Kandil Mesajı
2.218 görüntülenme · 10 yanıt
hado77
Yeni Üye
Yeni Üye · 0 mesaj
selamün aleyküm ve rahmetullahi ve berakatühü
elhamdülillah
allahümme salli ala seyyidina mühammediv ve ala ali seyyidina muhammed
kandiliniz mübarek gönlünüz hoş kalbiniz nur olsun. RAB(cc) rızasına nail olalım. günahlara mağfiret hastalıklarımıza deva olsun. nefsimizi ıslah eyle bizi sensiz koyma ya rab(CC).
elhamdülillah
allahümme salli ala seyyidina mühammediv ve ala ali seyyidina muhammed
kandiliniz mübarek gönlünüz hoş kalbiniz nur olsun. RAB(cc) rızasına nail olalım. günahlara mağfiret hastalıklarımıza deva olsun. nefsimizi ıslah eyle bizi sensiz koyma ya rab(CC).
ALLAHIM bugünü gösterdigin için tesekkur ederim.müslüman olarak yeni bi kandilede ayak bastık.sükürler olsun gökteki yıldızlar yerdeki kum taneleri kadar şükürler olsun.Yarabbi ben seni çok seviyorum seni sevenlerle bir arada olmak çok muhtesem birsey.YARABBİ bügün regaip kandilini gercek manada hisseden kardeslerimin gönüllerindekini sen hayatlarına hayırlı kıl.Haklarında hayırlı olupda gönüllerine hoş gelmiyen durumlarıda gönüller hoş eyle amin amin amin İSLAMİYET.GEN.TR deki tüm kardeslerimin abilerimin ablalarımın kandillerini kutluyorum inş hep birlikte oluruz Ahirette TERAZİLER KURULDUGUNDA İŞTE BUNLAR KARDESTİR DİYE BİZİ BİR ARAYA TOPLARLAR AMİN. DÜNYADA BİRBİRİMİZİN HAYIRDASI AHİRETTE İNŞ CENNET YOLDASI OLURUZ.BİDE Bİ KARDESİMİZ VAR İSMİ BETUL BİR HASTALIK TESİSİ KONACAK LÜTFEN DUA EDİN HAYATINDA YARIM BIRAKTIGI GERCEKLER VAR ONLARI TAMAMLAMASI LAZIM DUANIZDA LÜTFEN UNUTMAYIN AMİN AMİN AMİN AMİN
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/57731-kandil-mesaji · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Hz Ömer'in, Valiyi Sarsan Adalet Mesajı Dört Halife 2 cevap
- LÜTFEN OKUMADAN GEÇMEYİN..BU MESAJI HERKESE DUYURUN... Peygamberimiz Hz. Muhammed ( sav ) 14 cevap
- AHMEDİNEJAD'dan NEVRUZ MESAJI... Kutlama ve Tebrik Mesajları 7 cevap
- Günün Mesajı Nasihatler 29 cevap
- Istediğim mesajı bulmakta zorlanıyorum... Görüş- Öneri- İstek 8 cevap
- Veda mesajı ; Görüş- Öneri- İstek 3 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.