ÜYELERİN SİTEYE GİRMELERİNDEKİ ASIL AMAÇ NE?

102.390 görüntülenme · 1.176 yanıt

Paylaş:
ymusmul

ymusmul

Yeni Üye · 2 mesaj

SELAMUN ALEYKUM BIR ILIM OGRENMEK SABAHA KADAR NAMAZ KILMAKTAN DAHA HAYIRLI IMIS YANİ ILIM OGRENMEK ICIN BURDAYIZ BUNLARA DA VESILE OLANLARDAN ALLAH c.c RAZI OLSUN
hicr

hicr

Yeni Üye · 1 mesaj

allahu eğlem
usta 34

usta 34

Yeni Üye · 3 mesaj

Bu siteye girince bir zararmı gelecek .... Ben yeni bir internet kullanıcısıyım.. internet üzerindeki sapıkca eylemlerle uğraşmak yerine böyle yararlı konuları okumak.. Böyle güzel insanlarla arkadaşlık etmek ne güzel diye düşündüm ...Samimiyetiniz yazdıklarınız gibidir..Hepinizden ALLAH (c.c.) razı olsun...
bulaşıkçı

bulaşıkçı

Yeni Üye · 3 mesaj

s a bende yalan dolan sahtekarlık olmayan bir ortam istiyorum ve inşallah sizlerle bulacağımhayırlı geceler
bulaşıkçı

bulaşıkçı

Yeni Üye · 3 mesaj

bende yalansız düzensiz bir ortam ayrıca dini bilgiler öğrenmek istiyorum inşallah aranızda huzur bulacağım hayırlı geceler
bonza-m

bonza-m

Üye · 20 mesaj

paylaşmak...
gevrey

gevrey

Yeni Üye · 2 mesaj

slm ben neslihan
adnan_5454

adnan_5454

Yeni Üye · 8 mesaj

Site Hk

Site Hk

Selamınealeykum degerli kardeşlerim,
Ben bu sitenin yeni üyesiyim çok fazla dini bilgiye sahip olmamakla birlikte sizlerden ve siteden en iyi şekilde istifade edip eksiklerimi tamamlamak manevi huzura kavuşmak isteginde ve gayretinde olan biriyim.Bilgi ve tecrübeler saklamak için degil istifade edilmesi içindir.Konu amacından saptırılırsa kötüdür.Allah hepimizi kalbi ve gönlü temiz imanlı inançlı kullarından etsin.ALLAHA EMANET OLUN
kulun biri

kulun biri

Aktif Üye · 99 mesaj

birşeyler öğrenmek ve inşallah uygulamak için.
petek

petek

Üye · 26 mesaj

s.a

s.a

s.a bende petek bu sitede olmaktan çok mutluyum...
rale

rale

Yeni Üye · 1 mesaj

sa,googleden muharrem ayı yazdım bu siteyi açtı çok hoşuma gitti.yani bende eteklerimi doldurmak peşindeyim.ALLAH razı olsun
apachi04

apachi04

Yeni Üye · 2 mesaj

s.a kardeşlerim bi arkaşım sureleri bilmiyordu bende ona internet bulup yollarım sana dedim yadım önüme ilk burası çıktı biraz dolaştım hoşuma gitti üye oldum inş daha fazla bişeyler öğrenirim ve inş faydalı olurum düşüncesindeyim
aymine

aymine

Üye · 31 mesaj

selamün aleyküm kardeşlerim ben selam vermek din kardeşlerimin coklugunu görmek dayanışmayı birlige görmek için
zeynep06

zeynep06

Üye · 18 mesaj

Gercekten çok güzel bir site siteye girdiğimde huzur buluyorum emeği geçenlerden Allah razı olsun.
aymine

aymine

Üye · 31 mesaj

inşallah kardeşlerim inşallah hepimiz için hayırlısı olsun kardeşiz kardeş yaratıldık öylede ölcez inşallah :evet
kacaran

kacaran

Yeni Üye · 5 mesaj

Bir Seyler öğrenmek Istiyorum
reyyan68

reyyan68

Aktif Üye · 50 mesaj

üyelerin siteye girmelerindeki asıl amaç ne?

selamün aleykum. bende yeni üyeyim.::H bu siteye giriş amaçım,burda herkes birbirlerine DUA okuyor bu benimde hoşuma gitti ve üye olmaya karar verdim...:B
reyyan68

reyyan68

Aktif Üye · 50 mesaj

selamün aleykum. bende yeni üyeyim.::H bu siteye giriş amaçım,burda herkes birbirlerine DUA okuyor bu benimde hoşuma gitti ve üye olmaya karar verdim...:B hayırlı olur inş.
ümame84

ümame84

Yeni Üye · 9 mesaj

SELAMUN ALEYKÜM KARDEŞİM...
SİTEYE GİRİŞ AMACIM SENİNKİNDEN FARKSIZ DEĞİL HATTA AYNI DİYEBİLİRİZ.ZATEN AMAÇ FARKLI OLSA BURADA OLMAZDIK.
EMEĞİ GEÇEN HERKESEDEN ALLAH RAZI OLSUN...
aymine

aymine

Üye · 31 mesaj

selamün aleyküm cümleten siteye giriş amacım selamlaşmak kadeşlerimizin konularına ortak olmak :B
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.