bende bugün niyetliyim insALLAH
ALLAH celle celaluh kabul buyursun ibadetlerimizi
hayirlisiyla ramazan ayina ulastirsin insALLAH
Hayirli günler
ALLAH c.c. emanet olun
Kandiliniz Mübarek Olsun
Mevlid Kandili mübarek olsun. Bu güne özel içerikler, dualar ve okumalar için dokunun.
94.977 görüntülenme · 835 yanıt
YAGMURBEY
Yeni Üye · 0 mesaj
mavci 🛡
✦ Mübarek Üye
* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR * · ✦ Mübarek Üye · 33.173 mesaj
~Leyfunnur~esselamu aleykum,
bende bugün niyetliyim insALLAH
ALLAH celle celaluh kabul buyursun ibadetlerimizi
hayirlisiyla ramazan ayina ulastirsin insALLAH
Hayirli günler
ALLAH c.c. emanet olun
ceylanturbugün ben de niyetliyim inşAllah, Rabbim cümlemizin ibadetlerini kabul etsin inşAllah
mavci 🛡
✦ Mübarek Üye
YAGMURBEYselamın aleyküm ALLAH kabul etsin..
istanbulda hava çok sıcak ama yarısı bitti sayılır ALLAH ın izniyle..
gulum.seamin.inşallah inşallah....
evet ya hava çok güzel. hele birde dışarıda işin varsa allah yardımcımız olsun....
açlık degilde susuzluk çok kötü...
allah c.c yar ve yardımcımız olsun inşallah...
rabbim kabul eder. inşallah...
MAKBERGÜLÜcanım rabbim kabul etsin inş.ne yapalım en azından şimdiden midemizde bedenimizde ramazan moduna girmeye başladı...inş.rabbim kazananlardan eylesin oruçlu ağızla yapılan dualar daha bir kabul olur diye biliyorum.ne olur birbirimize dua edelim kardeşlerim.rabbim sıkıntılarımızı bitirtsin bugünümüzü arattırmasın inş.amin..
✦ Mübarek Üye
Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 6.148 mesaj
mavci 🛡
✦ Mübarek Üye
MAKBERGÜLÜ, post: 1295434, member: 106888ORUÇ BİZİ Mİ TUTAR BİZ Mİ ORUÇ’U TUTARIZ???
BİZİM ORUCU TUTTUĞUMUZU İDDA EDİYORUZ.BİR YERE KADAR DOĞRU DA AMA DOĞRUNUN ÇOK KÜÇÜK BİR PARÇASI BU!!
ORUÇ TUTMAK KENDİNİ TUTMAKTIR!!!KİŞİ ORUCU NE KADAR TUTUTARSA ORUÇTA KİŞİYİ O KADAR TUTAR.KİM ORUCUN BAŞINI DİK TUTARSA,ORUÇ DA ONUN BAŞINI DİK TUTAR.KULA KUL OLMAKTAN KORUYAN BİR KALKAN,KULU KUL ETMEKTEN KORUYAN BİR AKIL OLUR.
İNSANIN BAŞINA NE GELİYORSA “KENDİNİ TUTAMADIĞI İÇİN GELİYOR.GÜNAHLAR HEP KENDİNİ TUTAMAMANIN ÜRÜNÜ,HER CANİNİN CİNAYETİ KENDİNİ TUTAMADIĞI ANINA DENK GELİYOR!İNSAN DİLİNİ TUTAMADIĞI ZAMAN KIRIYOR VE KIRILIYOR.ELİNİ TUTAMADIĞI ZAMAN KIRIYOR,DÖKÜYOR.KENDİNİ TUTAMADIĞI ZAMAN KENDİNİ YİTİRİYOR,KENDİNE YAZIK EDİYOR.KENDİNDEN GEÇİYOR.YANİ KENDİNİ TUTAMAYAN HAKİM OLAMIYOR,MAHKUM OLUYOR.SAHİP OLAMIYOR,SAHİP OLUNUYOR.ETKEN OLAMIYOR,EDİLGEN OLUYOR.HAYAT ATININ SIRTINDA DURAMIYOR,AKSİNE HAYAT ATI ONUN SIRTINA BİNİYOR.İÇ GÜDÜLERİNİ DİZGİNLİYEMİYOR,AKSİNE İÇ GÜDÜLERİNİN ESİRİ OLUYOR
ORUÇ İŞTE BİZİ BU ZOR İŞE ÇAĞIRIYOR.KENDİSİNİ TUTTUĞUMUZ SANDIĞIMIZ ORUÇ.ASLINDA BİZE KENDİMİZİ TUTMAYI ÖĞRETİYOR.YEME VE İÇME GÜDÜMÜZÜ ŞEHVET GÜDÜMÜZÜ DENETİM ALTINA ALMAMIZI ÖĞÜTLÜYOR.
"ey göklerin ve yerin yaratıcısı!Sen,benim dünyada da ahirette de dostumsun!o halde,benim canımı,kendini sana teslim edenlerden olarak al ve beni iyiler arasına kat!
siteden alıntı...
mir_erhanSelamün Aleyküm...
Rabbimiz yine bizlere fırsatlar dolu aylar günler ve geceler sundu.
Yarattıkları adedince hamd olsun Alemlerin Rabbine.yine herşeyi bizler için
bizede düşen uyanmak değerlendirmek.
inşallah sıcak da olsa zorlansakta bizler Rabbimizi sevdiğimiz için
Seni sevdiğim için Rabbim Senin rızan için oruç tutuyorum diyoruz.
Bir de oruclu ağızlardan yapılan dualar da kabuldur bunu da biliyoruz hamd olsun.
birbirimize ve mümün kardeşlerimize özellikle takip edersek burda da dualara ihtiyacı olan kardeşlerimiz var.
ne olur bir birmizi unutmayalım. Rabbmizin hazineleri sonsuzdur. yeterki istemesini bilelim.
Allah oruç dua ve ibadetlerimizi kabul etsin inşallah.
çatlayan dilimize akşam vereceğimiz su gibi Rabbim de dilekelerinize en güzel ve hayırlı cevabı versin.
selam ve dua ile
hafizeselamünaleyküm yalnızca kandil günleri tutabilecem bu seneye kadar pek aksakmıyordum ama bu sıralar rahatsızım
mavci 🛡
✦ Mübarek Üye

YAGMURBEY
Yeni Üye · 0 mesaj
mavci, post: 1295366, member: 106861Allah celle Celalühu kabul etsin...
Kolaylıklar versin Rabbim inşallah...
Rabbim...
Recep ve Şaban ayını hakkımızda hayırlı kıl...
Bizleri Ramazan'a ulaştır...
AMİNNN...
mavci 🛡
✦ Mübarek Üye
emineisancs.a bende katılmak istiyorum

YAGMURBEY
Yeni Üye · 0 mesaj
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/57310-suhur-u-selase-uc-aylar-de-oruc-tutalim · 24.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.