RE: .: BİR ÖĞRENCİ EVİ NASILDIR? :.
RE: .: BİR ÖĞRENCİ EVİ NASILDIR? :.
aliye_aliye yazdı:
mustafa_xtar yazdı:
Valla eline sağlık çok güzel gerçekten. Övünmek gibi olmasın ama arkadaşlar nöbet sırasının bana gelmesi için dua ediyorlardı. Onlara öyle bi çay demliyordumki hele patatesli yumurta oooo aklıma geldi eve gidip kendime özel patatesli yumurtamı yapsam acaba. Hee bide kural vardır ama uygulanmaz. Bize evde 5 kişi kalmamıza izin verilmişti biz 8 kişi kalıyordu. Ev sahibi gelecekse birbirimize telefon ediyorduk eve 3 kişi eksik gelelim diye. Bide günde 25 ekmekle 2 günde bir koli yumurta yiyorduk....
:D:D:D mustafa kardeşim neler de yaşamışsın öyle, demek güzel çay demliyorsun, e madem bu kadar beceriklisin tabi seni tercih edecekler:) vallahi senin anılarını okudum, sanki yaşamışım gibi ben duygulandım.. evsahibi numarası da süper olmuş bu arada.. numaranız da eksik değil hani:D:D yorumunla renk kattın kardeşim, yazdıklarıma ek olarak bir de senin yazdıkların hem güldürdü hem duygulandırdı. Allah razı olsun kardeşim inş. selam ve dua ile
Allah razı olsun eee açtın yaramızı öyle güzel günler oluyorki yokluk bile bi hatıra. Ekmek arası yağ tostu yapıyorduk. Paramız olmuyordu ay sonuna doğru ne yapalım. Kızartacak yağ olmuyordu patatesi haşlıyorduk ekmeğin arasına koyuyorduk tost yapıyorduk. Tat versin diye yağı biraz fazla koyuyorduk. Eee ay başında da zengin sofrasından farklı oluyordu soframız. Şu an arkadaşlarla konuşuyoruz bişey olsada bir araya gelebilsek. Yine yiyeceğimiz olmasada beraber olsak diyoruz. Neyse fazla uzatmayayım kusura bakmayın :):):):)
Türksat 3/A Frekans: 12729
Sembol Rate: 30000 Polarizasyon: Vertical Fec: 5/6 42º