Felak ve Nas Sureleri
11.086 görüntülenme · 122 yanıt
Okudum Allah'ın izniyle..Rabbim benden sonra gelecek kardeşimizi bu mübarek surelerin yüzüsuyu hürmetine ; Her türlü afatlardan, belalardan,kazalardan, musibetlerden, ins ve cin şerrinden, şeytanın vesvesesinden muhafaza eylesin.(Amin)
Resulullah Sallallahu aleyhi vessellem efendimiz her gece yatağına yatarken Felak ve Nas surelerini ellerine okuyup üfleyip bütün vücuduna mesh ederdi.Biz de ona uyup okuyalım İnşaallah...
GÜLSAHHALLAH razı olsun bende bir sonraki kardeşim için okudum...
hayri07ALLAH kabul eylesin sonraki arkadaşım için selametle.
Allah Azze ve Celle kabul buyursun
bir sonraki kardesim için insALLAH okundu..
Moderatör
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 511
- Ödül
- 113
Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 6.148 mesaj
selamün aleyküm
allah cümlemizi bün köyülüklerden görünen ve görünmeyen bütün musibet ve belalardan korusun
bir önceki kardeşmizden allah razı olsun bana nasip oldu.
bende bir sonraki kardeşiimizi için okudum.
allah kabul etsin
selam ve dua ile
allah cümlemizi bün köyülüklerden görünen ve görünmeyen bütün musibet ve belalardan korusun
bir önceki kardeşmizden allah razı olsun bana nasip oldu.
bende bir sonraki kardeşiimizi için okudum.
allah kabul etsin
selam ve dua ile
Allah razı olsun erhan kardesım.
sizden de Allah razıı degerli buyugumuz konuyu actıgınız ıcın.ben de bır sonrakı kardesım ıcın okudum.Rabbim gorunen ve gorunmeyen varlıkların serrınden korusun bızlerı ınsallah.
Selametle...
sizden de Allah razıı degerli buyugumuz konuyu actıgınız ıcın.ben de bır sonrakı kardesım ıcın okudum.Rabbim gorunen ve gorunmeyen varlıkların serrınden korusun bızlerı ınsallah.
Selametle...
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/58676-felak-ve-nas-sureleri · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.