İsTeDiGiM rEsMiii BuLLL..
20.465 görüntülenme · 271 yanıt
ya mucib, post: 1101520, member: 76690bende gölde ördek sürüsü resmi istiyorum
Selamun Aleyküm,
Ördek sürünüz hazır... Umarım beğenirsiniz...

Sıradaki kardeşimizden, Endonezya'dan bir görüntü isteyebilir miyim...
ya mucib, post: 1101580, member: 90746
benim çok hoşuma gitti
umarım sizinde hoşunuza gider .....
ördek sürüsüde çok hoştu bu arada ALLAH razı olsun
sıradaki kardeşimden çok hoşuna giden bir resmi eklemesini istiyorum...
Allah razı olsun, gerçekten çok güzel... Bana Hicaz'daki Endonezya'lı kardeşlerimizi hatırlattı... Allah selamet versin Dr. Sudar ve Ticaret erbabı Masbuhin kardeşlerimi bu vesileyle hatırlamış oldum... Allah sizden de o kardeşlerimden de razı olsun...
Ben de size kendi makinemle çektiğim ve çektikten sonra da çok hoşuma giden Mescid-i Nebevinin Yeşil Kubbesi'nin resmini hediye ediyorum...
Kabul ederseniz sevinirim... Eğer ikramda bulunmak isteyen bir kardeşim olursa bana Kabe-i Muazzama'nın bulabildiği en eski resmini getirebilir...
Allah'a emanet olun...
cemaldurra, post: 1101767, member: 92422Allah razı olsun, gerçekten çok güzel... Bana Hicaz'daki Endonezya'lı kardeşlerimizi hatırlattı... Allah selamet versin Dr. Sudar ve Ticaret erbabı Masbuhin kardeşlerimi bu vesileyle hatırlamış oldum... Allah sizden de o kardeşlerimden de razı olsun...
Ben de size kendi makinemle çektiğim ve çektikten sonra da çok hoşuma giden Mescid-i Nebevinin Yeşil Kubbesi'nin resmini hediye ediyorum...
Kabul ederseniz sevinirim... Eğer ikramda bulunmak isteyen bir kardeşim olursa bana Kabe-i Muazzama'nın bulabildiği en eski resmini getirebilir...
Allah'a emanet olun...
kabul etmek ne demek tabikiii...
çok ama çok güzelmişş....
ALLAH razı olsunn abicim
side RABBİME emanet olunnn selametlee

kabe resmi istiyorum
.....
Bir gemi arıyorum pusulası İmandan.
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..
NFK
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..
NFK
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/57862-istedigim-resmiii-bulll · 06.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.