Selamun aleykum
3.111 görüntülenme · 17 yanıt
İlk önce şunu söylemek isterim...ALLAH'ın Rahmeti ßereketi Üzerinizden Eksık Olmasın...Adım merve..Ablamın tavsiyesi üzerine bu siteye yeni üye oldum. Umarım aranıza kabul edersiniz.Kendime ait cok güzel bilgiler edindim ve sizden tek istedigim insanları zamanlarını boş konularla degil de insanlara yarar saglayan konularla burada gecirmesini saglamak bu yüzden de elimizden geleni yapmalıyız ....Yüce Rabbime emanet olun...:)
merve.55, post: 1092669, member: 93709İlk önce şunu söylemek isterim...ALLAH'ın Rahmeti ßereketi Üzerinizden Eksık Olmasın...Adım merve..Ablamın tavsiyesi üzerine bu siteye yeni üye oldum. Umarım aranıza kabul edersiniz.Kendime ait cok güzel bilgiler edindim ve sizden tek istedigim insanları zamanlarını boş konularla degil de insanlara yarar saglayan konularla burada gecirmesini saglamak bu yüzden de elimizden geleni yapmalıyız ....Yüce Rabbime emanet olun...:)
:a14::a03::a15:
aramıza hoş geldin sefa geldin allahın selamı ve bereketi üzerine olsun
a.selm bacım hoşgeldin aramıza gerçi bende daha yeni kayıt oldum
gerçekten çok güzel bi site hazırlamışlar arkadaşlar ellerine saglık eeh bizde neyapalımartık heyşey hazır bize sadece istifade etmesi kalıyo hayırlı olsun hayırlı paylaşımlar
gerçekten çok güzel bi site hazırlamışlar arkadaşlar ellerine saglık eeh bizde neyapalımartık heyşey hazır bize sadece istifade etmesi kalıyo hayırlı olsun hayırlı paylaşımlar
ve aleyküm selam kardeşim
hoş geldin
selametle
hoş geldin
selametle
.....
Bir gemi arıyorum pusulası İmandan.
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..
NFK
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..
NFK
"""sizden tek istedigim insanları zamanlarını boş konularla degil de insanlara yarar saglayan konularla burada gecirmesini saglamak bu yüzden de elimizden geleni yapmalıyız ....Yüce Rabbime emanet olun...:)"""
vealeykumselam güzel kardeşim
üyeliğin hayırlı ve daim olsun inşALLAH.
güzel fikirlerin de içinde Rabbimiz cc senden razı olsun inşALLAH
boş şeyler değil de içinde ahiret için yarar sağlayacak bilgiler edinirsin inşALLAH.
selam ve dua ile kal...B)
vealeykumselam güzel kardeşim
üyeliğin hayırlı ve daim olsun inşALLAH.
güzel fikirlerin de içinde Rabbimiz cc senden razı olsun inşALLAH
boş şeyler değil de içinde ahiret için yarar sağlayacak bilgiler edinirsin inşALLAH.
selam ve dua ile kal...B)
Allah razı olsun...umarım en güzel vakitleriniz en mutlu günleriniz burada bi nebzede olsa bizimle olan paylaşımlarınız sayesinde olur...yüzünüzden gülücekler eksik olmasın inş....
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/57829-selamun-aleykum · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
Giriş yap ve cevap yaz.