Soruya soruyla cevap verelim
25.337 görüntülenme · 430 yanıt
ben türiyenin her yerini gezdim her tarafına gittim leylaylamecnunun mezarına bile gittim amasyada
allah yardımcınız olsun kardeşlerim
.....
Bir gemi arıyorum pusulası İmandan.
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..
NFK
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..
NFK
gerçektende yaşadıkların zor şeyler ama beterin beteri var sözü insana temkin verir her zaman daha kötüsü vardır ama herkesin yaşadığıda tabiki kendine kötü gelir...
hayatta ama oda yarın bir gün anne baskısıyla evlenecek gitcek belkide mesut olacak yada olmayacak mevlam bilir ama şu bir gerçekki dil yarası en acı yaraymış
amin cümlemize ama şunu biliyorum bu dünya sabır dünyası her insan gibisabretmesinibileceksin dualarını edeceksin eğer nasipkısmetimse bir gün bir yerlerde elbet cıkar karşıma değilse mesut olur inşallah
ama ben ona baştan uyardım dedim bu işolmaz diye oda bana dedikiailem vermezse kaçarım dedi evet kaçtı ama benden kaçtı
arkadaşlar kabul ederseniz bir köşe açalım dertlerimizi paylaşabileceğimiz vir köşe birşeyler yapabilrmiyiz yada ne yapabiliriz onu tartışır onu yapmaya çalışırız çünkü en iyi sabır fikiralış verişidir ve dertlerimizi paylaşmaktır
her şeyi paylaşa biliriz arkadaşlarımızın derdini sıkıntısını ve ne gerekiyorsa onu yapmaya calışırız ve illaki duamızıda ederiz o kişiiçinde oturur ağlarız
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/57236-soruya-soruyla-cevap-verelim · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.