ÜYELERİN SİTEYE GİRMELERİNDEKİ ASIL AMAÇ NE?
102.360 görüntülenme · 1.176 yanıt
ben bu siteye girmemdeki amacım islamı en güzel şekilde anlamak ve öğrenmek.Tabiki bu sitede bulunan kardeşlerimin duasını almak.En azından burda paylaşdıklarımız sır olarak kalacak.Allaha emanet olun
Moderatör
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 511
- Ödül
- 113
Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 6.148 mesaj
aslında dünyalık çok site var AMA huzuru bu sitede buluyorum ve en önemlisi öğrendiğim bildiler ile çok azda olsa birilerine cevap verebiliyorum..
o yüzden emeği geçen herkesten Allah razı olsun..
o yüzden emeği geçen herkesten Allah razı olsun..
sa kardeşim bende yeni katıldım amacım dinden uzaklaşmamak.etrafa bakarsak yavaş yavaş uzaklaşırız çünkü, ayrıca üzüm üzüme baka baka kararır iyi arkadaşlar edinelimki iyi olalım dimi. hem din hem arkadaşlık önemli bence.benim bilmediğimi o öğretir onun bilmediğini ben.
ebyazsa kardeşim bende yeni katıldım amacım dinden uzaklaşmamak.etrafa bakarsak yavaş yavaş uzaklaşırız çünkü, ayrıca üzüm üzüme baka baka kararır iyi arkadaşlar edinelimki iyi olalım dimi. hem din hem arkadaşlık önemli bence.benim bilmediğimi o öğretir onun bilmediğini ben.
aleyküm selam kardeşim.üyeliğiniz hayırlı olsun.burası gerçekten çok huzurlu bir ortam.özellikle şu dönemde çok zor bulunacak bir oratm.herkes karşılıksız iyilik yapıyor burda sadece ALLAH rızası için.ALLAHA emanet olun.
islam konusunda merak ettiklerimi ögrenmek birde islami bilen kisilerle muhabbet kurup onlarin bilgilerinden yaralanmak..
bende birşeyler yazmak isterdim ama ben başka dini bir siteye üyeyim aslında buradan konu paylaştım bir kaç kez... ama girip okuyordum zaten... üye olmadan öncede. teşekkür ederim hayırlı paylaşımlar için. ama forum sorumlusu arkadaşlar var mı bu sitede çok fazla konu tekrarınız var bence değer düşürücü yazılar var. benim hoşuma gitmiyor. nacizane düşüncem bu. teşekkür ederim... ALLAH razı olsun emeği geçenlerden...
evet arkadaşım üzülerek belirtmeliyimki o ata sözü bu konuya gerçekten uymamış evet arkadaşlar ben bu siteye girince gerçekten huzur buluyorum seviyeli zengin hem dinimizden bilmediklerimi ögrenmeye çalışıyorum bu sitede emeyi geçen herkesden allah razı olsun allaha emanet olun
Yüce Allah'ın selam,rahmet ve bereketi üzerinize olsun.
Siteye üye olmamın amacı,İslamı en doğru şekilde öğrenebileceğim kaynaklar bulmak,bildiklerimi başkalarıyla paylaşmak ve tabii ki internete girdiğimde, tabiri caizse geyik muhabbeti yaparak vakit israf edeceğime faydalı olan işler ve konularla ilgilenerek bize verilen zaman nimetini en güzel şekilde değerlendirebilmek.Bu web sitesinin oluşturulmasında emeği geçen,fikir üreten herkesten Allah(c.c.) razı olsun,sitemizin içeriği gerçekten çok zengin.Bizler de elimizden geldiğince bu içeriği daha da zenginleştirecek katkılarda bulunmaya çalışalım. Bu arada gülümsemeyi de unutmayalım
Evet arkadaşlar,kardeşler,abiler,ablalar sizler ne amaçla bu faydalı siteyi ziyaret ediyorsunuz ?
Ben kesinlikle katiliyorum size.Bana cok faydasi olan bir site dinimi guclendirme yonunden cok harika bir site.ben buraya girdigim zaman huzur buluyorum mutlu oluyorum.Bu forumda emegi gecen herkese cani gonulden tesekkur ediyorum...
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/5805-uyelerin-siteye-girmelerindeki-asil-amac-ne · 24.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.