ÇOK ÖNEMLİ..LÜTFEN OKUYUP GEÇMEYELİM....

3.261 görüntülenme · 28 yanıt

Paylaş:
mtekik

mtekik

Mübarek Üye · 2.702 mesaj

RE: ÇOK ÖNEMLİ..LÜTFEN OKUYUP GEÇMEYELİM....

feryalll yazdı:
emeğine yüreğine sağlık kardeşim.

ALLAH RAZI OLSUN SİZLERİNDE EMEKLERİNE SAĞLIK KARDEŞİM.
K.S.E.O.
popet

popet

Yeni Üye · 1 mesaj

feryalll yazdı:
mtekik

mtekik

popet yazdı:
feryalll yazdı:

SENİNDE YÜREĞİNE SAĞLIK KARDEŞ
zeynep1111

zeynep1111

Kıdemli Üye · 477 mesaj

mteknik allah razı olsun tek kelimeyle harika bir yazıydı gerçekleri yüzümüze tokat gibi çarptı
rabbim ders almayı nasip etsin :(:(
яυнυм ℓüтƒυηυ özℓєя" нєяşєу∂є тєк вιя ιмzα 'уα нαу'
polyana

polyana

Kıdemli Üye · 162 mesaj

Evet arkadaşım çok haklısınız, biz hiç soruyormuyuz kendimize "NASIL MÜSLÜMANIZ? VE MÜSLÜMANLIĞIN GEREKTİRDİKLERİNİ UYGULUYOR VE ÖĞRETİYOR MUYUZ ? " Hayır malesef yapmıyoruz bu bir gerçek, Ama Allah'a dua etmekten yorulmayalım inşallah bizlere yardım eder. Öncelikle şu düşünceyi bazı büyüklerimizin kafasından atmak gerek " sen büyüyünce yaparsın dininin gerektirdiklerini " ya da " yaşlanınca gidersin hacca " gibi ama hayır ben imkan olsa da şimdi gitsem hacca genç yaşımda çok ince detaylar var, Allah yardımcımız olsun öncelikle çocuklarımızı müslüman evlatları gibi yetiştirmeliyiz bence eğitim şart yanii.
mtekik

mtekik

zeynep1111 yazdı:
mteknik allah razı olsun tek kelimeyle harika bir yazıydı gerçekleri yüzümüze tokat gibi çarptı
rabbim ders almayı nasip etsin :(:(

Selamunalykum kardeşim,
Bizim burada birbirimizin yüzüne bazı şeyleri tokat gibi vurmamız, hesap gününde melekler tarafından vurulmasından iyidir değilmi kardeşim. İnşallah ders almasını birlirsek ne mutlu bize.
k.s.e.o.
mtekik

mtekik

polyana yazdı:
Evet arkadaşım çok haklısınız, biz hiç soruyormuyuz kendimize "NASIL MÜSLÜMANIZ? VE MÜSLÜMANLIĞIN GEREKTİRDİKLERİNİ UYGULUYOR VE ÖĞRETİYOR MUYUZ ? " Hayır malesef yapmıyoruz bu bir gerçek, Ama Allah'a dua etmekten yorulmayalım inşallah bizlere yardım eder. Öncelikle şu düşünceyi bazı büyüklerimizin kafasından atmak gerek " sen büyüyünce yaparsın dininin gerektirdiklerini " ya da " yaşlanınca gidersin hacca " gibi ama hayır ben imkan olsa da şimdi gitsem hacca genç yaşımda çok ince detaylar var, Allah yardımcımız olsun öncelikle çocuklarımızı müslüman evlatları gibi yetiştirmeliyiz bence eğitim şart yanii.

Selamunaleykum kardeşim,
Evet üzerimize farz olan ibadetlerimizi ertelemek bize çok büyük bir sorumluluk getirir. Onun için ibadetlerimizi ertelemden zamanı gelir gelimez yapmalıyız. Allah senden razı olsun bunları bize hatılattığın için.
k.s.e.o.
xxferhat23

xxferhat23

Üye · 11 mesaj

evt sevgili din kardeşim acınacak hatta başımızı yerden kaldıramayacak haldeyiz
windrose84

windrose84

Üye · 24 mesaj

acı bir gerçek ama..

acı bir gerçek ama..

dunyada ne kadar muslumanların bol oldugu ulke varsa turkiye kadar olmasa da aynı şeylerin degisik formlarda yasandıgını görüyoruz.. yeni dünya düzeni bu olsa gerek ve gittikce yayılıyor.
ismet özelin bi yazısı vardı dünyada su an ki sisteme alternatif oluşşturacak tek sistem osmanlının zamanda uyguladıgı sistemdir diye.allah sonumuzu hayır etsin ..bir filozofun sözü vardı' kendimi değiştirebilseydim bütün dünyayı değiştirebilirdim' diye
oflayıp puflamadan bu işi kendimizi değiştirerek halledebilirz sanırım vesselam..
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.