ÜYELERİN SİTEYE GİRMELERİNDEKİ ASIL AMAÇ NE?
102.360 görüntülenme · 1.176 yanıt
SELAMUNALEYKÜM siteye üye olmamın amacı benimde bir sitem var hem ona buradan konu taşımak (aşırmak) :):)hem bilgi edinmek ismini vermeyeyim abes olur,,
hazır bu itirafı yapmışken buraya atılan konulardan çalmışlığımız mutlaka olmuştur emeği geçenlere teşekkür ediyor haklarını helal etmelerini rica ediyorum
hazır bu itirafı yapmışken buraya atılan konulardan çalmışlığımız mutlaka olmuştur emeği geçenlere teşekkür ediyor haklarını helal etmelerini rica ediyorum
forum sıcaklığı, canlı katılım, faydalı olmalı, fayda sağlamalı..
Yazıyorum elimdeki deftere itiraz yok, iyi olmuş diyen de yok, peki nerden anlayacağım neden ? niçin ? niye yazdım
Sanki mahkeme salonu dinleyiciler hazır, kimisi katılır, kimisi sukuttadır, kimisi nasihat verir, kimisi nasihat alır ama ne olur demeyin bu Allah'ın kulu olmasa da olur, ya da yok yahu bu bizim gibi düşünmüyor, ama gelmiş bir kere bu imtihan mecbur yaşanmaktadır.
Dinleyin bir kere, belki kalbi hastadır:a33:
Şems, Şems diye sayıklamadadır, belki bilen , vardır iyi nasihatla akıllanır.
Yazıyorum elimdeki deftere itiraz yok, iyi olmuş diyen de yok, peki nerden anlayacağım neden ? niçin ? niye yazdım
Sanki mahkeme salonu dinleyiciler hazır, kimisi katılır, kimisi sukuttadır, kimisi nasihat verir, kimisi nasihat alır ama ne olur demeyin bu Allah'ın kulu olmasa da olur, ya da yok yahu bu bizim gibi düşünmüyor, ama gelmiş bir kere bu imtihan mecbur yaşanmaktadır.
Dinleyin bir kere, belki kalbi hastadır:a33:
Şems, Şems diye sayıklamadadır, belki bilen , vardır iyi nasihatla akıllanır.
Selamünaleyküm,
Öncelikle bu siteyi bu kadar geç bulduğum için pişmalığımı dile getirmek istiyorum. Bu siteye girmemde ki amaçlar,
- İslamiyet hakkında bilmediklerimi öğrenmek.
- Eksik veya yanlış bildiklerimi tamamlamak ve düzeltmek.
- İslamiyet çatısı altında müslümanlarla aynı çatı altında bulunmak.
- Rabbim'e nasıl daha fazla ve daha doğru ibadet edebilirim, araştırmak.
Öncelikle bu siteyi bu kadar geç bulduğum için pişmalığımı dile getirmek istiyorum. Bu siteye girmemde ki amaçlar,
CannerSelamünaleyküm,
Hoş geldiniz :)
ve aleyküm selam ve rahmetullahi ve berakatühü, öncelikle üyeliğiniz hayırlı ve daim olur inşaAllah, Hoşgeldiniz.
Amaçlar bir olunca tek adresimiz var, o da İSLAMİYET.GEN.TR
Hem forum hem portal birbirinden değerli. Rabbim ayırmasın inşaAllah
Hayırlı günler B)
Amaçlar bir olunca tek adresimiz var, o da İSLAMİYET.GEN.TR
Hem forum hem portal birbirinden değerli. Rabbim ayırmasın inşaAllah
Hayırlı günler B)
CannerSelamünaleyküm,
aleyküm selam kardeşim, açıkçası yazdıklarınıza üzüldüm, mesajınızı yeni gördüm, zaten siz de bu tarihten sonra yeni mesaj yazmamışsınız. Sitemizdeki konuların hiçbirisi konu sahibinin tapulu malı değildir, çoğunlukla kaynak gösterilerek bilgiler yazılır, yazdığımız her cümleden kim ne kadar nasiplenirse bizler o kadar mutlu oluruz. "Aşırmak" hiç de hoş olmayan bir ifade.
Okuduğunuz konularda bir Allah Celle Celalühu razı olsun deseydiniz şimdi toplu olarak helallik almak zorunda kalmazdınız. Ama bizim sitemizde herkesin birbirine hakkını helal ettiği bölüm var, üzülmeyin siz. Hakkımız herkese helaldir inşaAllah.
hayırlı günler, selam ve dua ile,
Okuduğunuz konularda bir Allah Celle Celalühu razı olsun deseydiniz şimdi toplu olarak helallik almak zorunda kalmazdınız. Ama bizim sitemizde herkesin birbirine hakkını helal ettiği bölüm var, üzülmeyin siz. Hakkımız herkese helaldir inşaAllah.
hayırlı günler, selam ve dua ile,
arap53SELAMUNALEYKÜM siteye üye olmamın amacı benimde bir sitem var hem ona buradan konu taşımak (aşırmak) :):)hem bilgi edinmek ismini vermeyeyim abes olur,,
Selamün Aleyküm
siteniz hayırlara vesile olur İnşallah
üye olmakdaki niyetim Yasini Şerif İhlas suresi Haşr suresi Yunus Aleysselamin Duasi ve Esmaül Hüsnayi günlük vird olarak
Din Kardeşlerimle birlikde okuyup vasil olan sevaba ortak olmak
İnşallah nasiplenmek kısmet olur
üye olmakdaki niyetim Yasini Şerif İhlas suresi Haşr suresi Yunus Aleysselamin Duasi ve Esmaül Hüsnayi günlük vird olarak
nursel,cSelamün Aleyküm
Ve aleyküm selam ablacım ...
Hoşgeldiniz ..
Hayırlara vesile olur inşaAllah ...
1-2 sene önce bu güzel sitenin üyesiydimçok beğeniyordum.dini konuları paylaşma,dertleşme.birbirimizle dualaşma,ve dini bilgileri daha fazla ögrenerek kendimi rabbime daha çok yakınlaşmayı hissediyordum.şimdi tekrar üye oldum.hayırlara vesile olur ihşalah.selamün aleyküm arkadaşlar.
1-2 sene önce bu güzel sitenin üyesiydimçok beğeniyordum.dini konuları paylaşma,dertleşme.birbirimizle dualaşma,ve dini bilgileri daha fazla ögrenerek kendimi rabbime daha çok yakınlaşmayı hissediyordum.şimdi tekrar üye oldum.hayırlara vesile olur ihşalah.selamün aleyküm arkadaşlar.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/5805-uyelerin-siteye-girmelerindeki-asil-amac-ne · 24.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.