Selamun Aleykum

2.513 görüntülenme · 15 yanıt

Paylaş:
imported__BuRaK_

imported__BuRaK_

Üye · 27 mesaj

Sevgili kardeşlerim ben Burak aranıza bulunmaktan dolayı inanın çok mutluyum paylaşımlarınız,niyetiniz beni çok etkiledi desem yalan olmaz ,daha regaip kandili gecesine kadar haram içinde yuzen gunahı bol olan bi insandım Allah 'ın izni ve kabulu ile o gece sabaha kadar dua ve tövbe ettim İnşallah Rabbim geri çevirmez ve sizinle dinimin güzelliklerini bilmediğim yönlerini inceliklerini öğrenme fırsatı bulur ve Allah yolunda emin adımlarla ilerlerim İnşallah.

Hepinizin Allah yar ve yardımcısı olsun Allah'ın rahmeti üzerimizden hiç eksilmesin İnşallah.(amin)
can kırıkları

can kırıkları

Mübarek Üye · 1.967 mesaj

selamun aleyküm güzel yürekli kardeşim üyeliğin hayırlı olsun hoş geldin aramıza rabbim kandil gecesinde ettiğin tövbeleri ve duaları kabul etsin.......inşallah hayırlı paylaşımlarda olursun kardeşim rabbime emanet selametle
buket58

buket58

Mübarek Üye · 1.331 mesaj

sa hoş geldin inş allah (cc) dualarını ve tövbelerini kabul eder allaha emanet ol üyeliğn daim inş
kalbiminurlandır

kalbiminurlandır

Mübarek Üye · 4.040 mesaj

_BuRaK_, post: 1093000, member: 86712Sevgili kardeşlerim ben Burak aranıza bulunmaktan dolayı inanın çok mutluyum paylaşımlarınız,niyetiniz beni çok etkiledi desem yalan olmaz ,daha regaip kandili gecesine kadar haram içinde yuzen gunahı bol olan bi insandım Allah 'ın izni ve kabulu ile o gece sabaha kadar dua ve tövbe ettim İnşallah Rabbim geri çevirmez ve sizinle dinimin güzelliklerini bilmediğim yönlerini inceliklerini öğrenme fırsatı bulur ve Allah yolunda emin adımlarla ilerlerim İnşallah.

Hepinizin Allah yar ve yardımcısı olsun Allah'ın rahmeti üzerimizden hiç eksilmesin İnşallah.(amin)

Rabbim dualarınızı kabul buyursun inşALLAH
Rabbim kalbinizi dinimiz üstünde sabit kılsın.
haramdan şerden şeytanın fitnesinden korusun
üyeliğiniz hayırlı olsun. hayırlı kazançlar elde edersiniz inşALLAH.
selam ve dua ile...B)
VaVeyla

VaVeyla

Mübarek Üye · 11.102 mesaj

aleyküm selam burak kardeşim hoşgeldin aramıza
Rabbim doğru yoldan ayırmasın AMİN
selam ve dua ile...
imported__BuRaK_

imported__BuRaK_

Üye · 27 mesaj

Hoşbulduk.
İnşALLAH aranızda daim olarak kalmak niyetindeyim, güzel dualarınız ve dilekleriniz için hepinizden ALLAH(cc) razı olsun.
Gök Kubbe

Gök Kubbe

Mübarek Üye · 3.422 mesaj

ve aleyküm selam inşallah kardeşim.....::)
PeNYe.Zz

PeNYe.Zz

Kıdemli Üye · 353 mesaj

Aleykümselam aramıza hoşgeldin..ben burdan o kadar çok şey öğrendimki..hayatımı çok değiştirdi.iNŞALLAH sende faydasını görürsün..Selam ve dua ile..
Allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina muhammed
gurbette

gurbette

Mübarek Üye · 2.850 mesaj

_BuRaK_, post: 1093000, member: 86712Sevgili kardeşlerim ben Burak aranıza bulunmaktan dolayı inanın çok mutluyum paylaşımlarınız,niyetiniz beni çok etkiledi desem yalan olmaz ,daha regaip kandili gecesine kadar haram içinde yuzen gunahı bol olan bi insandım Allah 'ın izni ve kabulu ile o gece sabaha kadar dua ve tövbe ettim İnşallah Rabbim geri çevirmez ve sizinle dinimin güzelliklerini bilmediğim yönlerini inceliklerini öğrenme fırsatı bulur ve Allah yolunda emin adımlarla ilerlerim İnşallah.

ve aleykum selam kardesim
sitemize hosgeldin insALLAH faydalananlardan ,ögrenenlerden oluruz ve hayatimiza tatbik ederiz, Rabbim bizleri dini üzerinde sabit kilsin ve hakiki salih kullarinin arasina dahil eylesin. amin
selametle
Luvi

Luvi

Mübarek Üye · 1.209 mesaj

Ve Aleykum Selam kardeşim hoş geldiniz.

Selam ve dua ile...
Çeşm-i Bülbül

Çeşm-i Bülbül

Mübarek Üye · 13.384 mesaj

ve aleyküm selam kardeşim
hoş geldin aramıza
üyeliğin hayırlı ve daim olsun
selametle
.....

Bir gemi arıyorum pusulası İmandan.
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..

NFK
imported__BuRaK_

imported__BuRaK_

Üye · 27 mesaj

Cenab-ı ALLAH hepinizden razı olsun hoşbulduk.
TRHACKER

TRHACKER

Mübarek Üye · 2.454 mesaj

ve aleykümselam kardeşim hoşgeldin aramıza
''levent''

''levent''

Mübarek Üye · 637 mesaj

aleykum selam hoşgeldin kardesim aramıza.allah-u zülcelal daim eylesin seni burda inşallah.
gullere-vurgun

gullere-vurgun

Kıdemli Üye · 270 mesaj

vealeyküm selam hoşgeldiniz aramıza herkesin değişmesi ve yeni bir
şeyler öğrenebilmesi için mükemmel bi site...Rabbim doğru yoldan ayırmasın inş... :)
demirkır

demirkır

Üye · 18 mesaj

aleyküm selam
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.