Koca.1.0 )))
202.430 görüntülenme · 2.747 yanıt
RE: MUTLUYUM SAYENİZDE:-))
CÜMLEMİZDEN CANIM RABBİM HAK YOL ÜZERİNDE DAİM KILSIN...;)
CÜMLEMİZDEN CANIM RABBİM HAK YOL ÜZERİNDE DAİM KILSIN...;)
B)CANIM BENİM ÇOK SEVİNDİM...
ALLAHA EMANET OL... LAYIĞIYLA TAŞIMAYI NASİP EDER İNŞALLAH..
B)CANIM BENİM ÇOK SEVİNDİM...
ALLAHA EMANET OL... LAYIĞIYLA TAŞIMAYI NASİP EDER İNŞALLAH..
RE: EY TÜRK KIZIIIIIIIIIIIIIIIII
bu birazda bayana bağlı yani bizim eskiler öyle der
handos yazdı:
Bİ KIZ OLARAK ÇOK DOĞRU DEMİŞSİN AMA ADAM ADAM DEĞİLSE NE KADAR UĞRAŞIRSAN UĞRAŞ SAPAR O:@:@
bu birazda bayana bağlı yani bizim eskiler öyle der
s.a. allah razı olsun :D:D:D
s.a. allah razı olsun :D:D:D
s.a. ablam,
ALLAH c.c. hayırlı, uğurlu etsin inşallah.
İnşallah hayatında yağtığın bu inkılap seni dünyada ve ahirette mutlu ve bahtiyar etsin. Cehennem azabından korusun cennette Hz. Fatıma annemizin yanında komşu eylesin.
Rabbim bu kutlu yolda ayağını sabit kılsın ve sende çevrene bu şekilde örnek olarak tebliğ edersin .
Bizlerde eğer dilimiz döndüğünce sana yardımcı olabildiysek, o mutlulk bize yeter.
k.s.e.o.
s.a. ablam,
ALLAH c.c. hayırlı, uğurlu etsin inşallah.
İnşallah hayatında yağtığın bu inkılap seni dünyada ve ahirette mutlu ve bahtiyar etsin. Cehennem azabından korusun cennette Hz. Fatıma annemizin yanında komşu eylesin.
Rabbim bu kutlu yolda ayağını sabit kılsın ve sende çevrene bu şekilde örnek olarak tebliğ edersin .
Bizlerde eğer dilimiz döndüğünce sana yardımcı olabildiysek, o mutlulk bize yeter.
k.s.e.o.
allah razı olsun cok sevindim kardeşim kapanmana allah kolaylık versin laiki ile taşımayı nasıp etsin rabbim zorlukları önünden kaldırsın inşalah
allah razı olsun cok sevindim kardeşim kapanmana allah kolaylık versin laiki ile taşımayı nasıp etsin rabbim zorlukları önünden kaldırsın inşalah
UMARIM O BAŞÖRTÜYÜ GERÇEKTEN HAKEDERSİN...TAKMAK MESELE DEĞİL ONU TAŞIYABİLMEK ÖNEMLİ..BEN 2 SENEDİR KAPALIYIM HİÇ BİR ZAMANDA ŞİKAYET ETMEDİM..ÇÜNKÜ YOLDA YÜRÜDÜĞÜNDE ERKEKLERİN SANA DÖNÜP ŞEHVETLE BAKMAMASI YA DA SANA SAYGI DUYMASI KADAR HOŞ VE GURUR DUYUCU BİR DUYGU OLAMAZ..RABBİM DAİM EYLESİN..
UMARIM O BAŞÖRTÜYÜ GERÇEKTEN HAKEDERSİN...TAKMAK MESELE DEĞİL ONU TAŞIYABİLMEK ÖNEMLİ..BEN 2 SENEDİR KAPALIYIM HİÇ BİR ZAMANDA ŞİKAYET ETMEDİM..ÇÜNKÜ YOLDA YÜRÜDÜĞÜNDE ERKEKLERİN SANA DÖNÜP ŞEHVETLE BAKMAMASI YA DA SANA SAYGI DUYMASI KADAR HOŞ VE GURUR DUYUCU BİR DUYGU OLAMAZ..RABBİM DAİM EYLESİN..
inşallah ona layık olmak için elimden geleni yapıcam. sendende ALLAH RAZI OLSUN
sevgi dinc yazdı:
inşallah ona layık olmak için elimden geleni yapıcam. sendende ALLAH RAZI OLSUN
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/5797-koca-1-0 · 07.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.