Allah nasip ederse yarın yolcuyum
9.797 görüntülenme · 72 yanıt
AFRA_NUR, post: 1100766, member: 93709ve aleyküm selam hocam...
ne güzel ailene kavuşucan inşallah.bol bol dinlen özlem gider inşallah.dikkatli git allaha emanet yollarda.arabaya binincede yani her bindiğinde belki biliyosundur ama bilmiyosan diye söyleyim,euzi besmeleni çekip 3 kere
''Bismillahi mecraha ve mürsaha inne rabbi le gafururrahıym'' bu dua yı oku inşallah.zaten 7 ayetel kurside okursun mutlaka,sadakanı da kültablasına koyup allahın selametiyle ver elini denizli:)
yolun açık olsun hocam.dua ile rahmana emanet:H
selamunaleykum kardeşim
allah razı olsun
oyle yaparım inşaallah
her arabama bınışımde ayetel kürsi okuyorum
allah korusun
cok da dıkkatlıyımdır gercı
inşaallah
amın
cok özleyeceğım sızlerı
kendınıze ıyı bakın:)
allaha emanet ol
cok mutlu kal:a15:
deniz yıldızı, post: 1100768, member: 54443aleyküm selam hocam
hayırlısıyla kazasız belasız gidip gelirsiniz inşallah
yolunuz açık olsun
allah a emanet olun
selam ve dua ile...
selamunaleykum kardeşim
allah razı olsun
amin inşallah
allaha emanet olun
cok mutlu kalın:a15:
selamün aleyküm ablacım allah kazasız belasız gidip gelmenizi nasip etsin inşallah selamlarımızı iletin annenize
Rasûlullah (sav) buyuruyor: “Dünya tatlıdır ve manzarası hoştur. Şüphesiz ki Allah dünyanın idaresini size verecek ve nasıl davranacağınıza, ne gibi işler yapacağınıza bakacaktır. O halde dünyadan sakının…” (Müslim, Zikr 99)
lale&gül, post: 1100901, member: 93106selamün aleyküm ablacım allah kazasız belasız gidip gelmenizi nasip etsin inşallah selamlarımızı iletin annenize
aleykumselam kardeşim
allah razı olsun
amın
elbettekı ıletırım
allaha emanet ol
cok mutlu kal:a16:
Hayirli yolculuklar diliyorum, Sag selamet gidip gelirsiniz Ins'Allah.. Sizi tanimiyorum, Daha dogrusu ben yeniyim :). Rabbim yar ve yardimciniz olur Ins'Allah .
Cikmaz~Sokak, post: 1100968, member: 69715Hayirli yolculuklar diliyorum, Sag selamet gidip gelirsiniz Ins'Allah.. Sizi tanimiyorum, Daha dogrusu ben yeniyim :). Rabbim yar ve yardimciniz olur Ins'Allah .
selamunaleykum kardeşim
allah razı olsun
amin inşaallah
olsun bır zamanlar bende yenıydım:)
allaha emanet olun
mutlu kalın
gülnisa, post: 1100742, member: 99365selamunaleykum kardeşim
allah razı olsun
aydından da geceeğım:)
allaha emanet ol
mutlu kal
aleyküm selam ya evet ben de onu düşündüm nazillideyiz biz burdan da geçersin. sende Allaha emanet ol huzurla kal.
buket58, post: 1101295, member: 96566inş güle güle gidip gelirsiniz ben adresi biliyorum yarın sizden önce orada olurum inş
selamunaleykum kardeşim
inşallah
ben gecıkebılırım cayı hazırlayın olur mu:)
allaha emanet ol
mutlu kal
Selamun Aleyküm sevgili Gülnisa Mutlu hocam;
Yolunuz açık olsun.Kazasız,belasız,mutlu,huzurlu bir yolculuk olsun inşaAllah.
Ben inciri çok severim hocam..eğer meyvelerin içinde varsa benim yerimede yiyin.:)
Annenize çok selamlar.Allah celle celalühe emanet olun.
Yolunuz açık olsun.Kazasız,belasız,mutlu,huzurlu bir yolculuk olsun inşaAllah.
Ben inciri çok severim hocam..eğer meyvelerin içinde varsa benim yerimede yiyin.:)
Annenize çok selamlar.Allah celle celalühe emanet olun.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/58259-allah-nasip-ederse-yarin-yolcuyum · 24.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.