çin boykotu başlamıştır

2.809 görüntülenme · 19 yanıt

Paylaş:
kaniirfan

kaniirfan

Mübarek Üye · 647 mesaj

AKLINIZA GELEN ÇİN MALLARINI YAZINIZ
bu şekilde etkili bir liste oluşturarak diğer form sitelerine liste yapıp yayımlayacağım/yayımlayacaksınız...DERHAL BİR ŞEYLER YAPMAMIZ GEREKİYOR BU BOYNUMUZUN BORCUDUR..elimde olan 8000 adet mail adresine cumartesi günü postalayacağım.. ilgi ve alakanızı umuyorum
kaniirfan

kaniirfan

Mübarek Üye · 647 mesaj

şuanki mallarda MADE İN CHİNA yazmıyor MADE İN P.R.C yazıyor prc yazan mallarda çin malıdır haberiniz olsun
Zeki.42

Zeki.42

Kıdemli Üye · 447 mesaj

Made in China ve Made in P.R.C in dışında milyonculardan aldıgınız ürünlerin yuzde 90 ı çin malıdıır ve milyonculardan mal almıyalım orada bizim kanımızdan olan ve müslüman olan uygur Türklerine şiddet ve zulum uygulanmaktadır. Allah rızasi icin Çin ve Kominist rejimini boykot ediyoruz ve mail yolu ile gönderiyoruz inşallah.
buket58

buket58

Mübarek Üye · 1.331 mesaj

kaniirfanşuanki mallarda MADE İN CHİNA yazmıyor MADE İN P.R.C yazıyor prc yazan mallarda çin malıdır haberiniz olsun

TELEFON MARKALARI :Anycool,Trident,Orite,Daymobile,My Phone,Verson
buket58

buket58

kaniirfanşuanki mallarda MADE İN CHİNA yazmıyor MADE İN P.R.C yazıyor prc yazan mallarda çin malıdır haberiniz olsun

ABD’DE milyonlarca çin malı oyuncağın toplanmasının ardından, prestiji yerle bir olan Çin, tüketicinin önyargılarını aşmanın yeni bir cinliğinibuldu. Çin malı ürünler artık Made in ChinayerineMade in PRC” (People’s Republic of China - Çin Halk Cumhuriyeti) ibaresiyle satılıyor.
Luvi

Luvi

Mübarek Üye · 1.209 mesaj

Arkadaşlar bir lojistikçi olarak söyleyeyim Çin'e boykot malesef imkansız! Çünkü; dünya üzerinde ki her hareketli gemiden 2 tanesinin 1'i Çin mallarıyla yüklü. Bunun dışında bazı ülkelerde ki sanayiciler Çin'de üretimi yapılıyor ama kendi ülkesinden ihracat vergisi almak için kendi ülkesine girdi-çıktı yapıyor ve bu mallarında takibinin dünyada imkansız kılıyor. O yüzden bence ekonomik boykot yerine siyasi boykot daha mantıklı olacaktır.

Selam ve dua ile...
buket58

buket58

olsun kardeşim biz elimizden geleni yapalımda meydanı boş zannetmesinler başı boşlar
ishakyakup

ishakyakup

Mübarek Üye · 550 mesaj

çin'e boykot diye yazdığınız klavyede çin malı.. maus da çin malı.. pc nin bir çok parçasıda çin malı..

boykot çok güçlü bir yaptırımdır.. lakin bu böyle amatörce olursa "tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış" tarzında olur.. bunun yerine kendi iktidarımıza boykot uygulayın.. siyasi olarak faaliyet yapsınlar...

yoksa: iki parça çin malından vaz geçsek çin'in ekonomisini sarsarız diye düşünmeyin..
Yoksulluk korkusuyla ömrü servet peşinde harcayanda gördüm fakirliğin özünü
Çevirdim yüzümü...
Zeki.42

Zeki.42

Kıdemli Üye · 447 mesaj

ishakyakupçin'e boykot diye yazdığınız klavyede çin malı.. maus da çin malı.. pc nin bir çok parçasıda çin malı..

boykot çok güçlü bir yaptırımdır.. lakin bu böyle amatörce olursa "tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış" tarzında olur.. bunun yerine kendi iktidarımıza boykot uygulayın.. siyasi olarak faaliyet yapsınlar...

yoksa: iki parça çin malından vaz geçsek çin'in ekonomisini sarsarız diye düşünmeyin..

Hz. İbrahim ateşe atılırken karıncaya sormuşlar? Nereye gidiyorsun be karınca o sırtındaki su ilemi o koskoca ateşi söndireceksin sende yanarsın zavallı demişler. Karıncada -Olsun En azından safım belli olru demiş. Burada anlatıldığı gibi bizim amacımız boykot olayı olmazlarla değil Allah ın izni ile olurlarladır. Yani safımız belli olsun bundan sonra daha dikkatli ve seçicic davranacağız gibi kardeşim. Biz boykot derken bunu kast ediyoruz. Mesela benim iş yerimde kola alıyorlar koa kola lamayın demem rağmen ben içmiyorum her iş sende biter anlıyormusun kalın sağlıcakla. Allah ın selamı üzerinize olsun arkadaşlar.
buket58

buket58

Zeki.42, post: 1104697, member: 60391Hz. İbrahim ateşe atılırken karıncaya sormuşlar? Nereye gidiyorsun be karınca o sırtındaki su ilemi o koskoca ateşi söndireceksin sende yanarsın zavallı demişler. Karıncada -Olsun En azından safım belli olru demiş. Burada anlatıldığı gibi bizim amacımız boykot olayı olmazlarla değil Allah ın izni ile olurlarladır. Yani safımız belli olsun bundan sonra daha dikkatli ve seçicic davranacağız gibi kardeşim. Biz boykot derken bunu kast ediyoruz. Mesela benim iş yerimde kola alıyorlar koa kola lamayın demem rağmen ben içmiyorum her iş sende biter anlıyormusun kalın sağlıcakla. Allah ın selamı üzerinize olsun arkadaşlar.

sonuna kadar katılıyorum
theimam22

theimam22

Aktif Üye · 64 mesaj

Arkadaş mause de chin malı demiş bir baktım hakkaten madein chin yazıyo evimize kadar girmişler başka yolu vardır umarım boykoy yapmanın...
kaniirfan

kaniirfan

Mübarek Üye · 647 mesaj

ARKADAŞLAR evinizdeki malların çin malı olması veya olmaması değil mesele ,mesele bundan sonra dikkat etmektir..
buket58

buket58

inanmıyorum elimde şuan bi çin malı var ,

ama bundan sonrasına bakmak ......................
İNCİNUR

İNCİNUR

Mübarek Üye · 575 mesaj

ewet bende 1 milyoncudan boncuk alıyodum artık almıcam.
TakeOne

TakeOne

Mübarek Üye · 6.069 mesaj

Allah razı olsun. Kahrolsun katil çin.

Firdevs Nisa

Firdevs Nisa

Aktif Üye · 75 mesaj

Küçük de olsa bi tepki vermek hiç tepki vermemekten daha iyidir.

ALLAH nasip ederse bizim küçük çığlığımız onlara dev bir haykırış gibi gelir inşallah.Ne diyelim...

Selametle kalın.ALLAH'a emanet olun.

SELÂMÛN ALEYKÛM
mavi_yigit

mavi_yigit

Üye · 29 mesaj

Selamun aleykum

Selamun aleykum

Zeki.42, post: 1104697, member: 60391Hz. İbrahim ateşe atılırken karıncaya sormuşlar? Nereye gidiyorsun be karınca o sırtındaki su ilemi o koskoca ateşi söndireceksin sende yanarsın zavallı demişler. Karıncada -Olsun En azından safım belli olru demiş. Burada anlatıldığı gibi bizim amacımız boykot olayı olmazlarla değil Allah ın izni ile olurlarladır. Yani safımız belli olsun bundan sonra daha dikkatli ve seçicic davranacağız gibi kardeşim. Biz boykot derken bunu kast ediyoruz. Mesela benim iş yerimde kola alıyorlar koa kola almayın demem rağmen ben içmiyorum her iş sende biter anlıyormusun kalın sağlıcakla. Allah ın selamı üzerinize olsun arkadaşlar.

Rahatsızlıgım dolasıyla bi süre buralarda degildim. Ama şükür rabbime iyileştim sayılır. Zeki arkadasımıza katılıyorum. Doğru demiş. Rabbim yar ve yardımcısı olsun oradaki tüm kardeşlerimin....Dualarınızda eksik bırakmayın onları... Rabbimin Selamı, Saygı ve sevgilerimle...
kaniirfan

kaniirfan

Mübarek Üye · 647 mesaj

mavi_yigit, post: 1106393, member: 3585Rahatsızlıgım dolasıyla bi süre buralarda degildim. Ama şükür rabbime iyileştim sayılır. Zeki arkadasımıza katılıyorum. Doğru demiş. Rabbim yar ve yardımcısı olsun oradaki tüm kardeşlerimin....Dualarınızda eksik bırakmayın onları... Rabbimin Selamı, Saygı ve sevgilerimle...

geçmiş olsun
kaniirfan

kaniirfan

Mübarek Üye · 647 mesaj

Çin malı ya da hammaddesini, tüketici olarak ayırt edebilmek oldukça güç ancak Çin üretimi olan bir malı ayırt etmek çok ama çok kolay.
Nasıl mı?
Aldığınız ürünün üzerinde "Made in China",
"Product of China",
"Çin Malı"

gibi ibareler yer almıyorsa, ürünün barkodunu okuyun.
Her ülkenin sahip olduğu eşi olmayan satış kodları, barkodların başına işleniyor. Barkodun en başındaki ilk iki ya da üç rakam, ürünün hangi ülkeden geldiğini size söylüyor.
İşte Çin'e ait barkod numaraları
690 ve 692.

Eğer ürünün orijinalinden emin değilseniz bu üç rakam size yol gösterecektir.
Bu numaralarla başlayan ürünleri almayın.
Sessizlik içinde ölen, acı çeken tüm canlıların sesi olun.
abdülbaki

abdülbaki

Kıdemli Üye · 273 mesaj

sadece çin malı almamakla olmamalı çınle alakası olan her halden vaz geçilmeli mesela kunfu karete bu gıbı spor dalları turki cumhurıyetlerden kalkmalı.. ..
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.