RE: erkeklerin kadınlardan ricaları ne olabilir.:)))
s.a. müthiş yaa.erkekler mükemmel anlatılmış.o zaman bayanlar erkeklerden fazla bir şey bekleyerek hayal kırıklığı yaşamanın bir anlamı yok.
202.433 görüntülenme · 2.747 yanıt
✦ Mübarek Üye
Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj
huzunlu_gurbet yazdı:
yav bu erkekler hakkaten burda yazanlar gibi iseler vay halimize!!! hele ben bi sikkina çok katildim eger bir sorunumuz varsa ve esimiz biseyinmi var diyorsa hemen açikça anlatmaliyiz yoksa bisey olmadigina inanabilier ve buda bizi umursamiyorlar diye uzuntuye sokabilir:D:D:D:D:D:D açikçasi onlar bizi biz o,lari pek anlayamiyoruz bu benim sahsi dusuncem kimse alinmasin sakin:D:D:D:D:D

hafiz 24 yazdı:
kadınlara fazla yüklenmeyelim onlarında haklı olduğu konular var ve haklı olduklarını bildiklerinde eyvaaaaahhhhhhhhhhhhhhh :D:D:D:D
mavi22 yazdı:
ya bu erkeklerde amma çok şey istiyomuş
bencede çok şey istiyorsunuz. kadınların çoğu yapamaz :D:D:D
ruveyda28 yazdı:
a.s.ben evli bi bayan olarak söleyim tamamıyla doğru...az bile yazılmış hatta:)
enise karadeniz yazdı:
mavi22 yazdı:
s.a
zaten yapamadıkları içindir büyük ihtimalle aile içi kavgalar. buda benim tespitim.:):)selametle..
mavi22 yazdı:
enise karadeniz yazdı:
mavi22 yazdı:
s.a
zaten yapamadıkları içindir büyük ihtimalle aile içi kavgalar. buda benim tespitim.:):)selametle..
v.a.s onu bilemiyeceğim evli çiftlere sormak lazım neden aile içi kavgalar olur diye.tartışmaya açık bir konu.a.e.o;)
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/5797-koca-1-0 · 08.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.