......................dostum...................... .....
2.716 görüntülenme · 31 yanıt
PayLasimin için Tessekür ederim, Gerçekten güzel.. Rabbim, bizi menfaatci, yalanci, iki yüzlü dostlardan korusun Ins'Allah.. Cûnki malesef o kadar cok iyi inSan yok..
Cikmaz~Sokak, post: 1100153, member: 99365PayLasimin için Tessekür ederim, Gerçekten güzel.. Rabbim, bizi menfaatci, yalanci, iki yüzlü dostlardan korusun Ins'Allah.. Cûnki malesef o kadar cok iyi inSan yok..
rica ederim beğenmenize sevindim
inşallah kardeşim
selametle
selamunaleykum merve kardeşim .
Allah bizi hayırlı dost sahibi eylesin inşAllah.
tek dostumla yaklaşık 1.5 aydır görüşemiyorum hergün görüşürken şimdi ayrıyız ama ona olan sevgim saygım özlemim hala aynı.
sadece biraz daha fazla özledim :a44: şimdi özlem duygularım depreşti :a11:
yine de çok sağol.
emeğine sağlık
selam ve dua ile...:H
tek dostumla yaklaşık 1.5 aydır görüşemiyorum hergün görüşürken şimdi ayrıyız ama ona olan sevgim saygım özlemim hala aynı.
yine de çok sağol.
emeğine sağlık
kalbiminurlandır, post: 1100550, member: 60957selamunaleykum merve kardeşim .
yine de çok sağol.
emeğine sağlık
ve aleyküm selam canım amin cümlemizi Rabbim cümlemize gercek dostlar nasip etsin..çünkü dost edinipte dostunun seni sırtından vurması kadar kötü bişey yok
selam ve dua ile kal
S.a.Kardeşim,yüreğine sağlık,emeğine sağlık kardeşim,çok güzel bir paylaşım olmuş.
Rabbım hakiki dostlarla beraber eylesin cümlemizi inş.
Kur'ana sevdalı, post: 1105873, member: 97374S.a.Kardeşim,yüreğine sağlık,emeğine sağlık kardeşim,çok güzel bir paylaşım olmuş.
aleyküm seam değerli kardeşim
Amin cümemizi inşallah
selam ve dua ile
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/57405-dostum · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Hayirli Yolculuklar Dostum. Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 7 cevap
- GÖNÜL DOSTUM YA MUHAMMED Şiirler 2 cevap
- Hayırlı yolculuklar dostum Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 14 cevap
- >>> DOLDUR YÜREĞİNE DOSTUM >>> Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 22 cevap
- Selamün aleyküm ben Dostum :) Tanışma Köşesi 12 cevap
- Geleceğini Biliyordum DOSTUM.... Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 26 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.