Selamün Aleyküm

2.843 görüntülenme · 18 yanıt

Paylaş:
(FIRAT)

(FIRAT)

Üye · 14 mesaj

Selamün Aleyküm..Bende Aranıza Yeni Katıldım.Burada çok şeyler öğreneceğime eminim:)Kısaca kendimi tanıtayım:)

Adım Fırat..yaşım 17 istanbulda oturuyorum..
TRHACKER

TRHACKER

Mübarek Üye · 2.454 mesaj

ve aleykümselam kardeşim hoşgeldin buarada kendi resmini koymuşun yasak bilgilerine
selametle
(FIRAT)

(FIRAT)

Üye · 14 mesaj

Uyardığın için Saol...Değiştirdim.
TRHACKER

TRHACKER

(FIRAT), post: 1097398, member: 27953Uyardığın için Saol...Değiştirdim.

sende dikkate aldığın için sağol
Ayşegül00

Ayşegül00

Mübarek Üye · 1.408 mesaj

aleyküm selam hoşgeldin kardeşim...
(FIRAT)

(FIRAT)

Üye · 14 mesaj

Hoşbulduk Ayşegül saol...
sınan_06

sınan_06

Kıdemli Üye · 466 mesaj

hoş geldin kardeşim bende baya zamandır giremiyorumm senin sayende diger arkadaslarada merhaba diyeyim...
VaVeyla

VaVeyla

Mübarek Üye · 11.102 mesaj

aleyküm selam fırat kardeşim hoşgeldin
merhaba sinan kardeşim sende tekrar hoşgeldin..
selam ve dua ile...
can kırıkları

can kırıkları

Mübarek Üye · 1.967 mesaj

aleyküm selam kardeşim
FATMACA

FATMACA

Yeni Üye · 5 mesaj

herkezden allah razı olsun mesajımayaıtverdiğiniz için çokteşekkür ederim allahherkezin kalbindekimuradıversin benbundansonra herkez için dua edeceğim sizdebenim için dua edermisiniz allahrazı olsunherkezdenallah yarveyardımcınız olsun geceniz gündüzünüz allahın rahmetiyle dolsun
(FIRAT)

(FIRAT)

Üye · 14 mesaj

Hoşbulduk Saolun:)
~Elçi~

~Elçi~

Mübarek Üye · 2.893 mesaj

Ve aleyküm selam
FATMACA

FATMACA

Yeni Üye · 5 mesaj

burdaherkez benim baş örtümle uraşıyor açılmamı istiyorlar burası çoksıcak birmemleket onlara necevapvermemgerekiyor verdiğim cevaplarıhepbahaneyle kapatıyorlar amaben onlara birşeysöyleyemiyom çünki batronlarım onları kırmadan nesöylememgerekirbana sölersenizçoksevinirim hepinizden allah razı olsun allah yarve yardımcınız olasun
demirkır

demirkır

Üye · 18 mesaj

aleyküm selam
TRHACKER

TRHACKER

FATMACA, post: 1097433, member: 99365burdaherkez benim baş örtümle uraşıyor açılmamı istiyorlar burası çoksıcak birmemleket onlara necevapvermemgerekiyor verdiğim cevaplarıhepbahaneyle kapatıyorlar amaben onlara birşeysöyleyemiyom çünki batronlarım onları kırmadan nesöylememgerekirbana sölersenizçoksevinirim hepinizden allah razı olsun allah yarve yardımcınız olasun

bu soruna senin sayfandan devam edelim kardeşimizin sayfasını doldurmyalım online olduğunda kendi sayfana TRHACKER GELDİM YAZARSAN BU KONUYU AYDINLATMAYA ÇALIIŞALIM İNŞAALLAH
girdap

girdap

Üye · 15 mesaj

Selamün Aleyküm..ben girdap ben de aranıza yeni katıldım arkadaşlar inşallah çok güzel ve hayırlı bilgiler öğrenim hepinize hayırlı bir gün dilerim
TRHACKER

TRHACKER

ve aleykümselam girdap kardeş hoşgeldin aramıza hayırlı paylaşımlar
VaVeyla

VaVeyla

Mübarek Üye · 11.102 mesaj

girdap, post: 1097641, member: 99365Selamün Aleyküm..ben girdap ben de aranıza yeni katıldım arkadaşlar inşallah çok güzel ve hayırlı bilgiler öğrenim hepinize hayırlı bir gün dilerim

aleyküm selam hoşgeldin kardeşim
Hasan011974

Hasan011974

Kıdemli Üye · 289 mesaj

Aleyna ve aleykum selam hoşgeldin kardeşim.
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.