Üç Boyutlu Kur'an-ı Kerim İNDİR

136.068 görüntülenme · 85 yanıt

Paylaş:
ERZURUMLİ

ERZURUMLİ

Mübarek Üye · 1.455 mesaj

halit74Arkadaşlar artık elinizin altında yani bilgisayarınızda mükkemmel bi program olcak bu Üç Boyutlu Kur'an ile her daim hatim indirbilceksiniz.Programda sayfa çevirme, boyutu arttırma,yakınlaştırma,görüş değiştirme ve perspektif ayarları da mevcut bu sayede dilediğiniz gibi Kur'an okuyabilceksiniz ve sanki gerçek gibi hissedeceksiniz.Programı Allah Rızası için indirin ,kullanın saygılarımla..

Program Boyutu: 39 mb

NOT: Programı internete kendim yükledim yani upload ettim güle güle kullanın..

İNDİR
RapidShare: Easy Filehosting

Esselamu aleykum ,

İndirme işlemini yapamayan kardeşlerimin dikkatine !!!

Birinci sayfada konuyu açan kardeşimizin yazısının sonunda İNDİR yazısının altında RapidShare:Easy Filehosting yazılı link'e tıklasınlar açılan sayfadan da free user butonuna tıklayıp ,65 sn beklemelerini belirten sayaçtan sonra bilgisayarlarına indirebilirler.

Programı bize kazandıran kardeşimizede ayrıca teşekkür ediyorum...
Cihat-82

Cihat-82

Kıdemli Üye · 232 mesaj

Sağol kardeşim Allah razı olsun.
aslan5367

aslan5367

Üye · 10 mesaj

allah razı olsun emeğine sağlık
muraty15

muraty15

Yeni Üye · 1 mesaj

Allah katin katin razi olsun inşaallah
ceylantur

ceylantur

Mübarek Üye · 2.014 mesaj

Allah cc razı olsun,

selam ve dua ile, hayırlı günler
pisagor

pisagor

Yeni Üye · 3 mesaj

arkadaşlar ben indiremiyorum
pisagor

pisagor

Yeni Üye · 3 mesaj

eror diyor ama indiremiyorum
pisagor

pisagor

Yeni Üye · 3 mesaj

arkadaşlar inmiyor hata veriyor
halilpasha

halilpasha

Yeni Üye · 1 mesaj

selamun aleyküm kardeşler programda sayfalar yok oluyo bi yardımcı olur musunuz ? şimdiden ALLAH (C.C) razı olsun
TURUSİNA

TURUSİNA

Kıdemli Üye · 113 mesaj

Allah c.c. razı olsun kardeşim ellerin cennt kapıları açsın insAllah çok sevindim :) indiriyorum ama bir istirhamım olacak mümkünse başka sitelerde paylaşabilirmiyiz bu proğramı kardeşim izniniz var mıdır ? gerekirse sizin nickinize ait olduğunuda not düşeyim ??
Azerbaycan_li

Azerbaycan_li

Mübarek Üye · 1.201 mesaj

halilpashaselamun aleyküm kardeşler programda sayfalar yok oluyo bi yardımcı olur musunuz ? şimdiden ALLAH (C.C) razı olsun

TURUSİNA, post: 1247084, member: 99221Allah c.c. razı olsun kardeşim ellerin cennt kapıları açsın insAllah çok sevindim :) indiriyorum ama bir istirhamım olacak mümkünse başka sitelerde paylaşabilirmiyiz bu proğramı kardeşim izniniz var mıdır ? gerekirse sizin nickinize ait olduğunuda not düşeyim ??

aleykum salam kardeşim...sayfalar nasıl yok oluyor anlamadım..ben de açıyor ve tum sayfalar mevcud...problemi tam olarak soyleyin bir cozum buluruz insallah...

turusina kardeşim...güzel duanıza amin...bu programı ben nerden indirdim bilmiyorum ama upload edip buraya eklemiştim..yani bu Allah ın kitabı istedgimiz gibi paylaşa biliriz bence...kimse benim hakkım demez..siz yayınlayın programı kim yapmışsa o da bolca ecerini alır...:)...Allah yardımcınız olsun
haticeme

haticeme

Yeni Üye · 1 mesaj

slm alyk çok güzel olmuş siteniz Allah razı osun ama ben indiremiyorum kuranı kerimi
acem_kizi

acem_kizi

Mübarek Üye · 891 mesaj

selamünaleyküm kardeşim.çok güzelmiş ama rapid premium istiyor ben yükleyemedim :(
Azerbaycan_li

Azerbaycan_li

acem_kiziselamünaleyküm kardeşim.çok güzelmiş ama rapid premium istiyor ben yükleyemedim :(

buyurun burdan endirə bilərsiniz... Sağ tıklayıb, fərqli qeyd edin ve ednirin...

http://www.endir.az/uploads/quran_3d.rar
acem_kizi

acem_kizi

Mübarek Üye · 891 mesaj

Allah razı olsun qardaşım.ellerinze sağlıq.çox sağ olun
qstar

qstar

Üye · 24 mesaj

Bakaranın 5 ayetinden sonraki sayfalar kayıp oluyor bazen de program kapatılması gerekiyor diyor. yani okuyamıyorum
Azerbaycan_li

Azerbaycan_li

qstarBakaranın 5 ayetinden sonraki sayfalar kayıp oluyor bazen de program kapatılması gerekiyor diyor. yani okuyamıyorum

ben tam bakmamıştım...haklısınız bazen hata veriyor, bazen direk kapanıyor kitap....bende de öyle kardeşim..bilgim yok...
omer_yildirim

omer_yildirim

Yeni Üye · 0 mesaj

selamünakleyküm Ben bu programı indirdim ama hangi programla çalısıyor.. Yardımcı olursanız sevinirim. Allaha emanet olun..
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.