ÜYELERİN SİTEYE GİRMELERİNDEKİ ASIL AMAÇ NE?
102.390 görüntülenme · 1.176 yanıt
Bu siteye girince bir zararmı gelecek .... Ben yeni bir internet kullanıcısıyım.. internet üzerindeki sapıkca eylemlerle uğraşmak yerine böyle yararlı konuları okumak.. Böyle güzel insanlarla arkadaşlık etmek ne güzel diye düşündüm ...Samimiyetiniz yazdıklarınız gibidir..Hepinizden ALLAH (c.c.) razı olsun...
Site Hk
Site Hk
Selamınealeykum degerli kardeşlerim,
Ben bu sitenin yeni üyesiyim çok fazla dini bilgiye sahip olmamakla birlikte sizlerden ve siteden en iyi şekilde istifade edip eksiklerimi tamamlamak manevi huzura kavuşmak isteginde ve gayretinde olan biriyim.Bilgi ve tecrübeler saklamak için degil istifade edilmesi içindir.Konu amacından saptırılırsa kötüdür.Allah hepimizi kalbi ve gönlü temiz imanlı inançlı kullarından etsin.ALLAHA EMANET OLUN
Site Hk
Selamınealeykum degerli kardeşlerim,
Ben bu sitenin yeni üyesiyim çok fazla dini bilgiye sahip olmamakla birlikte sizlerden ve siteden en iyi şekilde istifade edip eksiklerimi tamamlamak manevi huzura kavuşmak isteginde ve gayretinde olan biriyim.Bilgi ve tecrübeler saklamak için degil istifade edilmesi içindir.Konu amacından saptırılırsa kötüdür.Allah hepimizi kalbi ve gönlü temiz imanlı inançlı kullarından etsin.ALLAHA EMANET OLUN
s.a kardeşlerim bi arkaşım sureleri bilmiyordu bende ona internet bulup yollarım sana dedim yadım önüme ilk burası çıktı biraz dolaştım hoşuma gitti üye oldum inş daha fazla bişeyler öğrenirim ve inş faydalı olurum düşüncesindeyim
üyelerin siteye girmelerindeki asıl amaç ne?
selamün aleykum. bende yeni üyeyim.::H bu siteye giriş amaçım,burda herkes birbirlerine DUA okuyor bu benimde hoşuma gitti ve üye olmaya karar verdim...:B
selamün aleykum. bende yeni üyeyim.::H bu siteye giriş amaçım,burda herkes birbirlerine DUA okuyor bu benimde hoşuma gitti ve üye olmaya karar verdim...:B
selamün aleykum. bende yeni üyeyim.::H bu siteye giriş amaçım,burda herkes birbirlerine DUA okuyor bu benimde hoşuma gitti ve üye olmaya karar verdim...:B hayırlı olur inş.
selamün aleykum. bende yeni üyeyim.::H bu siteye giriş amaçım,burda herkes birbirlerine DUA okuyor bu benimde hoşuma gitti ve üye olmaya karar verdim...:B hayırlı olur inş.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/5805-uyelerin-siteye-girmelerindeki-asil-amac-ne · 25.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.