Selamün Aleyküm
2.515 görüntülenme · 26 yanıt
GEVHER 🛡
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 2.519
- Ödül
- 163
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 3.971 mesaj
Foruma ve aramıza hoşgeldiniz.
Faydalı paylaşımlarda sizi de aramızda görme duasıyla , inşaAllah üyeliğiniz hayırlı ve daim olur.
Allah Celle Celalühe emanet olunuz.
maşaallah çok güzel yolunuz açık olsun rabbim kendisini dileyene elbet yolunu açar rabbimin halis kullarından olman duası ile kardeşim
ALLAH a emanet ol
selametle.......
Hoşgeldin sitemize üyeliğin hayırlı ve daim olsun..
İnsanız hepimizin hataları oluyor ,hepimiz günah işliyoruz bilerek yada bilmeyerek
önemli olan bunların farkına varıp Rabbimizden bağışlanmak istememiz ve tövbe etmemizdir.
selam ve dua ile...
TegabuN
Yeni Üye · 0 mesaj
Zeki.42Arkadaslar Benim adım Zeki Allah bana 3 gün önce içime bir hidaye verdi ve namazlarıma basladım dışarıdaki insanlardan gözlerimi kacırıp haramdan sakınmaya basladım. Bunun sebebi ahiret hayatından ve Allah tan cok korkmamdır. Arkadaslar kendim Konyalıyım ve buranın müthiş bi manevi havası vardır. Tüm müslüman kardeslerimizin burayı mutlaka ziyaret etmelerini dilerim. Yasım 22 ve muhasebe ile ilgili bi şirkette çalısmaktayım. İslamı bilmeyi onu öğrenmeyi ve onu yaymayı cok istiyorum ancak o kadar tecrubesizimki en zorda kaldıgımda rabbime sıgınıyorum. Ölümden cok korkuyorum unki gunahlarım cok fazla Allah (C.C) Dualarda tövbelerde bulundum ve tövbede aldım arkadaslar. Allah hepimizin günahlarını bağışlasın insallah ben günah isledim ama işlememek üere söz verdim büyük günah bana yasak arkadaslar kendi kendime böyle söz verdim ki sonra Allah a söz vedim burada sizinle paylasıcagım bilgilerim olucaktır arkadaslar simdiden Allah hepiniziden razı olsun
aleyküm selam zeki kardeşim hoşgeldin aramıza
ne mutlu sana ki Rabbim sana doğru yolu göstermiş
ben de konyalıyım ve konyadayım haklısın manevi bir hava var burda:) çok şükür
herkesin görmesi gereken yerlerden biridir konya
Mevlana şehridir;;) (en önemlisi)
tekrar hoşgeldin aramıza hemşerim
selam ve dua ile...
TegabuN
Yeni Üye · 0 mesaj
TegabuN
Yeni Üye · 0 mesaj
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/58371-selamun-aleykum · 24.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.