mü'min kardeşine ettiği dua kabul buyrulurmuş
birbirimize dua edelim inşaallah kardeşim
edelim ki rabbim hepimizi affeylesin
bizleri yalancılık,gıybet,dedkodu,kulhakkı,fitne,fesat,hırsızlık,ahlaksızlık,şirk,zina vs
gibi büyük günahlardan korusun bizleri kendi yolundan çıkarmasın
efendimizin 70 fırkasından doğru olan 1 fırkadan eğlesin bizleri
amin amin amin
''levent''

''levent''

Mübarek Üye · 637 mesaj

allah-u zülcelal magfiret ve rahmet eder hepimize başta sana olmak üzere inşallah.allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali muhammed...
^Cem^

^Cem^

Yeni Üye · 4 mesaj

Aleykûm Selam kardeşim.

Yüce Rabbim senden; bizi dua ve tövbe ye teşfik eden herkesten razı olsun. Allah yardımcın olsum ve tövben daim olsun inşAllah.

Sabır ve selametle kal kardeşim.
SAMASTRA

SAMASTRA

Üye · 16 mesaj

Allah razı olsun..Hepimizi Kuran-Kerim'inin yolunda ilerletsin ve Resul-i Ekreminin(asm) izinde yürütsün inşallah..Allah rahmetini ve ihsanını sizin üzerinizden eksin etmesin..
(Amin)
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.