RE: TEMEL VE MAYMUN........
ATA_11 yazdı:
:D:D:D
TEMELİN İŞİ ZOR ASLINDA...
evet kardeşim bencede temelin işi daha zor.:D:D:D
ayrıca söylemeden edemeyecem imzan çok anlamlı.allah razı olsun
202.435 görüntülenme · 2.747 yanıt
ATA_11 yazdı:
:D:D:D
TEMELİN İŞİ ZOR ASLINDA...
desertrose yazdı:
TEMEL apartmanın onikinci katından düşmüş. Arkadasları hemen gelip sormuşlar:"Ne oldu lan Temel" demişler.Temel´de:"VALLAHA BEN DE YENI GELDIM" demiş:):);)
meftun61 yazdı:
desertrose yazdı:
TEMEL apartmanın onikinci katından düşmüş. Arkadasları hemen gelip sormuşlar:"Ne oldu lan Temel" demişler.Temel´de:"VALLAHA BEN DE YENI GELDIM" demiş:):);)
sağol kardeşim çok güzelmiş.:D:D
desertrose yazdı::D evet karadenizli olmak başkadır:d
meftun61 yazdı:
desertrose yazdı:
SENDE SAĞOL KARDEŞİM KARADENİZLİ OLMAK BAŞKA YAAAA:):)
meftun61 yazdı:
desertrose yazdı:
mabet_bekcisi yazdı:
meftun61 yazdı:
desertrose yazdı:
madem öyle bende kısa bişey anlatayım
temelle dursun pasaport görevlisiymiş yurt dışına çıkmak isteyen bir zencinin pasaportu yoktur ve tuvalette gördüğü Leonardo(titanic filminin erkek başrol oyuncusu soyadını yazamadım)yu bayıltarak pasaportunu alır ve kendi resmini yapıştırır.
zenci adam kontrol için temele gelir temel bakar bakar ve ula dursun habu titanic battimiydi yandimiydi der:D
afra yazdı:allah razı olsun sağol kardeşim
mabet_bekcisi yazdı:
benim fıkramı kimse anlamdı mı?
hayır seninki de çok güzel Allah razı olsun :):):)
meftun61 yazdı:allah razı olsun toprağım :D:D
mabet_bekcisi yazdı:
benim fıkramı kimse anlamdı mı?
YOK TOPRAĞIM YA ANLADIK ÇOK GÜZELDİ SAĞOLASIN.:D:D:D
mabet_bekcisi yazdı:
meftun61 yazdı:
desertrose yazdı:
madem öyle bende kısa bişey anlatayım
temelle dursun pasaport görevlisiymiş yurt dışına çıkmak isteyen bir zencinin pasaportu yoktur ve tuvalette gördüğü Leonardo(titanic filminin erkek başrol oyuncusu soyadını yazamadım)yu bayıltarak pasaportunu alır ve kendi resmini yapıştırır.
zenci adam kontrol için temele gelir temel bakar bakar ve ula dursun habu titanic battimiydi yandimiydi der:D
meftun61 yazdı:
:D:D:D:D O SAPANDAN BİDE BİZİM EVDEKİNE LAZIM VALLA.:D:D
yun_us25 yazdı:
D:DBakan olan görgüsüz birisi şöförüne sorar. "Şöför söyle bakalım eşekle şöför arasında ne fark vardır? " Şoför bir süre düşündükten sonra mahcup bir sekilde; "Bilemedim bakanım" diyor Bakan cevap olarak: "Eşeğe çüs diyince, şoföre ise dur diyince durur" demiş. Bunun üzerine şöför çok sinirlenmiş ama karşıdaki bakan olduğu için birşey söyleyememiş. Belirli bir süre sonra bu defa şöför bakana: "Bir soru sorabilir miyim bakanım?" der. Bakan da: "Sor bakalım" der. Şoför sorar: "Eşekle bakan arasında ne fark vardır?" Bakan bir süresonra: "Bulamadım şöför söyle bakalım" diyor. Bunun üzerine şöför de: "Vallahi bakanım ben de bulamadim:D:D:D
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/5797-koca-1-0 · 08.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.