Kandil günü sabahlayalımmı?
29.359 görüntülenme · 288 yanıt
Sübhanellahi vel hamdülillahi ve la ilahe illelahu vallahu ekber vela havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azıym.
esradnc 150
--ss-- 100
merve...100
duamızı yapsakda devam etmek güzel canım:a12:
bende 100 alıyorum
sabaha görüşürüz inşallah
Rabbime emanet olun...
esradnc 150
--ss-- 100
merve...100
duamızı yapsakda devam etmek güzel canım:a12:
bende 100 alıyorum
sabaha görüşürüz inşallah
Rabbime emanet olun...
Bende 100 tane okuyorum,Allah cümlenizden razı olsun,Hayırlı sabahlar,ne diyorum biliyormusunuz,keşke son 10 gündeki her tek geceyi değerlendirseydik,ne güzel olurdu değilmi,mesela yarından sonra olabilir ama çalışan kardeşlerimde var
----------
tipello.net - i am not referring you, i just DO recommend it.
----------
--ss--, post: 1163651, member: 86712valla ben bi yılda yapmadığım ibadeti bugün yaptım inşallah kabul olur...
sen bu sitede daim ol yeter;;)
inşallah daha çoook dualar ederiz kardeşim
Rabbim kabul etsin tabi en önemlisi O'nun cc rızası
Sübhanellahi vel hamdülillahi ve la ilahe illelahu vallahu ekber vela havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azıym.
esradnc 150
--ss-- 100
deniz yıldızı...100
hanife deniz...100
ben de keşke son 10 günü değerlendirebilseydik diye düşündüm. inşallah bundan sonraki günleri hep beraber değerlendirmeye çalışalım.
esradnc 150
--ss-- 100
deniz yıldızı...100
hanife deniz...100
ben de keşke son 10 günü değerlendirebilseydik diye düşündüm. inşallah bundan sonraki günleri hep beraber değerlendirmeye çalışalım.
--ss--, post: 1163656, member: 101064bu siteyi yanlışlıkla buldum google ye kadir gecesinde ne yapılır yazdım bu siteyi buldum iikide tıklayıp bakmışım sayenizde ii dualar okudum allah razı olsun hepinizden...
Allah sendende razı olsun kardeşim,isteyene istediğini veriyor RABBİM,çok şükür birbirimize vesile olup güzel bir akşam geçirdik,Allah kabul etsin inş.
Dua ile
----------
esradnc 200
--ss-- 100
deniz yıldızı...100
hanife deniz...100
arkadaşlar ben çıkıyorum. hepinize hayırlı sabahlar. allah dualarımızı kabul eder inşallah
esradnc 200
--ss-- 100
deniz yıldızı...100
hanife deniz...100
arkadaşlar ben çıkıyorum. hepinize hayırlı sabahlar. allah dualarımızı kabul eder inşallah
İnş. Canım çok güzel olur,zaten 29. gece kaldı tek sayı olarak,inş.Mervecim,bir konu açsan son tek geceyi hep birlikte değerlendirelim mi diye,başlamak başarmanın yarısıdır inş.
----------
----------
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/57691-kandil-gunu-sabahlayalimmi · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.