Sıkıntı

1.694 görüntülenme · 8 yanıt

Paylaş:
Talebe-i sefil

Talebe-i sefil

Yeni Üye · 1 mesaj

Benim bir sıkıntım var okulda ders dinlerken öğretmenime bakıyorum o sanki yanlış bişey yapmışım gibi davranıyor Başka yere bakıyorum dersi dinleyin diyor ben sınıfta nasıl durmam gerektiğini bu yaşımda galiba hala öğrenemişim bana biri Allah rızası için yardım etsin dersi nasıl dinlemem gerekiyor.
hasgül

hasgül

Mübarek Üye · 1.965 mesaj

Selamun aleyküm kardeşim, bunu bence öğretmeninize sorun. Nasıl dersi dinlemenizi istiyormuş kendisinden öğrenin. Rabbim yar ve yardımcınız olsun. Selametle..
Gök Kubbe

Gök Kubbe

Mübarek Üye · 3.422 mesaj

selamun aleyküm bencede hasgül haklı ne yapsan fayda vermiyor baksana bencede öğretmeninize sorun...:)selam ve dua ile.....:)
buket58

buket58

Mübarek Üye · 1.331 mesaj

as
1.)okul ne okulu tatil
2.)demekki hocanın gözüne batıyon (genelde hocalar çok konuşanlara bakar)
3.)ders dinlemmenin yaşı yoktur

inş kızmamışındır şaka bi yana
ben lise2 ye kadar takdir veya teşekkür aldım ama vallahi istediğğim şekilde dinledim biraz
sınıfı birbirine katardım kenara çekilirdim üüüfffffff eski günler aklıma geldi gerçi 3 ay kaldı:)

tavsiyem işi akışına bırak
buket58

buket58

bide sadece o öğretmen mi bakıyor aeo
m.i.n.e

m.i.n.e

Aktif Üye · 62 mesaj

sana öyle geliyor olabilir::)
Gök Kubbe

Gök Kubbe

buket58, post: 1088314, member: 99647as
1.)okul ne okulu tatil
2.)demekki hocanın gözüne batıyon (genelde hocalar çok konuşanlara bakar)
3.)ders dinlemmenin yaşı yoktur

inş kızmamışındır şaka bi yana
ben lise2 ye kadar takdir veya teşekkür aldım ama vallahi istediğğim şekilde dinledim biraz
sınıfı birbirine katardım kenara çekilirdim üüüfffffff eski günler aklıma geldi gerçi 3 ay kaldı:)

tavsiyem işi akışına bırak

selamun aleyküm yaşınız 14 yazıyo lise 3'e mi geçtiniz? anlayamadım ben yaş mı yanlış...ben 14 yaşındayım lise 1'e geçtim lütfen yanlış anlamayın beni meraktan soruyorum..:?
buket58

buket58

ya ben şuan 15 bitip 16 ya girecem ben dün site yön msj gönderdim cvp gelmedi yaşım küçük gösteriliyo die ama........ bide yanlış yazmışım yeni lise2 ye geçtim kusura bakma
Gök Kubbe

Gök Kubbe

buket58, post: 1088327, member: 80852ya ben şuan 15 bitip 16 ya girecem ben dün site yön msj gönderdim cvp gelmedi yaşım küçük gösteriliyo die ama........ bide yanlış yazmışım yeni lise2 ye geçtim kusura bakma

ne kusuru canım ne demek:a03:Ben sadece meraktan sormuştum.....:a08::a27::a26:hayırlı günler:a16:
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.