ÜYELERİN SİTEYE GİRMELERİNDEKİ ASIL AMAÇ NE?

102.393 görüntülenme · 1.176 yanıt

Paylaş:
zeycan

zeycan

Yeni Üye · 4 mesaj

herkese selam olsun, bende yeni üyeyim insanların vakitlerini boş yere degilde böyle yararlı yerlerde harcaması ne güzel.bilgimize bilgi katacagımızı düşünüyorum.Allah razı olsun
cici_kıss

cici_kıss

Yeni Üye · 3 mesaj

daha çok şey öğrenmek ilim hakkında bilmediğim okadar çok şey varki:( diğer yararsız sitelerde boşa zaman harcamaktansa burada zaman harcamak benm için daha faydalı olduğuna inanyorum...
YUSLE

YUSLE

Üye · 10 mesaj

selam

selam

zeycan hoşgeldin
zeycan

zeycan

Yeni Üye · 4 mesaj

hoşbulduk yusle sagolasın
Salik

Salik

Yeni Üye · 2 mesaj

ALLAH(C.C.)'ın rahmet ve bereketi üzerinize olsun.
siteye dün gece kayıt oldum.Daha evvel pek çok chat oyun vs.sitelere üyelik almıştım.Ancak bu sitelerin hiçbir faydasını görmediğim gibi onca zamanmıda o sitelerde harap ettiğimi anladım.
Fakat bu siteye 2.kez girmeme rağmen çok faydalı bilgiler edineceğimi şimdiden anlamış bulunuyorum.
Amacım islami konularda bilmediğim eksik bildiğim şeyleri burdan tamamlamak ve düzeltmek.
Şimdiden bu sitede emeği gecen herkesten ALLAH(C.C.)razı olsun
sessiz_kardelen

sessiz_kardelen

Üye · 12 mesaj

girme amacım çok açık düzgün insanlarla bilgi alışverişinde bulunup tanışma imkanı bulmak....
sitare76

sitare76

Yeni Üye · 7 mesaj

öylesi boğuluyorum ki..çokça zamandır.bu ruhumun sıkıntısından,beni ancak inancım kurtaracaktı.yıllardır deniyorum.olması gereken ben,bir türlü olmuyor.gerçek müminlere hayranlıkla bakıyorum.keşke den öteye gidemiyorum.aslında son zamanlar daha da ilerledim ama yine yetmiyor.müslümanım ama tam mü min miyim??? bilmiyorum.neden buradayım?? bilmem.en azından olmayı istediğim kişilikler burada diye olabilir.Belki zamanla öğrene öğrene çok şey değişir.Paylaşımlarınızı istiyorum belki de..şimdiden tşk.En emin olana emanet olun..S.A.
zeyno54

zeyno54

Yeni Üye · 4 mesaj

Sakaraydan Selamlar

Sakaraydan Selamlar

Seteye Yeni üyeyim Umarim Aradiğim Huzuru Burda Bulurum şimdine çok Tşk.:g
-Ammar Bin Yasir-

-Ammar Bin Yasir-

Mübarek Üye · 4.864 mesaj

zeyno54Seteye Yeni üyeyim Umarim Aradiğim Huzuru Burda Bulurum şimdine çok Tşk.:g

SELAMUN ALEYKÜM KARDEŞİM HOŞGELDİN
esra85

esra85

Yeni Üye · 6 mesaj

benim buaray üye olmamdaki sebep hatim sürmek ve kafama takılan herne olursa araştırıp bulmak
çiğdem

çiğdem

Mübarek Üye · 548 mesaj

Uzun zamandır siteden yararlanıyordum.Sonunda üye oldum.Üye olmamdaki nedene gelince,nefsimi değil,ruhumu doyurmakbilmek için burdayım...
mihranım

mihranım

Yeni Üye · 2 mesaj

herkese selam.hayırlı ramazanlar
mihranım

mihranım

Yeni Üye · 2 mesaj

henüz bir amacım yok sadece siteyi tanımak istiyorum
dadaş ahmet

dadaş ahmet

Yeni Üye · 5 mesaj

din kardeşlerimi tanıyorum.dini inancımım bilgilerini bu siteden alıyorum.
sabırlı

sabırlı

Yeni Üye · 4 mesaj

S.a arkadaşlar

S.a arkadaşlar

s.a arkaşlar ben bu siteye kuranı kerimi ögrenmek için üye oldum inşallah ögrenirim. ögrenemem diye cok korkuyorum lütfen dua edin arkadaşlar.:A:A:A
elieyi

elieyi

Yeni Üye · 1 mesaj

dini konularda görüşalışverşinde bulunmak
Ahmet&Gizem

Ahmet&Gizem

Kıdemli Üye · 478 mesaj

YILLARDIR BAZI ORTAMLARDA İNANÇLI OLDUĞUMUZ İÇİN İKİNCİ SINIF İNSAN MUAMELESİ GÖRDÜK AŞAĞILANDIK NEDEN KAPALI OLDUĞUMUZ İÇİN DELİ BİLE DENİLDİ.BU SİTEDE BENİM GİBİ DÜŞÜNEN DOSTLARIN YAZILARINI OKUDUKÇA KUVVET BULUYORUM.ALLAH YOKLUĞUNUZU GÖSTERMESİN.
AdiL KraL_29

AdiL KraL_29

Yeni Üye · 2 mesaj

amacım sadece paylaşım.net ortamında kımseye guvenmedıgım,ve de kolay kolay guvenemeyeceğim ıcın baska bır dusuncem olmaz.hanı derler ya;sutten dili yanan...
Y.e.K.M

Y.e.K.M

Kıdemli Üye · 116 mesaj

s.a
ben bu siteye kafama takılan şeyleri sormak için ve bilgilerden yararlanmak için üye oldum...
Naksibendi

Naksibendi

Mübarek Üye · 1.946 mesaj

Ben sadece Konu başlıklarını takip edin diyorum.Ve Rabb'im bizleri ıslah etsin.Umulur ki sitenin adına yakışır konularla ve başlıklarla günümüze devam ederiz.Duayla kalınız.
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.