Konu Yok

727 görüntülenme · 5 yanıt

Paylaş:
Duaa

Duaa

Kıdemli Üye · 151 mesaj

BİR DOSTUM ANLATMIŞTI.BİR TANIDIKLARININ EVİNDE TELEVİZYON ARIZA YAPMIŞ.TAMİRCİ GELİP TELEVİZYONUN ARKASINI AÇMIŞ Kİ BİR SÜRÜ EKMEK KIRINTISI.TABİİ HEMEN ANLAMIŞLAR KİMİN YAPTIĞINI EVİN 4 YAŞINDAKİ KÜÇÜK KIZI.BAĞIRIP ÇAĞIRMANIN YERİNE SEVGİYLE YAKLAŞMIŞLAR VE NEDEN YAPTIĞINI SORMUŞLAR ALDIKLARI CEVAP KARŞISINDA HÜNGÜR HÜNGÜR AĞLAMIŞLAR.ÇOCUK EKRANDA AFRİKADAKİ AÇ ÇOCUKLARI GÖRDÜKÇE MUTFAKTAN EKMEK ALIP TELEVİZYONUN AÇIK OLAN TEK YERİNDEN İÇERİ ATIYOR."ALINTIDIR.

ARKADAŞLAR BELKİ DAHA ÖNCE OKUMUŞSUNUZDUR HAKKINIZI HELAL EDİN AMA BEN OKURKEN İLİKLERİME KADAR TİTREDİM SİZİNLEDE PAYLAŞMAK İSTEDİM KÜÇÜK BİR KIZIN DUYARLILIĞI GERÇEKTEN ETKİLEYİCİ.

O minicik kizdaki duyarlilik yok bizde ne yazik ki.. Kücük olmasina ragmen yüregi öylesine büyük ki, Afrika'daki kardeslerini unutmuyor.. :(

Allahim bizlere o minik kizin duyarliligini nasib eyle.. Amiinnnn
cigdem

cigdem

Mübarek Üye · 548 mesaj

RE: Konu Yok

Amin inş kardeşim.Allah razı olsun.
zerrin

zerrin

Mübarek Üye · 2.172 mesaj

AMİN KARDEŞİM. ALLAH RAZI OLSUN.
ZATEN EN SAF, EN TEMİZ VE GÜNAHSIZ ONLAR DEĞİLMİ. BİZ BİLE UNUTMUŞKEN BAZI DEĞERLERİ ONLARDAN ÖĞRENİCEK NE GÜZEL ŞEYLER VAR DEĞİLMİ??
FATMA_ERGUN

FATMA_ERGUN

Mübarek Üye · 3.537 mesaj

EVET ÇOK GOGRU SÖYLÜYORSUNUZ.BELKİ KÜÇÜKLER AMA YÜREKLERİ DUYGULARI KOCAMAN.SİTEDE YİNE YAYINLANAN BİR İLAHİ VARDI ONUDA KÜÇÜK BİR KIZ OKUYOR AYRI YETİM KIZ İLAHİSİ BEN ONLARI GÖRÜNCE KENDİMDEN UTANIYORUM
meltem

meltem

Mübarek Üye · 1.782 mesaj

ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM YA BİZ BÜYÜKLER DE ÇOCUKLAR KADAR DUYARLI OLABİLSEYDİK KEŞKE ..ONLAR KADAR SAF VE TEMİZZB)
"Aç açabildiğin kadar sineni ummanlar gibi olsun...
İnançla geril ve insana saygı duy..
kalmasın el uzatmadığın ve alaka
duymadığın mahzun bir gönül... "
M.Fethullah GÜLEN...
~~sonsuznurr~~
Ecrin Hicran

Ecrin Hicran

Mübarek Üye · 2.624 mesaj

SELAMUN ALEYKÜM MUSTAFA ABİ.ÇOK SAĞOLASIN.ÇOK GÜZEL BİR PAYLAŞIMDI.ÇOK DOĞRU SÖYLÜYORSUN.ALLAH(CC) RAZI OLSUN.İLE.RABBİM BİZLEREDE BU DUYARLILIĞI VERSİN İNŞALLAH.SELAM VE DUA İLE
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.