ÜYELERİN SİTEYE GİRMELERİNDEKİ ASIL AMAÇ NE?
102.375 görüntülenme · 1.176 yanıt
acizanegünahkarNiyet Hayr Akiber Hayr inşallah
RABBİM nuruyla nurlandırsın.
İNŞ.rabbim aynı niyetli olanlardan eylesin ben kuluda..site öyle içten ki insanı sarıp sarmalıyo..niyetimiz ilim amacımız hakk olsun inş.
s.a. BENİM BU SİTEYE GİRMEM DEKİ AMAÇ ÇAĞDAŞ HUKUKCULAR DERNEĞİ BAŞKANI DİYE KENDİNİ ADLANDIRAN VE İSTANBULDA BİRÇOK MAĞZAYA BORÇLANIM BORCUNU İNKAR EDEN AV. ALİ RIZA YAMAN AHLAKSIZINI BULMAKTIR BENDEN YENİ EVLENECEĞİ İÇİN 11.06.2009 TARİHİNDE YÜKLÜ BİR MİKTARDA ALIŞ VERİŞ YAPIP BORÇLANARAK ORTALIKTAN KAYBOLMUŞTUR SAHTE ADRES VE TELEFON BEYAN ETMİŞTİR AVUKATLARIM VASITASI İLE ULAŞTIĞIMDA İSE BORCUNU İNKAR ETMİŞTİR BU ŞAHSİYETSİZ ŞAHSI GÖREN VEYA TANIYAN VARSA BENİMLE İRTİBATA GEÇMELERİNİ RİCA EDERİM NEVZAT URAN BEKO BAYİİİ
RE: ÜYELERİN SİTEYE GİRMELERİNDEKİ ASIL AMAÇ NE?
Bende buraya yeni uye oldum burayi ziyaret ederken o kadar
cok mutlu oluyordumki okuduklarimdan inan cok huzur buluyorum
o kadar cok esiklerim varmiski onlarin farkina vardim bu siteye
gireli sukur rabbimeki bunlari bana ogrenme firsati yakalatti
herkesin emegine saglik olsun rabbim hepinizden razi olsun
yuce mevlaya emanet olun kardeslerim ...
Bende buraya yeni uye oldum burayi ziyaret ederken o kadar
cok mutlu oluyordumki okuduklarimdan inan cok huzur buluyorum
o kadar cok esiklerim varmiski onlarin farkina vardim bu siteye
gireli sukur rabbimeki bunlari bana ogrenme firsati yakalatti
herkesin emegine saglik olsun rabbim hepinizden razi olsun
yuce mevlaya emanet olun kardeslerim ...
buradaki din kardeşliğinden insanların birbirlerine dua edebilmelerinden samimiyetten etkilendiğim için üye oldum...
sertYüce Allah'ın selam,rahmet ve bereketi üzerinize olsun.
Siteye üye olmamın amacı,İslamı en doğru şekilde öğrenebileceğim kaynaklar bulmak,bildiklerimi başkalarıyla paylaşmak ve tabii ki internete girdiğimde, tabiri caizse geyik muhabbeti yaparak vakit israf edeceğime faydalı olan işler ve konularla ilgilenerek bize verilen zaman nimetini en güzel şekilde değerlendirebilmek.Bu web sitesinin oluşturulmasında emeği geçen,fikir üreten herkesten Allah(c.c.) razı olsun,sitemizin içeriği gerçekten çok zengin.Bizler de elimizden geldiğince bu içeriği daha da zenginleştirecek katkılarda bulunmaya çalışalım. Bu arada gülümsemeyi de unutmayalım :):):)
aynen katılıyorum
"ZALİMLER İÇİN YAŞASIN CEHENNEM."
YAGMURBEY
Yeni Üye
Yeni Üye · 0 mesaj
bilgilenmek ve paylaşmaktı
ALLAH a şükür bayağı bilgilendik site sayesinde
ama paylaşmak dersen pek değil..
site yönetimine teşekkür ederim ALLAH razı olsun..
ALLAH a şükür bayağı bilgilendik site sayesinde
ama paylaşmak dersen pek değil..
site yönetimine teşekkür ederim ALLAH razı olsun..
Ben bu siteye tesadüfen rastladım.Biraz gezindikten sonra sitenizin
faydalı aynı zaman da seviyeli bir site olduğunu anladım
Bilmediklerini öğrenmek bildiklerini paylaşmak
formatı çok hoşuma gitti.
gereksiz tartışmalar yerine hoş sohbetler yapılması çok güzel.
inşallah bu siteden çok faydalancam.
faydalı aynı zaman da seviyeli bir site olduğunu anladım
Bilmediklerini öğrenmek bildiklerini paylaşmak
formatı çok hoşuma gitti.
gereksiz tartışmalar yerine hoş sohbetler yapılması çok güzel.
inşallah bu siteden çok faydalancam.
BU SİTEYİ DENK GELE BULDMM AMA BENİ BU YOLA SÜRÜKLEYEN BİR SEVDİĞİM VAR İNŞ ONUN GİRŞİMLERİYLE DİNİMİ DAHA İÇTEN YAŞAMAYA Bİ NEBZE OLSA DA ÖĞRENMEYE ÇALIŞICAM İNŞ .... BU SİTENİN ADMİNLERİNE YAPICILARI KURUCULARI YADA HER KİMSE ALLAH BİN DEFA RAZI OLSUN... SELAMETLER gülümseyelim:)
bu siteye islam ile ilgili bilgiler edinmek için netten tesadüfen buldum ve bulduğum içinde çok mutlu ve huzuzrluyum siteyi kuranlardan Allah razı olsun. boş zamanlarımızı böyle sitelerde geçirmek daha huzur verici amacım sadece islami bilgilerimi geliştirmek.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/5805-uyelerin-siteye-girmelerindeki-asil-amac-ne · 24.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.