selamın aleyküm

2.796 görüntülenme · 12 yanıt

Paylaş:
FATMACA

FATMACA

Yeni Üye · 5 mesaj

ben fatmaca yeni üyelerinizdenim bir arkadaşım sayesindekatıldımgördümki busitede insanlarbirbirlerinesadece allah rızası içinduaedip birbirlerineyardım ediyor sevgilidinkardeşlerim bendesizdendua isteyebilirmiyimbanadaduaedersenizçokmutlu olurumboçlarımızvar ödeyemiyoruz önce allah sonrasizin dualarınızlakurtulurum inşallah allah razı olsun allah yarve yardımcınız olsun hayırlı günler
TRHACKER

TRHACKER

Mübarek Üye · 2.454 mesaj

ve aleyküm selam hoşgeldin kardeşim aramıza rabbim yar ve yardımcımız olsun selametle
VaVeyla

VaVeyla

Mübarek Üye · 11.102 mesaj

aleyküm selam
hoşgeldin kardeşim
üyeliğin hayırlı ve daim olsun inşallah
TRHACKER

TRHACKER

vaaaay cancazım bekliyom seni yaw nezamandır nerdesin
acil uğra mervem
imported_ENVER_PAŞA

imported_ENVER_PAŞA

Yeni Üye · 2 mesaj

S.a ben enver
TRHACKER

TRHACKER

ve aleykümselam enver kardeş hoşgeldin
imported_ENVER_PAŞA

imported_ENVER_PAŞA

Yeni Üye · 2 mesaj

adın neydi acaba ?
TRHACKER

TRHACKER

niye sordunda
YaralıGönül

YaralıGönül

Mübarek Üye · 1.053 mesaj

FATMACAben fatmaca yeni üyelerinizdenim bir arkadaşım sayesindekatıldımgördümki busitede insanlarbirbirlerinesadece allah rızası içinduaedip birbirlerineyardım ediyor sevgilidinkardeşlerim bendesizdendua isteyebilirmiyimbanadaduaedersenizçokmutlu olurumboçlarımızvar ödeyemiyoruz önce allah sonrasizin dualarınızlakurtulurum inşallah allah razı olsun allah yarve yardımcınız olsun hayırlı günler

Ve Aleyküm Selam fatmaca kardeşim.
Allah yardımcınız olsun inşallah. tez zamanda borçlarınızdan kurtulur, feraha erersiniz inşallah(amin).
dualarda kalacaksınız.

Vesselam....

ENVER_PAŞA, post: 1096516, member: 60391S.a ben enver

Aleyküm Selam.
hoşgeldiniz inşallah.

Vesselam...
Luvi

Luvi

Mübarek Üye · 1.209 mesaj

Ve Aleykum Selam hoş geldiniz.

Selam ve dua ile...
TÜRKANCA

TÜRKANCA

Üye · 49 mesaj

VE ALEYKÜM SELAM
Fatmacım aramıza hoşgeldin ALLAH üyeliğini daim kılsın inşaallah RABBİM borçlarınızı tez zamanda ödemeyi nasip etsin
selam ve dua ile
FATMACA

FATMACA

Yeni Üye · 5 mesaj

essalamün aleyküm verahmetullahi veberakatühü dinkardeşlerim benim meşajıma cevap verdiğiniz için allahrazı olsunhepinizdenben zizdentek isdediğim benim içinallahadua etmeniz herşey allahtan benkendimi sadece allaha emanetettim amasadece allaha emanet olmakgerekmiyor allah akılvermiş güçvermiş onun için çalışmakgerekiyor amaben elimdengeldiği kadardua ediyorum amabirkişinin duasınerde onlarca kişinin duasınerde onun içinsizdentek istediğim benim içindua edermisiniz allahrazı olsun bendesizin içindua edeceğim alahın selamı üzerinize olsun allah yarveyardımcınız olsun
demirkır

demirkır

Üye · 18 mesaj

aleyküm selam
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.