Koca.1.0 )))
202.422 görüntülenme · 2.747 yanıt
RE: TEMEL VE HAYALET
s.a kardeş çok güzel olmuş furkan kardeşe de selam söyleyin.biizim temel zaten hiç türkle dolaşmaz ya fıransız ya ingiliz çok sosyaldir kendileri.:D
güzel bir fıkra eline sağlık kardeş
s.a kardeş çok güzel olmuş furkan kardeşe de selam söyleyin.biizim temel zaten hiç türkle dolaşmaz ya fıransız ya ingiliz çok sosyaldir kendileri.:D
:D a.s. evet haklısın bi Dursun var bi de ingiliz, fransız :D beğendiğine sevindim :DB)
mabet_bekcisi yazdı:
:D a.s. evet haklısın bi Dursun var bi de ingiliz, fransız :D beğendiğine sevindim :DB)
RE: İŞte Espiriler
Aleykümselam ya birazda bizim düşünmemize bağlı dün kızım anlattı bir fıkra gülmekten koptum dedim ya düşünceler ayrılıyor yazacaktım ama biraz çekindim :D:D
aliye_aliye yazdı:
selamün aleyküm :D çok güzeldi. Allah razı olsun, emeğinize sağlık.. bunlara kötü espri deniyor ama yerine göre çok güzel olabiliyor da;) selam ve dua ile.
Aleykümselam ya birazda bizim düşünmemize bağlı dün kızım anlattı bir fıkra gülmekten koptum dedim ya düşünceler ayrılıyor yazacaktım ama biraz çekindim :D:D
Uzaklık deyip dert ettiğin nedir ki sevgili Biz
YARADAN'ı görmeden sevmedik mi
Mevlana'dan
Mevlana'dan
Beni Kimsenin Bilmesi Önemli Degil Rabb'im Bilsin , Yeter. Kim Ne Derse Desin
Bana
Rabb'im Kulum Desin Yeter...
RE: !!! Bir Son Dakika Haberi !!!
habere koşun :D
habere koşun :D
Mevlana'dan
Mevlana'dan
Bana
Soru : Bir adam OMO'yla yıkanmış ve maymuna dönüşmüş neden?
Cevap: Çünkü OMO'yla yıkanan herşey ilk günkü gibi olur.
sa bu espiri pek hoş olmamış ama neyse emeğinize sağlı genede aeolunuz

S.ALEYKÜM HAFİZE ANNEEEE:):):):D:D:DNORMAL HABER BÖYLEYSE,SPOR HABERLERİ NASILDIR ACABA MERAK EDİYORUM:):):)VARMI ACABA ÖYLE BİR HABER:):)VARSA MERAK ETTİM ANLATIRMISINIZ:D:D:DPATLICAN VURDU VE KALECİ DOMATES MÜKEMMEL KURTARDI:D:DDEFANS SALATALIK VE MUZDAN OLUŞUYOR:):)ANNEEE VARMI BÖYLE Bİ HABER:D:D VARSA MERAKLA BEKLİYCEM..ALLAHA(c.c.)EMANET OLUN,HAYIRLI AKŞAMLAR..
S.ALEYKÜM HAFİZE ANNEEEE:):):):D:D:DNORMAL HABER BÖYLEYSE,SPOR HABERLERİ NASILDIR ACABA MERAK EDİYORUM:):):)VARMI ACABA ÖYLE BİR HABER:):)VARSA MERAK ETTİM ANLATIRMISINIZ:D:D:DPATLICAN VURDU VE KALECİ DOMATES MÜKEMMEL KURTARDI:D:DDEFANS SALATALIK VE MUZDAN OLUŞUYOR:):)ANNEEE VARMI BÖYLE Bİ HABER:D:D VARSA MERAKLA BEKLİYCEM..ALLAHA(c.c.)EMANET OLUN,HAYIRLI AKŞAMLAR..
Allahümme inneke afüvvün kerimün, tuhıbbül affe fa'fü anni.
Allah'ım sen çok affedicisin çok kerimsin affetmeyi seversin,benide affet.
AMİN..
Allah'ım sen çok affedicisin çok kerimsin affetmeyi seversin,benide affet.
AMİN..
Konu Yok
Konu Yok
ERZURUMLU MEMUR
Sabah erken gahiram, el yüzümi yihiram,
Aynanin garşısına geçir, bene bahiram.
Gari sofrayi gurir, çay dolmuş önde durir,
Okula giden oglan bene dersini sorir.
Bir cigara yahiram, çay başından gahiram,
Vahit gelip çatanda giravati tahiram.
Çeketimi giyirem, paltomi ver diyirem,
Ayahgabimi geyip, gapi çekip gidirem.
Hava soyuh, tipi var, ağzin burnun sihi sar,
Keyif senin, ister sarma, goynan dolar sonra gar.
Birez yürir gidirem, çoh çoh dua edirem,
Durağima varanda otobosa binirem.
Devletimi sevirem, rüşvet nedir bilmirem,
Git ganaat geçinir, az alir şükredirem.
Seggiz uşah, bir gari, yeddi esmer, bir sari,
Odun kömür bitecah zor beklirem bahari.
Ahşam olir gararir,cüzdanim çoh morarir,
Sabah ahşam dolaşmah ayaklarimi yorir.
Eve yorgun dönirem, el ayak yihaniram,
Hazir sofra görende aj gurt gibi daliram.
Sofra gahir, gelir çay, içtin mi oliram tay,
Yorgunluh, uyhi gelir, gari gah yataği yay...
HACI NECİBOĞLU
Konu Yok
ERZURUMLU MEMUR
Sabah erken gahiram, el yüzümi yihiram,
Aynanin garşısına geçir, bene bahiram.
Gari sofrayi gurir, çay dolmuş önde durir,
Okula giden oglan bene dersini sorir.
Bir cigara yahiram, çay başından gahiram,
Vahit gelip çatanda giravati tahiram.
Çeketimi giyirem, paltomi ver diyirem,
Ayahgabimi geyip, gapi çekip gidirem.
Hava soyuh, tipi var, ağzin burnun sihi sar,
Keyif senin, ister sarma, goynan dolar sonra gar.
Birez yürir gidirem, çoh çoh dua edirem,
Durağima varanda otobosa binirem.
Devletimi sevirem, rüşvet nedir bilmirem,
Git ganaat geçinir, az alir şükredirem.
Seggiz uşah, bir gari, yeddi esmer, bir sari,
Odun kömür bitecah zor beklirem bahari.
Ahşam olir gararir,cüzdanim çoh morarir,
Sabah ahşam dolaşmah ayaklarimi yorir.
Eve yorgun dönirem, el ayak yihaniram,
Hazir sofra görende aj gurt gibi daliram.
Sofra gahir, gelir çay, içtin mi oliram tay,
Yorgunluh, uyhi gelir, gari gah yataği yay...
HACI NECİBOĞLU
Recep bikerem domatesten kaleci olmaz top vurdumu salça olur:D:D:D muzda ayağını kaydırır ;) ama bulursam yazarım söz ve aleykümselam :D:D:D
RECEB-I KAMER yazdı:
Recep bikerem domatesten kaleci olmaz top vurdumu salça olur:D:D:D muzda ayağını kaydırır ;) ama bulursam yazarım söz ve aleykümselam :D:D:D
Mevlana'dan
Mevlana'dan
Bana
demekki adam maymunmuş :)
Nevin_1982 yazdı:
demekki adam maymunmuş :)
Mevlana'dan
Mevlana'dan
Bana
RE: [OYUN] Bal mı Baldız mı?
bu çok zor güel kardesim, ilkbahar mevsiminde sabah erkenden kuslari sesini duymak bir sevinçtir sonbaharda bahcedeki yapraklari supurmekte ayri bir zevk, ne kadar sansliyiz Rabbim (c.c) sükürler olsun.B)B)B)
soguk havaya alistim için sonbahar olsun,
koyun mu inek mi ??? :D:D:D
Resul_Acer yazdı:
gündüz :D nede olsa aydınlık:D
ilkbaharmı sonbaharmı?
bu çok zor güel kardesim, ilkbahar mevsiminde sabah erkenden kuslari sesini duymak bir sevinçtir sonbaharda bahcedeki yapraklari supurmekte ayri bir zevk, ne kadar sansliyiz Rabbim (c.c) sükürler olsun.B)B)B)
soguk havaya alistim için sonbahar olsun,
koyun mu inek mi ??? :D:D:D
İnek çünkü inek sütü daha hoşuma gidiyor ama diğeride güzel
eşekmi devemi
İnek çünkü inek sütü daha hoşuma gidiyor ama diğeride güzel
eşekmi devemi
Rasulullah sallallahu aleyhi ve sellem Veda hutbesinde şöyle buyuruyor:
"Size iki şey bırakıyorum. Onlara sarıldığınız müddetçe asla sapıtmazsınız. Bunlar da Allah’ın kitabı (Kur’an) ve benim sünnetimdir." (Buhari-Müslim
"Size iki şey bırakıyorum. Onlara sarıldığınız müddetçe asla sapıtmazsınız. Bunlar da Allah’ın kitabı (Kur’an) ve benim sünnetimdir." (Buhari-Müslim
BABAYA MEKTUP KÖTÜNÜN KÖTÜSÜ
Sevgili baba;
Sana bu satırları derin bir pişmanlık ve üzüntü içinde yazıyorum. Kız arkadaşımla kaçmak zorundaydım çünkü seni ve annemi yaşanacak rezaletten uzak tutmak istedim. Gerçek tutku ve aşkı ben Joanla buldum ve o öyle tatlı ki anlatamam...
Şunu biliyordum siz onun vücudunun her yerine taktığı küpeleri,derisine işlettiği dövmeleri, kendine has o çılgın giyim tarzını asla ama asla onaylamayacaktınız ve tabi benden çok büyük olmasıda bir sorundu. Fakat benim için bunlar değildi gerçek tutku ve gerçek aşk... Baba Joan hamile! Joanın dediğine göre çok mutlu olacağız. Ormanda kendine ait bir karavanı ve tüm kış yetecek kadarda yakacağı var. Bir sürü çocuğa sahip olma düşüncesi rüyalarımızı süslüyor.
Joan benim gözlerimi esrar gerçeğine açtı ve artık biliyorum ki esrar kimseye zarar vermez. Esrar yetiştirecek ve insanlara pazarlayacağız ve yine bu sayede ihtiyacımız olan kokoin ve ekstaziye ulaşacağız.
Artık tam anlamıyla bilime yalvarıyoruz dualar ediyoruz şu AIDSin çaresi bulunsun ve Joan sağlığına kavuşsun diye.. O kesinlikle iyileşmeyi hakediyor. Endişelenmeyi bırak baba ben 15 yaşındayım ve kendi başımın çaresine bakabilirim. Eminim birgün geri döneceğiz ve sen kendi torunlarını tanıyacak, seveceksin Oğlun Ci had.
NOT: Baba yazdığım mektubun tek kelimesi bile doğru değil. Ben Mehmet'lerdeyim. Sadece sana; masamın üzerinde seni bekleyen karneden daha kötü şeylerin olduğunu hatırlatmak istedim
Sevgili baba;
Sana bu satırları derin bir pişmanlık ve üzüntü içinde yazıyorum. Kız arkadaşımla kaçmak zorundaydım çünkü seni ve annemi yaşanacak rezaletten uzak tutmak istedim. Gerçek tutku ve aşkı ben Joanla buldum ve o öyle tatlı ki anlatamam...
Şunu biliyordum siz onun vücudunun her yerine taktığı küpeleri,derisine işlettiği dövmeleri, kendine has o çılgın giyim tarzını asla ama asla onaylamayacaktınız ve tabi benden çok büyük olmasıda bir sorundu. Fakat benim için bunlar değildi gerçek tutku ve gerçek aşk... Baba Joan hamile! Joanın dediğine göre çok mutlu olacağız. Ormanda kendine ait bir karavanı ve tüm kış yetecek kadarda yakacağı var. Bir sürü çocuğa sahip olma düşüncesi rüyalarımızı süslüyor.
Joan benim gözlerimi esrar gerçeğine açtı ve artık biliyorum ki esrar kimseye zarar vermez. Esrar yetiştirecek ve insanlara pazarlayacağız ve yine bu sayede ihtiyacımız olan kokoin ve ekstaziye ulaşacağız.
Artık tam anlamıyla bilime yalvarıyoruz dualar ediyoruz şu AIDSin çaresi bulunsun ve Joan sağlığına kavuşsun diye.. O kesinlikle iyileşmeyi hakediyor. Endişelenmeyi bırak baba ben 15 yaşındayım ve kendi başımın çaresine bakabilirim. Eminim birgün geri döneceğiz ve sen kendi torunlarını tanıyacak, seveceksin Oğlun Ci had.
NOT: Baba yazdığım mektubun tek kelimesi bile doğru değil. Ben Mehmet'lerdeyim. Sadece sana; masamın üzerinde seni bekleyen karneden daha kötü şeylerin olduğunu hatırlatmak istedim
Mevlana'dan
Mevlana'dan
Bana
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/5797-koca-1-0 · 06.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.