BİRNUR kardeşimizin dedesi bugün sabah vefat etmiş.allah rahmet eylesin.kendisi bugün akşama kadar kelime-i tevhid çekmemizi istiyor.acilen yardım edelim kardeşlerim katılımlarınızı bekliyorum.herkes sayı bildirirse akşama bende kendisine bildiricem.kabre konmadan yetişelim inşallah
Vefat-birnur kardeşimizin dedesi için kelime-i tevhid
16.048 görüntülenme · 143 yanıt
esselamu aleyküm
BİRNUR kardeşimizin dedesi bugün sabah vefat etmiş.allah rahmet eylesin.kendisi bugün akşama kadar kelime-i tevhid çekmemizi istiyor.acilen yardım edelim kardeşlerim katılımlarınızı bekliyorum.herkes sayı bildirirse akşama bende kendisine bildiricem.kabre konmadan yetişelim inşallah
-Burcu-, post: 1097863, member: 48192Afranur ablacım birnurumuzun başı saolsun
Dedeimizinde mekanı cennet olsun
bildiriceğin zaman belli mi ablacım
ben şimdilik 3000 tane alıyorum Rabbim kabul eylesin
allah razı olsun burcum çok saol canım
1000 tana de ben okuyacağım ablacım.
Rabbim mekanını nurlandırsın. cennetine kabul eylesin inşALLAH
Rabbim mekanını nurlandırsın. cennetine kabul eylesin inşALLAH
AFRA_NUR, post: 1097917, member: 83742Burcum allah razı olsun ablacım yaa misafirim var yazamadım ben listeyi çok sağol canım
ablacım Rabbim hepimizden razı olsun ben ilgilenirim burdayım ablacım merak etme olurmu
hayırlı gunler
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/58108-vefat-birnur-kardesimizin-dedesi-icin-kelime-i-tevhid · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.