selamın aleyküm
2.796 görüntülenme · 12 yanıt
ben fatmaca yeni üyelerinizdenim bir arkadaşım sayesindekatıldımgördümki busitede insanlarbirbirlerinesadece allah rızası içinduaedip birbirlerineyardım ediyor sevgilidinkardeşlerim bendesizdendua isteyebilirmiyimbanadaduaedersenizçokmutlu olurumboçlarımızvar ödeyemiyoruz önce allah sonrasizin dualarınızlakurtulurum inşallah allah razı olsun allah yarve yardımcınız olsun hayırlı günler
FATMACAben fatmaca yeni üyelerinizdenim bir arkadaşım sayesindekatıldımgördümki busitede insanlarbirbirlerinesadece allah rızası içinduaedip birbirlerineyardım ediyor sevgilidinkardeşlerim bendesizdendua isteyebilirmiyimbanadaduaedersenizçokmutlu olurumboçlarımızvar ödeyemiyoruz önce allah sonrasizin dualarınızlakurtulurum inşallah allah razı olsun allah yarve yardımcınız olsun hayırlı günler
Ve Aleyküm Selam fatmaca kardeşim.
Allah yardımcınız olsun inşallah. tez zamanda borçlarınızdan kurtulur, feraha erersiniz inşallah(amin).
dualarda kalacaksınız.
Vesselam....
ENVER_PAŞA, post: 1096516, member: 60391S.a ben enver
Aleyküm Selam.
hoşgeldiniz inşallah.
Vesselam...
essalamün aleyküm verahmetullahi veberakatühü dinkardeşlerim benim meşajıma cevap verdiğiniz için allahrazı olsunhepinizdenben zizdentek isdediğim benim içinallahadua etmeniz herşey allahtan benkendimi sadece allaha emanetettim amasadece allaha emanet olmakgerekmiyor allah akılvermiş güçvermiş onun için çalışmakgerekiyor amaben elimdengeldiği kadardua ediyorum amabirkişinin duasınerde onlarca kişinin duasınerde onun içinsizdentek istediğim benim içindua edermisiniz allahrazı olsun bendesizin içindua edeceğim alahın selamı üzerinize olsun allah yarveyardımcınız olsun
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/58032-selamin-aleykum · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
Giriş yap ve cevap yaz.