(muhammed ikbal)
Dua edelim(allah rızası için)
820 görüntülenme · 9 yanıt
S.a arkadaşlar....bu forma yeni katıldım ama sizden bir ricam olacak....manevi olarak çok büyük bir sıkıntı içindeyim bu sıkıntıalrdan kurtulmanın tek yolunun dua olduğunu düşünüyorum....bildiğiniz gibi bir kişinin kendinden başkasına ettiği dua günahsız bir ağızdan edilmiş dua gibidir gibidir.....bu sadece bir ricadır dua eden arkadaşlarıma şmididen çok teşekkür ederim....alah hepinizden razı olsun....:)....hakkınızı helal edin....
(muhammed ikbal)
(muhammed ikbal)
Allah hem sizin hem de cümle alemin sıkıntılarını gidersin İşlerinizde rabbim ,cümle alemin yardımcısı olsun
derlilere devalar
hasta lara şifalar
borclularada edalar nasip etsin
derlilere devalar
hasta lara şifalar
borclularada edalar nasip etsin
Selamûn Aleykûm ônceliklen Miraç Kandiliniz mûbarek olsun ALLAH cc HayIrlara vesile etsin insALLAH senin için dualar edecegim ALLAH cc simdiden kabul Etsin ALLAHA emanet ol.

Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/58635-dua-edelim-allah-rizasi-icin · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Ermeni soykirim İFTİRASINI protesto Edelim ALLAH RIZASI İÇİN Boykot 15 cevap
- Hastalara yardım edelim ...onların ziyaretine gidip...Şifa için dua edelim... Görüş- Öneri- İstek 19 cevap
- Evvela Allah rızası için. fatma halam için.tüm ölenlerimiz -hastalarımız için YASİN Hatim Listesi 4 cevap
- bu defa kendim için dua istiyorum Allah rızası için Dua Bölümü 15 cevap
- Allah Rızası İçin Hz Muhammed Aşkı İçin Ne olur Yardım Edin Dua Bölümü 14 cevap
- allah rızası için dua edin benim için :( Görüş- Öneri- İstek 1 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.