SLM...
BENDENIZ BIR ARKADASIN TAVSIYESIYLE BU SITEYI ÖGRENDIM BELKI INANMASSINIZ AMA O GUNE KADAR BILGI SAYARDA BÖYLE BIR ILIM HAZINESI VAR DIYE BILMIYORDUM ALLAHIM CÜNLEMIZE ÖGRENIP ÖGRETMEYI NASIP ETSIN INSALLAH...
102.402 görüntülenme · 1.176 yanıt
sert yazdı:S.A BENDE KUZENİM VASITASIYLA BURADAYIM ÇOK MEMNUNUM ,BİDE BİNİM GİBİ BİLGİ HIRSIZI OLURSANIZ AZ ZAMANDA ÇOK BİLGİ TOPLAYABİLİYORUM.AMA ÇOK ŞİKAYET VAR BURAYA DALDIMMI ÇIKAMIYORUM SONRADA İŞLERİM KALIYOR ;)NEYSE BEN BURDA OLMAKTAN MUTLUYUM, EMEĞİ OLAN KİM VARSA ALLAH RAZI OLSUN .
Yüce Allah'ın selam,rahmet ve bereketi üzerinize olsun.Ben de bu konuyu çok merak ediyorum doğrusu.Şahsen benim siteye üye olmamın amacı,İslamı en doğru şekilde öğrenebileceğim kaynaklar bulmak,bildiklerimi başkalarıyla paylaşmak ve tabii ki internete girdiğimde, tabiri cayizse geyik muhabbeti yaparak vakit israf edeceğime faydalı olan işler ve konularla ilgilenerek bize verilen zaman nimetini en güzel şekilde değerlendirebilmek.Bu arada gülümsemeyi de unutmamak gerek:D:D
Evet arkadaşlar,kardeşler,abiler,ablalar sizler ne amaçla bu güzel ve yoğun içerikli siteyi ziyaret ediyorsunuz ?
sert yazdı:
hey carmelo birader ne alaka yoğurt moğurt yavv ! Ben milletin düşüncelerini soruyorum ve herkesten tıpkı benim gibi düürst olmalarını bekiyorum.Sadece yeni arkadaşlıklar kurmak için ya da mesaj yollamış olmak için giriyolarsa bunu da belirtsinler lütfen.O atasözü bu duruma uygun değil yani:D:D:D
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/5805-uyelerin-siteye-girmelerindeki-asil-amac-ne · 26.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.