Koca.1.0 )))
202.424 görüntülenme · 2.747 yanıt
RE: hoca 2
AMIN ALLAH SIZLERDEN RAZI OLSUN!BIR AN GÜLDÜREBILDIYSEM NE MUTLU BANA!
CEVDET-71 yazdı:
SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM ELİNE SAĞLIK NEŞELENDİRDİN BİZLERİ ALLAH RAZI OLSUN ALLAHA EMANET OL :p:p:p:p
AMIN ALLAH SIZLERDEN RAZI OLSUN!BIR AN GÜLDÜREBILDIYSEM NE MUTLU BANA!
iKRA-OKU...

karne
karne
Baba, ortaokul üçüncü sınıfa giden oğlunun elinde karneyle salona girdiğini görür. "Allah allah, dönem ne çabuk bitmiş..." diye düşünür ve oğluna seslenir:
-"Getir bakayım şu karneyi!"
-"Al baba..."
Adam karneye bir bakar ki, beden eğitimi ve resim dışındaki tüm dersler zayıf.
-"Bir dediğini iki etmiyoruz, bilgisayar dedin, bilgisayar aldık, ingilizce kursu dedin ingilizce kursuna gönderdik, gitar kursu, müzik aletleri, ne istersen yapıyoruz. Kız arkadaş uğruna harcadığın çiçek parasının haddi hesabı yok. Ne bu notların hali, rezil şey!"
-"Baba... O benim karnem değil ki, senin kitaplarını karıştırıyordum, birinin arasında karnelerinden birini bulmuştum..." :):)
karne
Baba, ortaokul üçüncü sınıfa giden oğlunun elinde karneyle salona girdiğini görür. "Allah allah, dönem ne çabuk bitmiş..." diye düşünür ve oğluna seslenir:
-"Getir bakayım şu karneyi!"
-"Al baba..."
Adam karneye bir bakar ki, beden eğitimi ve resim dışındaki tüm dersler zayıf.
-"Bir dediğini iki etmiyoruz, bilgisayar dedin, bilgisayar aldık, ingilizce kursu dedin ingilizce kursuna gönderdik, gitar kursu, müzik aletleri, ne istersen yapıyoruz. Kız arkadaş uğruna harcadığın çiçek parasının haddi hesabı yok. Ne bu notların hali, rezil şey!"
-"Baba... O benim karnem değil ki, senin kitaplarını karıştırıyordum, birinin arasında karnelerinden birini bulmuştum..." :):)
RE: Kedilerin Forumları Olursa
:p:p:p
l@l yazdı:
:D:D:D EMEĞİNE SAĞLIK :D:D:D
:p:p:p
Rasulullah sallallahu aleyhi ve sellem Veda hutbesinde şöyle buyuruyor:
"Size iki şey bırakıyorum. Onlara sarıldığınız müddetçe asla sapıtmazsınız. Bunlar da Allah’ın kitabı (Kur’an) ve benim sünnetimdir." (Buhari-Müslim
"Size iki şey bırakıyorum. Onlara sarıldığınız müddetçe asla sapıtmazsınız. Bunlar da Allah’ın kitabı (Kur’an) ve benim sünnetimdir." (Buhari-Müslim
RE: PENGUEN ŞAKASIDA BÖYLE OLUYOR..
SENDEN KORKULUR ZATEN...:D:D
ZEHRA MELEK yazdı:
yun_us25 yazdı:
sessiz geveze yazdı:
BÖYLE ŞAKAYA CAN KURBAN:p
ARTIK ONU MADUR PENGUENE SORMAK GEREK....:D
bencede biri beni suya düşürürse kafasını kırarım...:D
ona göre...:D:D:D
SENDEN KORKULUR ZATEN...:D:D
[medya]
Iq Meselesi .....:)....:)
Adamin biri lokantaya girer ve bir çorba söyler
garson bir robottur.
Adama servis yaparken sorar 'IQ’un kaç?'Adam '150' diye cevaplar..
Robot adamin IQ seviyesine gore sohbete baslar, uzun uzun, quantum fiziği,küresel isinma, biyoteknoloji, ekonomi, insanliğin yaradilişi gelişimi üzerine konuşur..
Adam robotun bilgisinden etkilenerek kendi kendine 'Bu gerçekten inanilmaz' diye düşünür ve robotu denemeye karar verir.
lokantadan kalkar, tekrar kapidan girer ve yeni bir çay söyler.
'IQ’ un Kaç?'
Adam '100 civari' diye cevaplar.
Robot bu kez uzun uzun sohbete baslar ama bu kez futbol, borsa, arabalar hakkinda sohbet acar.
Çok etkilenen adam robotu bir kez daha test etmeye karar verir ve tekrar kalkar.
Yeni bir müşteri gibi lokantaya yaklaşir bir çay daha söyler. Robot çabucak servis yaparken sorar:
'IQ’ un kaç?'.Adam, 'mm, sanirim 50 civari' der.
Bunun üzerine robot, adama son derece yavaş bir bicimde anlayacak şekilde slogan atmaya başlar:
Türki-ye laik – tir laik ka-la-cak,
taay yip baksana kaç- kişi-yiz saysana
taay yip baksana kaç- kişi-yiz saysana
[medya]
:D:D:D:D:D:D süper Allah razı olsun...B)B)B)B)
:D:D:D:D:D:D süper Allah razı olsun...B)B)B)B)
cevap vermeden önce çok düşünün!!!!
Özürlü 8 çocuğu olan frengi hastası hamile bir kadının çocuğunu aldırmasını uygun bulur muydunuz?sorunun cevabını vermeden önce şu soruyu okuyun.
Şimdi bir dünya lideri seçilecek ve sizin oyunuz sonucu etkileyecek.işte 3 aday hakkındaki gerçekler:
1. Aday:Sahtekar siyasetçilerle işbirliği içinde ve falcılara danışıyor.gayrimeşru hayat yaşıyor ve ayyaşın teki..
2. aday:2 kere işten atılmış,öğlene kadar uyur,üniversitedeyken uyuşturucu kullanmış ve yine ayyaş...
3. aday:Madalya almış bir savaş kahramanı,vejeteryan ve sigara içmiyor.Evlilikdışı hiçbir ilişkisi olmamış.
Tercihiniz bu 3 adaydan hangisi olurdu?
Önce kesin karar verin sonra cevaplara bakın...
1.Aday:Franklin D. Roosevelt
2.Aday:Winston Churchill
3.Aday:Adolf Hitler...... ve bu arada kürtaj sorusuna evet dediyseniz Dünyaca Ünlü Bestekar Beethoven'ı öldürdünüz.
Kaynak:Genç Beyin Dergisi Haziran 2006 sayısı
Özürlü 8 çocuğu olan frengi hastası hamile bir kadının çocuğunu aldırmasını uygun bulur muydunuz?sorunun cevabını vermeden önce şu soruyu okuyun.
Şimdi bir dünya lideri seçilecek ve sizin oyunuz sonucu etkileyecek.işte 3 aday hakkındaki gerçekler:
1. Aday:Sahtekar siyasetçilerle işbirliği içinde ve falcılara danışıyor.gayrimeşru hayat yaşıyor ve ayyaşın teki..
2. aday:2 kere işten atılmış,öğlene kadar uyur,üniversitedeyken uyuşturucu kullanmış ve yine ayyaş...
3. aday:Madalya almış bir savaş kahramanı,vejeteryan ve sigara içmiyor.Evlilikdışı hiçbir ilişkisi olmamış.
Tercihiniz bu 3 adaydan hangisi olurdu?
Önce kesin karar verin sonra cevaplara bakın...
1.Aday:Franklin D. Roosevelt
2.Aday:Winston Churchill
3.Aday:Adolf Hitler...... ve bu arada kürtaj sorusuna evet dediyseniz Dünyaca Ünlü Bestekar Beethoven'ı öldürdünüz.
Kaynak:Genç Beyin Dergisi Haziran 2006 sayısı
Kim gülerek günah işlerse, ağlayarak Cehenneme gider . M.E.M.

RE: cevap vermeden önce çok düşünün!!!!
:o:o:o
:o:o:o
ALLAHümme Rabbenâ. Ezhibi'l-be'se, işfi, ente'ş-şâfi. Lâ şifâen illâ şifâüke, şifâen lâ yuğâdiru sekamen." aminn
Selamün aleyküm...OZMAN ADOLF HİTLER OLMAMAK İÇİN DİĞER TÜM KÖTÜ MADDELERİMİ YAPICAZ...Ben katılmadım bu dergiye:D B)
Selamün aleyküm...OZMAN ADOLF HİTLER OLMAMAK İÇİN DİĞER TÜM KÖTÜ MADDELERİMİ YAPICAZ...Ben katılmadım bu dergiye:D B)
RE: yanlış mail
:D:D:D:D:D:D:D;)B)
eyhayat yazdı:
sadece_eda yazdı:
AYYYY
NE KÖTÜ YAAA...DÜŞÜNSENİZE BAŞINIZA GELDİĞİNİ....:D:D:DB)
başıma öle bişi gelse ölürün heralde gerçektende kötü bi durum :D:D
:D:D:D:D:D:D:D;)B)
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/5797-koca-1-0 · 07.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.