özgürlüğün özgürlüğümüzdür Kudüs
SELAMUN ALEYKÜM
771 görüntülenme · 8 yanıt
KARDEŞLERİM BEN YENİ ÜYEYİM ALLAH'A HAMDOLSUN Kİ BURAYI BULDURDU EMEKLER ZAYİ OLMAZ İNŞ. NİMETLERİN EN FAZLA OLDUĞU ZAMAN İSYAN DA EN FAZLA OLACAKMIŞ. ALLAH HEPİMİZİN KALBİNİ KORUSUN. GÖNÜLLERİN VE HERŞEYİN SAHİBİNİN SELAMI ÜZERİNİZE OLSUN. MAZLUM KARDEŞLERİMİZ İÇİN DUAYI EKSİK ETMEYELİM.
Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir.
RE: SELAMUN ALEYKÜM
Hoş geldi kardeş İnşallah sende buranın nimetlerinden faydalanırsın. Allaha emanet olun
Sevgilerle.
Hoş geldi kardeş İnşallah sende buranın nimetlerinden faydalanırsın. Allaha emanet olun
Sevgilerle.
aleyküm selam aramıza hoşgeldin hayırlara vesile olur inşallah
яυнυм ℓüтƒυηυ özℓєя" нєяşєу∂є тєк вιя ιмzα 'уα нαу'
TEŞEKKÜRLER. ŞİİR ÇOK GÜZEL SİZ Mİ YAZDINIZ
TEŞEKKÜRLER. ŞİİR ÇOK GÜZEL SİZ Mİ YAZDINIZ
Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir.
:) Nerde bizde o yetenek Sedat Uçan'ın söz verdim Allahım ismi. Sabahtan beri otuz oldu herhalde dinliyorum. Sitedede var valla ben bayılıyorum.
Bide yenisiniz birine cevap verirken o kişinin yazısının üstünde ALINTI YAP bölmü var orayı tıklayıp mesajı yazabilirsiniz.
Allaha emanet olun
:) Nerde bizde o yetenek Sedat Uçan'ın söz verdim Allahım ismi. Sabahtan beri otuz oldu herhalde dinliyorum. Sitedede var valla ben bayılıyorum.
Bide yenisiniz birine cevap verirken o kişinin yazısının üstünde ALINTI YAP bölmü var orayı tıklayıp mesajı yazabilirsiniz.
Allaha emanet olun
teşekkürler Allah bizleri yolunda daim olanlardan kılsın
zeynep1111 yazdı:
teşekkürler Allah bizleri yolunda daim olanlardan kılsın
;) Allah razı olsun inşallah halis niyetlerimiz O'nun rızasına ulaştırır....
xtar yazdı:
Allaha emanet olun
;) Allah razı olsun inşallah halis niyetlerimiz O'nun rızasına ulaştırır....
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/5811-selamun-aleykum · 26.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- selamun aleyküm yardıma ihtiyacım var lütfen sesime cevap verin:(( Tanışma Köşesi 23 cevap
- Selamun Aleyküm Tanışma Köşesi 11 cevap
- Selamun Aleyküm Tanışma Köşesi 1 cevap
- Selamun aleyküm dostlar Tanışma Köşesi 11 cevap
- selamun aleyküm Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 19 cevap
- Selamun Aleyküm Tanışma Köşesi 21 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.