Kim bu tevhidi on defa (sadakatla) okursa Allah Teala onun için 40 milyon sevap yazar

4.004 görüntülenme · 12 yanıt

Paylaş:
garipkalp

garipkalp

Mübarek Üye · 629 mesaj

40 MİLYON SEVAP
“Eşhedü en la ilahe illallâhü vahdehû la şerike lehû ilahen vahiden ehaden sameden lem yettehiz sâhibeten ve la veleden ve lem yekûn lehû küfüven ehad.”

Mânası: anlamı: "Allah ‘tan başka ilah olmadığına bir ve ortağı olmadığına şahitlik ederim o birdir samettir (hiçbir şeye muhtaç değildir aksine herşey ona muhtaçtır) eş ve çocuk edinmemiştir hiçbir şey onun dengi değildir."
Efendimiz (s.a.v) buyuruyorlar ki:
"Kim bu tevhidi on defa (sadakatla) okursa Allah Teala onun için 40 milyon sevap yazar."
(Tirmizi-Müsned)
Namaz1

Namaz1

Mübarek Üye · 1.934 mesaj

okudum. allah sizden razı olsun amin.
SAYG

SAYG

Kıdemli Üye · 181 mesaj

allah razı olsun kardeşim...
emeğine sağlık
VaVeyla

VaVeyla

Mübarek Üye · 11.102 mesaj

allah razı olsun kardeşim bende okudum
cakdoc

cakdoc

Mübarek Üye · 1.507 mesaj

Allah razi olsun kardesim ..
makif1

makif1

Yeni Üye · 6 mesaj

okudum rabbim kabul etsin inşallah alah sizlerdende razı olsun
gulen76

gulen76

Kıdemli Üye · 360 mesaj

40 MİLYON SEVAP
“Eşhedü en la ilahe illallâhü vahdehû la şerike lehû ilahen vahiden ehaden sameden lem yettehiz sâhibeten ve la veleden ve lem yekûn lehû küfüven ehad.”

Mânası: anlamı: "ALLAH ‘tan başka ilah olmadığına bir ve ortağı olmadığına şahitlik ederim o birdir samettir (hiçbir şeye muhtaç değildir aksine herşey ona muhtaçtır) eş ve çocuk edinmemiştir hiçbir şey onun dengi değildir."
"Kim bu tevhidi on defa (sadakatla) okursa ALLAH Teala onun için 40 milyon sevap yazar."
(Tirmizi-Müsned)
hatug

hatug

Mübarek Üye · 716 mesaj

okudum.......................
atris

atris

Mübarek Üye · 1.066 mesaj

okudum rabbım kabul eylesın cok sagolkardesım
gülsengül

gülsengül

Mübarek Üye · 5.816 mesaj

Allah razı olsun kardeşim emeğine sağlık çok güzel bir paylaşım
Bende bu duayı defterime not olarak almıştım ama her zaman aklıma gelmezmiş okumak artık okurum inşaallah ezberledim..
Rabbim sevabımızı çoğaltsın, günahlarımızı azaltsın inşaallah..amin..
selam ve dua ile..
atris

atris

40 MİLYON SEVAP

Mânası: anlamı: "ALLAH ‘tan başka ilah olmadığına bir ve ortağı olmadığına şahitlik ederim o birdir samettir (hiçbir şeye muhtaç değildir aksine herşey ona muhtaçtır) eş ve çocuk edinmemiştir hiçbir şey onun dengi değildir."
"Kim bu tevhidi on defa (sadakatla) okursa ALLAH Teala onun için 40 milyon sevap yazar."
(Tirmizi-Müsned)
atris

atris

40 MİLYON SEVAP

(Tirmizi-Müsned)
muazzez35

muazzez35

Kıdemli Üye · 153 mesaj

40 MİLYON SEVAP

(Tirmizi-Müsned)
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.