🔒 solcuların güldüren sözleri

17.047 görüntülenme · 51 yanıt

🔒 Konu kilitli Son sayfaya git →
Paylaş:
TRHACKER

TRHACKER

Mübarek Üye · 2.454 mesaj

allah korusun ülkeyi başörtülüler sarmasında

bizim inşaallah la maşaallah la işimiz olmaz seçim zaten bizim hay maşaallah

allah korusun ülkenin sağcı olduğunu düşünsene tövbe tövbe

haydi bismillah

aaa sen varya şeytanı bile uyutursun allah senin şerrinden korusun bizleri

bu cümleleri söyliyen kişiler allaha inancı olmayan kişilerdir ama maşaallah ki ağızlarından allah kelimesini hiç düşürmüyorlar:a01::a01:
cemaldurra

cemaldurra

Mübarek Üye · 1.142 mesaj

Hiç unutmuyorum Fenerbahçe Lisesi 2. sınıftayım... 1975-76 falan... Fenerbahçe Kurtuluşcu denilen aşırı sol bir grubun kurtarılmış bölgesi. Namaz kılan bir tek ben varım sınıfta...
Hemen arkamdaki sırada oturan bir kız öğrenci var ki (adı bile hâlâ aklımda F.D.) dinsizin imansızın daniskası...
Bir gün teneffüsde erkek öğrenciler birbirlerine tahta silmekte kullanılan silgileri atarak şakalaşırken bir tanesi tahta üzerine keçe çakılmış şekilde bir silgiyi sınıfın arka tarafına doğru öyle şiddetle attı ki tahtadan yapılma silgi arka duvara şiddetli bir ses çıkararak KÜÜÜTTTT diye oturdu...
Bizim F.D. yerinden öyle bir sıçradı ki korkudan, ve ağzından iki kelime çıktı gayrı ihtiyari:
"Aman Ya Rabbi!.."
İçin için güldüm, hey gidi imansız, yeri geldimi nasıl sığınırsın Allah'a...
Eee, fıtrat bu işte...
TRHACKER

TRHACKER

kabul etmezler ama onlarda sığıncak başka kimse bulamazlar yani
gelin şehadet getirin deme kendinizi kandırmayın
Çeşm-i Bülbül

Çeşm-i Bülbül

Mübarek Üye · 13.384 mesaj

allah razı olsun ebrarım
çok güzeldi
emeğine sağlık
.....

Bir gemi arıyorum pusulası İmandan.
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..

NFK
TRHACKER

TRHACKER

gözlerine sağlık canım benm
kırıkkalp

kırıkkalp

Yeni Üye · 0 mesaj

ALLAH korusun ülkenin sağcı olduğunu düşünsene tövbe tövbe

haydi bismillah!!!

ALLAH akıl fikir versin başka bişey demiyorum bunlara

ALLAH razı olsun...
buket58

buket58

Mübarek Üye · 1.331 mesaj

solcularında dönüp dolaşacağı yer yine allahın evi

haydi bismillah
TRHACKER

TRHACKER

kırıkkalp, post: 1106188, member: 76367ALLAH korusun ülkenin sağcı olduğunu düşünsene tövbe tövbe

haydi bismillah!!!

ALLAH akıl fikir versin başka bişey demiyorum bunlara

ALLAH razı olsun...

eeee bunlar gerçek sözler aslında ama allaha inanmıyoruz[haşa] diyipte
rabbe sığınmaları komedi
TRHACKER

TRHACKER

buket58, post: 1106290, member: 77577solcularında dönüp dolaşacağı yer yine allahın evi

haydi bismillah

ah bunu bide onlar anlasa
denizhkn

denizhkn

Kıdemli Üye · 421 mesaj

selamunaleykum ebrar kardeşim/ya da bu yazıyı okuyan din kardeşim..
bir sorum olacaktıı konuyla alakası yok ama yeni konu açmak gereksiz geldii..
tevbe süresini okuyorum şuan ama hepsini btiremedim yarıda bıraktım birazdan okuyacağım inşallah.. başlarken euzu besmele çekecek miyim yoksa sadece euzu mu çekeceğim? ne yapmam lazım?
VaVeyla

VaVeyla

Mübarek Üye · 11.102 mesaj

denizhkn, post: 1108706, member: 98391selamunaleykum ebrar kardeşim/ya da bu yazıyı okuyan din kardeşim..
bir sorum olacaktıı konuyla alakası yok ama yeni konu açmak gereksiz geldii..
tevbe süresini okuyorum şuan ama hepsini btiremedim yarıda bıraktım birazdan okuyacağım inşallah.. başlarken euzu besmele çekecek miyim yoksa sadece euzu mu çekeceğim? ne yapmam lazım?

aleyküm selam canım sadece euzu çekmek gerekirmiş
denizhkn

denizhkn

Kıdemli Üye · 421 mesaj

Allah razı olsun canım...
Selamunaleykum..
Ayşegül00

Ayşegül00

Mübarek Üye · 1.408 mesaj

benimde merak ettiğim buydu (yani inanmıyolar ama neden allahın adını düşüremiyolar)emeğine sağlıkk...
denizhkn

denizhkn

Kıdemli Üye · 421 mesaj

Ayşegül00, post: 1108737, member: 82164benimde merak ettiğim buydu (yani inanmıyolar ama neden allahın adını düşüremiyolar)emeğine sağlıkk...

bir mesajda bu sorunun cevabı vardı aslında.. "fıtrattan" gerçekten insan bu futrat üzere yaratımıştır zaten yüce Yaradanın kendisini anmayan bir fıtrat yaratması beklenemez.. ama kibir öyle birşey ki akıl da bir o kadar kıt, insanı ve bütün alemleri tek bir yaratıcının yarattığına inanamıyorlar.. şeytan en büyük kozu kibiri kullanarak insana haşa "en üstün varlık benim, benim üstümde birinin olması düşünülemez" dedirtiyor. Rabbim bizi bire iki demekten muhafaza eylesin.. şükredebilmek büyük nimet O na hakkıyla şükreden kullarından eylesin inşallah
Selamunaleykum..
TRHACKER

TRHACKER

ayy deniz kardeşim aleykümselam soruna yetişememişim
ama merve cevaplamış sağolsun
TRHACKER

TRHACKER

Ayşegül00, post: 1108737, member: 82164benimde merak ettiğim buydu (yani inanmıyolar ama neden allahın adını düşüremiyolar)emeğine sağlıkk...

gözlerine sağlık canım
TRHACKER

TRHACKER

denizhkn, post: 1108741, member: 73307bir mesajda bu sorunun cevabı vardı aslında.. "fıtrattan" gerçekten insan bu futrat üzere yaratımıştır zaten yüce Yaradanın kendisini anmayan bir fıtrat yaratması beklenemez.. ama kibir öyle birşey ki akıl da bir o kadar kıt, insanı ve bütün alemleri tek bir yaratıcının yarattığına inanamıyorlar.. şeytan en büyük kozu kibiri kullanarak insana haşa "en üstün varlık benim, benim üstümde birinin olması düşünülemez" dedirtiyor. Rabbim bizi bire iki demekten muhafaza eylesin.. şükredebilmek büyük nimet O na hakkıyla şükreden kullarından eylesin inşallah
Selamunaleykum..

amin amin amin
katılıyorum dediklerine
vealeykümselam
denizhkn

denizhkn

Kıdemli Üye · 421 mesaj

TRHACKER, post: 1108749, member: 73307ayy deniz kardeşim aleykümselam soruna yetişememişim
ama merve cevaplamış sağolsun

olsun düşünmen yeterli.. evet merve cevapladı sağolsun..ben kaçar bandırma için akşam namazı vakti duydunuz ezan sesini....:)))
selamunaleykum..
TRHACKER

TRHACKER

kaçma allahın izni ile git
vealeykümselam
Selçuk_lu

Selçuk_lu

Kıdemli Üye · 161 mesaj

TRHACKERallah korusun ülkeyi başörtülüler sarmasında

bizim inşaallah la maşaallah la işimiz olmaz seçim zaten bizim hay maşaallah

allah korusun ülkenin sağcı olduğunu düşünsene tövbe tövbe

haydi bismillah

aaa sen varya şeytanı bile uyutursun allah senin şerrinden korusun bizleri

bu cümleleri söyliyen kişiler allaha inancı olmayan kişilerdir ama maşaallah ki ağızlarından allah kelimesini hiç düşürmüyorlar:a01::a01:

Bu insanlar yani solcular, Allaha inancı olmayan kişilerdir demek, doğru olmaz..

Belki gafletten, belki içinde bulundukları ''sol kültürün'' etkisiyle işin ciddiyetini kavramadan söylenmiş sözler olarak kabul edelim...Hiç kimseyi ''dinsizlikle'' suçlamak haddimize değil...
Paylaş:

🔒 Bu konu kilitli; yeni cevap yazılamaz.