ÜYELERİN SİTEYE GİRMELERİNDEKİ ASIL AMAÇ NE?

102.360 görüntülenme · 1.176 yanıt

Paylaş:
suda

suda

Kıdemli Üye · 336 mesaj

merak ettimde
esraisra

esraisra

Kıdemli Üye · 337 mesaj

bnde aynı dsncdym
arap53

arap53

Yeni Üye · 6 mesaj

SELAMUNALEYKÜM siteye üye olmamın amacı benimde bir sitem var hem ona buradan konu taşımak (aşırmak) :):)hem bilgi edinmek ismini vermeyeyim abes olur,,

hazır bu itirafı yapmışken buraya atılan konulardan çalmışlığımız mutlaka olmuştur emeği geçenlere teşekkür ediyor haklarını helal etmelerini rica ediyorum
suda

suda

Kıdemli Üye · 336 mesaj

siteyi tesadüfen gördüm merak ettim
melissa26

melissa26

Mübarek Üye · 1.857 mesaj

forum sıcaklığı, canlı katılım, faydalı olmalı, fayda sağlamalı..
Yazıyorum elimdeki deftere itiraz yok, iyi olmuş diyen de yok, peki nerden anlayacağım neden ? niçin ? niye yazdım
Sanki mahkeme salonu dinleyiciler hazır, kimisi katılır, kimisi sukuttadır, kimisi nasihat verir, kimisi nasihat alır ama ne olur demeyin bu Allah'ın kulu olmasa da olur, ya da yok yahu bu bizim gibi düşünmüyor, ama gelmiş bir kere bu imtihan mecbur yaşanmaktadır.
Dinleyin bir kere, belki kalbi hastadır:a33:
Şems, Şems diye sayıklamadadır, belki bilen , vardır iyi nasihatla akıllanır.
FIRT

FIRT

Yeni Üye · 1 mesaj

Birşeyler öğrenmek için ve yeni arkadaşlar edinmek için :)
Canner

Canner

Üye · 12 mesaj

Selamünaleyküm,

Öncelikle bu siteyi bu kadar geç bulduğum için pişmalığımı dile getirmek istiyorum. Bu siteye girmemde ki amaçlar,

- İslamiyet hakkında bilmediklerimi öğrenmek.
- Eksik veya yanlış bildiklerimi tamamlamak ve düzeltmek.
- İslamiyet çatısı altında müslümanlarla aynı çatı altında bulunmak.
- Rabbim'e nasıl daha fazla ve daha doğru ibadet edebilirim, araştırmak.
**RaNa**

**RaNa**

Mübarek Üye · 3.597 mesaj

CannerSelamünaleyküm,

Öncelikle bu siteyi bu kadar geç bulduğum için pişmalığımı dile getirmek istiyorum. Bu siteye girmemde ki amaçlar,

Hoş geldiniz :)
Canner

Canner

Üye · 12 mesaj

**RaNa**Hoş geldiniz :)

Hoşbulduk. Allah razı olsun
ceylantur

ceylantur

Mübarek Üye · 2.014 mesaj

ve aleyküm selam ve rahmetullahi ve berakatühü, öncelikle üyeliğiniz hayırlı ve daim olur inşaAllah, Hoşgeldiniz.

Amaçlar bir olunca tek adresimiz var, o da İSLAMİYET.GEN.TR

Hem forum hem portal birbirinden değerli. Rabbim ayırmasın inşaAllah

Hayırlı günler B)

CannerSelamünaleyküm,

Canner

Canner

Üye · 12 mesaj

Bu güzel, iyi yorumlarınız için Allah cc razı olsun hepinizden
ceylantur

ceylantur

Mübarek Üye · 2.014 mesaj

aleyküm selam kardeşim, açıkçası yazdıklarınıza üzüldüm, mesajınızı yeni gördüm, zaten siz de bu tarihten sonra yeni mesaj yazmamışsınız. Sitemizdeki konuların hiçbirisi konu sahibinin tapulu malı değildir, çoğunlukla kaynak gösterilerek bilgiler yazılır, yazdığımız her cümleden kim ne kadar nasiplenirse bizler o kadar mutlu oluruz. "Aşırmak" hiç de hoş olmayan bir ifade.

Okuduğunuz konularda bir Allah Celle Celalühu razı olsun deseydiniz şimdi toplu olarak helallik almak zorunda kalmazdınız. Ama bizim sitemizde herkesin birbirine hakkını helal ettiği bölüm var, üzülmeyin siz. Hakkımız herkese helaldir inşaAllah.

hayırlı günler, selam ve dua ile,

arap53SELAMUNALEYKÜM siteye üye olmamın amacı benimde bir sitem var hem ona buradan konu taşımak (aşırmak) :):)hem bilgi edinmek ismini vermeyeyim abes olur,,

hazır bu itirafı yapmışken buraya atılan konulardan çalmışlığımız mutlaka olmuştur emeği geçenlere teşekkür ediyor haklarını helal etmelerini rica ediyorum
fatma_ftr

fatma_ftr

Yeni Üye · 1 mesaj

Ögrenmek , ögrenmek ve yine ögrenmek .. BilmedigiM
O kadar ayrinti var ki.. Allahim nasip etsin insallah hakkiyla ibadetimi yapzbilmeyi ..
MuhammedGazza

MuhammedGazza

Üye · 16 mesaj

çok güzel site vallahi
nursel,c

nursel,c

Yeni Üye · 6 mesaj

Selamün Aleyküm

siteniz hayırlara vesile olur İnşallah

üye olmakdaki niyetim Yasini Şerif İhlas suresi Haşr suresi Yunus Aleysselamin Duasi ve Esmaül Hüsnayi günlük vird olarak

Din Kardeşlerimle birlikde okuyup vasil olan sevaba ortak olmak

İnşallah nasiplenmek kısmet olur
Nadas06

Nadas06

Mübarek Üye · 4.313 mesaj

nursel,cSelamün Aleyküm

siteniz hayırlara vesile olur İnşallah

üye olmakdaki niyetim Yasini Şerif İhlas suresi Haşr suresi Yunus Aleysselamin Duasi ve Esmaül Hüsnayi günlük vird olarak

Din Kardeşlerimle birlikde okuyup vasil olan sevaba ortak olmak

İnşallah nasiplenmek kısmet olur

Ve aleyküm selam ablacım ...
Hoşgeldiniz ..
Hayırlara vesile olur inşaAllah ...
NURGÜL61

NURGÜL61

Yeni Üye · 2 mesaj

bu siteyi dini nikahla ilgili bilgi ararken tevafuk olarak buldum. çok yararlı bi site
cennetnur

cennetnur

Yeni Üye · 7 mesaj

1-2 sene önce bu güzel sitenin üyesiydimçok beğeniyordum.dini konuları paylaşma,dertleşme.birbirimizle dualaşma,ve dini bilgileri daha fazla ögrenerek kendimi rabbime daha çok yakınlaşmayı hissediyordum.şimdi tekrar üye oldum.hayırlara vesile olur ihşalah.selamün aleyküm arkadaşlar.
cennetnur

cennetnur

Yeni Üye · 7 mesaj

1-2 sene önce bu güzel sitenin üyesiydimçok beğeniyordum.dini konuları paylaşma,dertleşme.birbirimizle dualaşma,ve dini bilgileri daha fazla ögrenerek kendimi rabbime daha çok yakınlaşmayı hissediyordum.şimdi tekrar üye oldum.hayırlara vesile olur ihşalah.selamün aleyküm arkadaşlar.
binay

binay

Üye · 15 mesaj

bu siteyi çok beğeniyorum üye olmadan geziniyordum zaten üye olmaktaki amacım hem diğer kardeşlerim için dua okuyup faydalı olmak hemde ihtiyacım olduğunda dua istemek için Allahım hepimizin dertlerine derman olsun inş.
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.