((Hz. Ali(ra)'ın hutbesi))

2.102 görüntülenme · 11 yanıt

Paylaş:
Ecrin Hicran

Ecrin Hicran

Mübarek Üye · 2.624 mesaj

selamun aleyküm kardeşlerim.gerçekten çok güzel bir hutbe..dinlemenizi isterim..çok ama çok güzel inşAllah indirip dinlersiniz.. verdiğim linki kopyalayıp adres çubuğuna yapıştırın.selam ve dua ile

http://www.hemenpaylas.com/download/1776392/Hz_Ali_nin_Hutbesi.wmv.html
Ecrin Hicran

Ecrin Hicran

RE: ((Hz. Ali(ra)'ın hutbesi))

B)B)B)B)B)
Ecrin Hicran

Ecrin Hicran

selamun aleyküm kardeşlerim.gerçekten bunu indirip izlemenizi tavsiye ederim.gözyaşlarınıza hakim olamayacaksınız.çok güzel bir maneviyat hissedeceksiniz inş..selam ve dua ile
VEYS

VEYS

Mübarek Üye · 1.350 mesaj

açılmıyor ki ?
Ecrin Hicran

Ecrin Hicran

selamun aleyküm kardeşim.evet açılmadı ilk link.neyse yenisini aldım kardeşim.buyrun bundan indirin ve indirdikten sonra gönderebildiğiniz herkese gönderin inşAllah.selam ve dua ile.

http://www.hemenpaylas.com/download/1825450/Hz_Ali_nin_Hutbesi.wmv.html
Aşkâ Mecnun

Aşkâ Mecnun

Mübarek Üye · 3.521 mesaj

s.a yüklüyor kardeşim bakalım neler varmış paylaştığın için sağol allah razı olsun
๑๑۩۞۩۩۞۩ Aşkâ Mecnun ۩۞۩۩۞۩๑๑

بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم .
♥░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░♥ ♥░░▓▓▓▓░░▓▓░░░░▓▓░░░░░▓▓▓▓░░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓▓▓▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓▓▓▓▓░▓▓▓▓▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓▓▓▓░▓▓▓▓▓░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥

sert

sert

Mübarek Üye · 2.045 mesaj

Aleyküm selam ve rahmetullah.İndiriyorum daha izlemedim ama muhakkak güzeldir.Allah razı olsun B)
Aşkâ Mecnun

Aşkâ Mecnun

Mübarek Üye · 3.521 mesaj

valla sert kardeş indirdim izliyorum maşallah daha izlemeye başlarken tüylerim ürperdi maşallah güler bacım paylaştığın için rabbim razı olsun gerçektende önemli nasihatlar ama tabiki ders alana selametle
๑๑۩۞۩۩۞۩ Aşkâ Mecnun ۩۞۩۩۞۩๑๑

بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم .
♥░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░♥ ♥░░▓▓▓▓░░▓▓░░░░▓▓░░░░░▓▓▓▓░░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓▓▓▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓▓▓▓▓░▓▓▓▓▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓▓▓▓░▓▓▓▓▓░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥

sert

sert

Mübarek Üye · 2.045 mesaj

Evet ben de izledim.Tüylerim diken diken oldu.Ne güzel söylemiş Allah'ın arslanı Hz. Ali(r.a.).Bu çalışmada emeği geçen herkesten Allah razı olsunB)B)
Ecrin Hicran

Ecrin Hicran

selamun aleyküms ert ve muhammed kardeşlerim..Allah razı olsun indirip izlediğiniz için.inşAllah.diğer kardeşleirmde izler.bende ağlamıştım izlediğimde..çok sağolasınız.selam ve dua ile
VEYS

VEYS

Mübarek Üye · 1.350 mesaj

AÇILDI

HARIKA BI PAYLASIM

VESILE OLUYORSUN BOYLE GUZELLIKLERE

EMEĞİNE SAĞLIKB)
Ecrin Hicran

Ecrin Hicran

VEYS yazdı:
AÇILDI

HARIKA BI PAYLASIM

VESILE OLUYORSUN BOYLE GUZELLIKLERE

EMEĞİNE SAĞLIKB)
şükürler olsun kardşeim.çok sağol kardşeim.ALlah(CC) Razı olsun..çok teşekkür ediyorum kardeşim indirip izleidğin için.Allahımm razı olsun.selam ve dua ile
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.