PeNYe.Zzbizlerinde o mübarek yere gitmesi görmesi için dua edermisin.ALlah razı olSun şimdiden..
Amin kardeşim.Rabbım cümlemizden razı olsun inşaallah.Rabbım en kısa zamanda sizlerede nasip eylesin kardeşim.Aldım listeme.
11.353 görüntülenme · 149 yanıt
PeNYe.Zzbizlerinde o mübarek yere gitmesi görmesi için dua edermisin.ALlah razı olSun şimdiden..
Kur'ana sevdalıV.a.selam kardeşim.Amiiiiiiiin inşaallah kardeşim,Rabbım en kısa zamanda sizlerede nasip eylesin.Maşaallah kendisinden çok hocasını düşünen bir öğrenci,elhamdülillah kardeşim,ne kadar güzel duygu ve düşünceler bunlar.
Edecem kardeşim inş,size,ailenize,özelliklede hocanıza dua edecem inşaallah.
Rabbım sizden razı olsun kardeşim,sağolasın güzel dileklerin için.
zencefil_1109selamun aleyküm bizlerden de peygamber efendimize selamlar iletirmisiniz?inşaALLAH ben eşim annem babam ve bütün isteyenlere de oralara gidip mübarek yerlerde nefes almayı RABBİM nasip eder,hakkımızda hayırlısı olması için dua edin inşaALLAH hayırlı yolcuklar ALLAH a emanet olun....
nur nisaselamun aleyküm...çok çok sevindim hakkınızda hayırlısı olur inşlh biranönce kavuşursunuz muradınıza....okurken çok duygulndım her aklıma gelişinde ağlarım rabbim nasip eyle tüm isteyen kardeşlerimize ve sonrda bana.bende çok istyrum ta canı gönülden,inşh gitmek peygamber efendimiz(s.a.v)e o kutsal mekana ulaşmak nasip olur...kardeşim efendimiz(s.a.v)e selamlarımızı ilet dularında bizleride unutma inşlh hayırlısı ile umre ziyaretini yapar dönerisn,hayırlı yolculuklar.ALLAH'A EMANET OL....
Leyla_EbediAleykümselam kardeşim
efendimize selamlarımı iletin inşallah ..dualarımın gönlümdeki dilegimin kabulu için dua ederseniz çok mutlu olurum .. (isim Canan)
1000 Salavat
1000 La İlahe İllallah okuycam inş
Rabbim kabul eylesin inşallah
dua ile
KÖRDÜĞÜMALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM SENDEN BİNLERCE KEZ HEMDE.
""dipnot""KABEYİ ilk gördüğnde ettiğin dua kabul olurmuş.sen ilk gördüğünde ALLAHIM burda edeceğim duaları kabul buyur ve en yakın zmaanda kaderimize en güzel ekilde yazıver SENIN buna gücün yeter dersen geri çevrilmez kabul olur inşALLAH.
selametle.
can kırıklarıhayırlı geceler abi çok sevindim inn ki....beni unutmazsın inşallah dualarında
2 duam var biri sağlığım biri sevdiğim .....umarım benide unutmazsın....yolun açık olsun selametle gidip gel ABİ...........KAYINVALİDEMLER İÇİNDE DUA ET NE OLUR RABBİM MERHAMET NASİP ETSİN BENİDE ARALARINA ALIP BENİDE SEVSİNLER ........
pisiko_212Yolunuz açık olsun,Allah ziyaretinizi kabul etsin inş.
Mevlam her mümine nasip etsin inşallah oraları görmeyi.
KÖRDÜĞÜMya kardeşim bide ben şeyi çok istiyorum mehmetın benı yüz görümlüğü olarak kabeye götürmek isteyecek kadar olgunlaşmasını.bizim balayımızda orası olsun.kim bilir ne kadr güzel olur.takva üzerine yaşamaya çalışan insanlara sert çıkıyorum anlatıyorum ama bu gibiler yüzünden yenı yenı şeyler türüyor diyor.dua et ona da o da takva üzerine yaşamak istesin bunun için içne istek gelsin.
bide bu ayın 28 inde mi gedeceksın kardeşim yoksa temmuzun 28 indemi
ekremeeeve aleykume selammm
abla ALLAH şimdiden kabul etsin
abla 29 haziran benim doğum günüm sizde 28 haziranda gidiyorsunuz o zaman 29 haziranda peygamber efendimize s.a.s gaziantepten ekrem yıldırımın slmı var derseniz benim için en güzel hediye olurrr.
ALLAH kazasız ve belasız oraya varmanızı nasip etsin
ALLAHA e.o
Kur'ana sevdalıİnşaallah kardeşim.Rabbımın sizlere hayırlı uzun ömür vermesi için dua edicem kardeşim.
Yalnız bana abi diyebilirsin canım kardeşim.
kalbiminurlandır, post: 1088427, member: 86712
selamunaleykum
isminizi söylerseniz eger bizler de size dua edelim
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/57565-efendimize-yokmu-hediyeniz-umreye-gidiyorum · 10.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.