Hepinizin Allah yar ve yardımcısı olsun Allah'ın rahmeti üzerimizden hiç eksilmesin İnşallah.(amin)
Selamun Aleykum
2.513 görüntülenme · 15 yanıt
Sevgili kardeşlerim ben Burak aranıza bulunmaktan dolayı inanın çok mutluyum paylaşımlarınız,niyetiniz beni çok etkiledi desem yalan olmaz ,daha regaip kandili gecesine kadar haram içinde yuzen gunahı bol olan bi insandım Allah 'ın izni ve kabulu ile o gece sabaha kadar dua ve tövbe ettim İnşallah Rabbim geri çevirmez ve sizinle dinimin güzelliklerini bilmediğim yönlerini inceliklerini öğrenme fırsatı bulur ve Allah yolunda emin adımlarla ilerlerim İnşallah.
Hepinizin Allah yar ve yardımcısı olsun Allah'ın rahmeti üzerimizden hiç eksilmesin İnşallah.(amin)
selamun aleyküm güzel yürekli kardeşim üyeliğin hayırlı olsun hoş geldin aramıza rabbim kandil gecesinde ettiğin tövbeleri ve duaları kabul etsin.......inşallah hayırlı paylaşımlarda olursun kardeşim rabbime emanet selametle
_BuRaK_, post: 1093000, member: 86712Sevgili kardeşlerim ben Burak aranıza bulunmaktan dolayı inanın çok mutluyum paylaşımlarınız,niyetiniz beni çok etkiledi desem yalan olmaz ,daha regaip kandili gecesine kadar haram içinde yuzen gunahı bol olan bi insandım Allah 'ın izni ve kabulu ile o gece sabaha kadar dua ve tövbe ettim İnşallah Rabbim geri çevirmez ve sizinle dinimin güzelliklerini bilmediğim yönlerini inceliklerini öğrenme fırsatı bulur ve Allah yolunda emin adımlarla ilerlerim İnşallah.
Rabbim dualarınızı kabul buyursun inşALLAH
Rabbim kalbinizi dinimiz üstünde sabit kılsın.
haramdan şerden şeytanın fitnesinden korusun
üyeliğiniz hayırlı olsun. hayırlı kazançlar elde edersiniz inşALLAH.
selam ve dua ile...B)
Hoşbulduk.
İnşALLAH aranızda daim olarak kalmak niyetindeyim, güzel dualarınız ve dilekleriniz için hepinizden ALLAH(cc) razı olsun.
İnşALLAH aranızda daim olarak kalmak niyetindeyim, güzel dualarınız ve dilekleriniz için hepinizden ALLAH(cc) razı olsun.
Aleykümselam aramıza hoşgeldin..ben burdan o kadar çok şey öğrendimki..hayatımı çok değiştirdi.iNŞALLAH sende faydasını görürsün..Selam ve dua ile..
Allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina muhammed
_BuRaK_, post: 1093000, member: 86712Sevgili kardeşlerim ben Burak aranıza bulunmaktan dolayı inanın çok mutluyum paylaşımlarınız,niyetiniz beni çok etkiledi desem yalan olmaz ,daha regaip kandili gecesine kadar haram içinde yuzen gunahı bol olan bi insandım Allah 'ın izni ve kabulu ile o gece sabaha kadar dua ve tövbe ettim İnşallah Rabbim geri çevirmez ve sizinle dinimin güzelliklerini bilmediğim yönlerini inceliklerini öğrenme fırsatı bulur ve Allah yolunda emin adımlarla ilerlerim İnşallah.
ve aleykum selam kardesim
sitemize hosgeldin insALLAH faydalananlardan ,ögrenenlerden oluruz ve hayatimiza tatbik ederiz, Rabbim bizleri dini üzerinde sabit kilsin ve hakiki salih kullarinin arasina dahil eylesin. amin
selametle
ve aleyküm selam kardeşim
hoş geldin aramıza
üyeliğin hayırlı ve daim olsun
selametle
hoş geldin aramıza
üyeliğin hayırlı ve daim olsun
selametle
.....
Bir gemi arıyorum pusulası İmandan.
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..
NFK
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..
NFK
vealeyküm selam hoşgeldiniz aramıza herkesin değişmesi ve yeni bir
şeyler öğrenebilmesi için mükemmel bi site...Rabbim doğru yoldan ayırmasın inş... :)
şeyler öğrenebilmesi için mükemmel bi site...Rabbim doğru yoldan ayırmasın inş... :)
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/57845-selamun-aleykum · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- SeLamun aLeykum.. Tanışma Köşesi 4 cevap
- selamun aleykum arkadaslar, Tanışma Köşesi 14 cevap
- Selamun aleykum oncelikle bazi konulara aciklik getirelim zina ve alkol gibi konular Hadis-i Şerif 2 cevap
- selamun aleykum Tanışma Köşesi 7 cevap
- Selamun Aleykum Tanışma Köşesi 6 cevap
- Selamun aleykum Tanışma Köşesi 9 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.