Sıkıntı
1.694 görüntülenme · 8 yanıt
Benim bir sıkıntım var okulda ders dinlerken öğretmenime bakıyorum o sanki yanlış bişey yapmışım gibi davranıyor Başka yere bakıyorum dersi dinleyin diyor ben sınıfta nasıl durmam gerektiğini bu yaşımda galiba hala öğrenemişim bana biri Allah rızası için yardım etsin dersi nasıl dinlemem gerekiyor.
as
1.)okul ne okulu tatil
2.)demekki hocanın gözüne batıyon (genelde hocalar çok konuşanlara bakar)
3.)ders dinlemmenin yaşı yoktur
inş kızmamışındır şaka bi yana
ben lise2 ye kadar takdir veya teşekkür aldım ama vallahi istediğğim şekilde dinledim biraz
sınıfı birbirine katardım kenara çekilirdim üüüfffffff eski günler aklıma geldi gerçi 3 ay kaldı:)
tavsiyem işi akışına bırak
1.)okul ne okulu tatil
ben lise2 ye kadar takdir veya teşekkür aldım ama vallahi istediğğim şekilde dinledim biraz
sınıfı birbirine katardım kenara çekilirdim üüüfffffff eski günler aklıma geldi gerçi 3 ay kaldı:)
buket58, post: 1088314, member: 99647as
1.)okul ne okulu tatil
selamun aleyküm yaşınız 14 yazıyo lise 3'e mi geçtiniz? anlayamadım ben yaş mı yanlış...ben 14 yaşındayım lise 1'e geçtim lütfen yanlış anlamayın beni meraktan soruyorum..:?
buket58, post: 1088327, member: 80852ya ben şuan 15 bitip 16 ya girecem ben dün site yön msj gönderdim cvp gelmedi yaşım küçük gösteriliyo die ama........ bide yanlış yazmışım yeni lise2 ye geçtim kusura bakma
ne kusuru canım ne demek:a03:Ben sadece meraktan sormuştum.....:a08::a27::a26:hayırlı günler:a16:
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/57632-sikinti · 19.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Sıkıntı Olsa da Yaşamak Hayırlıdır! Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 37 cevap
- NAMAZ KILMAYANA ALLAH 15 SIKINTI VERİR Nasihatler 5 cevap
- içimde büyük bir sıkıntı var! Dua Bölümü 12 cevap
- sıkıntı anında yapılması gerekenlerden sadece bırı.... Kutlama ve Tebrik Mesajları 6 cevap
- Sıkıntı ve Depresyon aslında nedir? Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 18 cevap
- Depresyon Melankoli, Ruhsal Sıkıntı, İç Darlığı, Allahın El-Kâbid, El-Bâsit İsimleri Esmâül Hüsnâ 4 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.