Bismillahirrahmanirrahim

2.652 görüntülenme · 29 yanıt

Paylaş:
gullere-vurgun

gullere-vurgun

Kıdemli Üye · 270 mesaj

BULENT TUNALI, post: 1142901, member: 76367SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM ALLAH RAZI OLSUN İNŞAALLAH.GÜZEL YERİNDE BİR PAYLAŞIM OLMUŞ.DİLERİM RABBİMDEN CÜMLEMİZİ ANLAYANLARDAN EYLER.SELAM VE DUA iLE

Amiiiin...:) Allah sizden de raz1 olsun... çok çok tesekkür ederim...
sümeyyehilal

sümeyyehilal

Yeni Üye · 1 mesaj

çok güzel bir yazı gerçekten çok etkilenmdim okurken..yüreğinize sağlık.
gullere-vurgun

gullere-vurgun

Kıdemli Üye · 270 mesaj

biraz geç oldu özürdilerim...Allah razı olsun etkilenmeniz beni de etkiler :) selam ve dua ile...
ibra

ibra

Mübarek Üye · 6.106 mesaj

ALLAH razı olsun kardeşim,ne kadar yazı geçirmişssin inşaALLAH bu yazıdan birileri nasiplenir. (Güzelde yazmışsınız)
İnsan beğenmez.
Gök Kubbe

Gök Kubbe

Mübarek Üye · 3.422 mesaj

ALLAHU TEALA razı olsun harika bir yazı maaşALLAH çok beğendim çook güzel tebrik ederim::) RABBime emanetsin inşALLAH selam ve dua ile (:
gullere-vurgun

gullere-vurgun

Kıdemli Üye · 270 mesaj

Allah razı olsun...ben sadece düşündüklerimi dile getirmak istedim yoksa iddaalı deilim...inşaallah iyi kötü düşüncelerimden nasiplenen olur...selam ve dua ile...
gullere-vurgun

gullere-vurgun

Kıdemli Üye · 270 mesaj

küçük-kul, post: 1205590, member: 99321ALLAHU TEALA razı olsun harika bir yazı maaşALLAH çok beğendim çook güzel tebrik ederim::) RABBime emanetsin inşALLAH selam ve dua ile (:

Allah razı olsun beğendinize sevindim :) sizde Rabbimize emanet olun... aynı yaşlardayız galiba :)
gullere-vurgun

gullere-vurgun

Kıdemli Üye · 270 mesaj

ibra, post: 1205587, member: 37970ALLAH razı olsun kardeşim,ne kadar yazı geçirmişssin inşaALLAH bu yazıdan birileri nasiplenir. (Güzelde yazmışsın)

Allah razı olsun...ben sadece düşündüklerimi dile getirmek istedim yoksa iddaalı deilim...inşaallah iyi , kötü düşüncelerimden nasiplenen olur...selam ve dua ile...
Gök Kubbe

Gök Kubbe

Mübarek Üye · 3.422 mesaj

gullere-vurgun, post: 1205593, member: 103395Allah razı olsun beğendinize sevindim :) sizde Rabbimize emanet olun... aynı yaşlardayız galiba :)

Evet ::).........................
gullere-vurgun

gullere-vurgun

Kıdemli Üye · 270 mesaj

:) ........................................... mesaj çok kısaymış kabul etmiyo :)
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.