ÜYELERİN SİTEYE GİRMELERİNDEKİ ASIL AMAÇ NE?
102.393 görüntülenme · 1.176 yanıt
ALLAH(C.C.)'ın rahmet ve bereketi üzerinize olsun.
siteye dün gece kayıt oldum.Daha evvel pek çok chat oyun vs.sitelere üyelik almıştım.Ancak bu sitelerin hiçbir faydasını görmediğim gibi onca zamanmıda o sitelerde harap ettiğimi anladım.
Fakat bu siteye 2.kez girmeme rağmen çok faydalı bilgiler edineceğimi şimdiden anlamış bulunuyorum.
Amacım islami konularda bilmediğim eksik bildiğim şeyleri burdan tamamlamak ve düzeltmek.
Şimdiden bu sitede emeği gecen herkesten ALLAH(C.C.)razı olsun
siteye dün gece kayıt oldum.Daha evvel pek çok chat oyun vs.sitelere üyelik almıştım.Ancak bu sitelerin hiçbir faydasını görmediğim gibi onca zamanmıda o sitelerde harap ettiğimi anladım.
Fakat bu siteye 2.kez girmeme rağmen çok faydalı bilgiler edineceğimi şimdiden anlamış bulunuyorum.
Amacım islami konularda bilmediğim eksik bildiğim şeyleri burdan tamamlamak ve düzeltmek.
Şimdiden bu sitede emeği gecen herkesten ALLAH(C.C.)razı olsun
öylesi boğuluyorum ki..çokça zamandır.bu ruhumun sıkıntısından,beni ancak inancım kurtaracaktı.yıllardır deniyorum.olması gereken ben,bir türlü olmuyor.gerçek müminlere hayranlıkla bakıyorum.keşke den öteye gidemiyorum.aslında son zamanlar daha da ilerledim ama yine yetmiyor.müslümanım ama tam mü min miyim??? bilmiyorum.neden buradayım?? bilmem.en azından olmayı istediğim kişilikler burada diye olabilir.Belki zamanla öğrene öğrene çok şey değişir.Paylaşımlarınızı istiyorum belki de..şimdiden tşk.En emin olana emanet olun..S.A.
zeyno54Seteye Yeni üyeyim Umarim Aradiğim Huzuru Burda Bulurum şimdine çok Tşk.:g
SELAMUN ALEYKÜM KARDEŞİM HOŞGELDİN
YILLARDIR BAZI ORTAMLARDA İNANÇLI OLDUĞUMUZ İÇİN İKİNCİ SINIF İNSAN MUAMELESİ GÖRDÜK AŞAĞILANDIK NEDEN KAPALI OLDUĞUMUZ İÇİN DELİ BİLE DENİLDİ.BU SİTEDE BENİM GİBİ DÜŞÜNEN DOSTLARIN YAZILARINI OKUDUKÇA KUVVET BULUYORUM.ALLAH YOKLUĞUNUZU GÖSTERMESİN.
amacım sadece paylaşım.net ortamında kımseye guvenmedıgım,ve de kolay kolay guvenemeyeceğim ıcın baska bır dusuncem olmaz.hanı derler ya;sutten dili yanan...
Ben sadece Konu başlıklarını takip edin diyorum.Ve Rabb'im bizleri ıslah etsin.Umulur ki sitenin adına yakışır konularla ve başlıklarla günümüze devam ederiz.Duayla kalınız.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/5805-uyelerin-siteye-girmelerindeki-asil-amac-ne · 25.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.