RE: jet imam
Vallahi heryerde böyle herhalde, namazımız kabul oluyor mu acaba bilmiyorum. Huşuyu bırakın, teravih namazında duaları, rükûyu, secdeyi bile yarım yapıyoruz. Ne yapacağız bilmiyorum, bilen varsa bilgilendirirse bizleri seviniriz.
202.425 görüntülenme · 2.747 yanıt
Nikko yazdı:
Vallahi heryerde böyle herhalde, namazımız kabul oluyor mu acaba bilmiyorum. Huşuyu bırakın, teravih namazında duaları, rükûyu, secdeyi bile yarım yapıyoruz. Ne yapacağız bilmiyorum, bilen varsa bilgilendirirse bizleri seviniriz.
Ferhan1982 yazdı:
S.A. ARKADAŞLAR.Gerçekten bu husus çok önemli aslında.ALLAH (c.c) yardımcımız olsun.
l@l yazdı:
B) :D S.A. yaa maalesef komik :D:D gülüyoruz ağlanacak halimize... B) selametle....B)
handos yazdı:
PROFİL DÜZENLEMEYE GİRİYOSUN ANA SAYFADAN SAĞDA ASAĞIDA AVATARIN OLUYO SİLİ İŞARETLİYOSUN SONRA ÜSTTE GÖZAT OLUYO ONU TUŞLAYARAK BİLGİ.İSTEDİĞİN RESMİ SECİYOSUN
meftun61 yazdı:
:D:D:D:D ÇOK HAS DEMİŞ.ÇOK ŞÜKÜR BİZİM BURDA HİÇ ÖYLE OLMUYOR.
M DENIZ yazdı:
S.A BİZDEDE HERKES YAVAŞ KILDIRIYO DİYE NERDEYSE HOCAYI KOVACAKLAR.:D:D:D:D
ÖYLE HIZLI KILDIRAN İMAMLARI Bİ BULSA BİZİMKİLER BİDA BIRAKMAZLAR Bİ MAAŞ DA HALK VERİR.:D:D:D:D:D:D:D:D:D
MAVI HUZUN yazdı:
handos yazdı:
PROFİL DÜZENLEMEYE GİRİYOSUN ANA SAYFADAN SAĞDA ASAĞIDA AVATARIN OLUYO SİLİ İŞARETLİYOSUN SONRA ÜSTTE GÖZAT OLUYO ONU TUŞLAYARAK BİLGİ.İSTEDİĞİN RESMİ SECİYOSUN
BEN DENEDİM AMA OLMUYOR BAŞKA BİR YOLU VAR MI....:(
handos yazdı:
MAVI HUZUN yazdı:
handos yazdı:
BEN DENEDİM AMA OLMUYOR BAŞKA BİR YOLU VAR MI....:(
oluyoda bazı resimleri kabul etmiyo
Nikko yazdı:
M DENIZ yazdı:
S.A BİZDEDE HERKES YAVAŞ KILDIRIYO DİYE NERDEYSE HOCAYI KOVACAKLAR.:D:D:D:D
ÖYLE HIZLI KILDIRAN İMAMLARI Bİ BULSA BİZİMKİLER BİDA BIRAKMAZLAR Bİ MAAŞ DA HALK VERİR.:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Ne diyelim, ALLAH ne verirse, hayırlısını versin.
Cemaat ne diyor içinden ALLAH bilir,
-Offff hadi hoca daha yarısına ancak varabildik, millet uyuyacak, sabah işe gidecekler, hadi...
-Yine Kurtlar Vadisini kaçırdım.
-Tesbihe kalmasam mı acaba.
-Evdekiler yattı mı?
...
:D:D:D
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/5797-koca-1-0 · 07.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.