KasperSky Key Derdine Son !

2.430 görüntülenme · 10 yanıt

Paylaş:
TakeOne

TakeOne

Mübarek Üye · 6.069 mesaj

Eminim bütün Kaspersky kullanıcıları key yüzünden sorun yaşamıştır. Edindiğim bir bilğiyi sizinle paylaşmak istiyorum. KasperSky kurulu olan sistemlerde virüs programını kapatarak kaspersky KAV(KEY) kasperskyKIS(KEY) ????KEY ??????? sitesinden kullanmış olduğunuz virüs programının çeşit ve versiyonuna göre key indirebilirsiniz. Site devamlı olarak güncellenmektedir.

Bunun yanında bana devamlı gelen başka güncel keyler bulunmaktadır. Dileyenle paylaşabilirim.

İşte o sihirli iste : kaspersky KAV(KEY) kasperskyKIS(KEY) ????KEY ???????

NOT : KAspersky açık iken bu siteye ulaşamazsınız. Ulamşak için KasperSky'ı geçiçi olarak sonlandırmanız gerekmektedir.

relvin

relvin

Kıdemli Üye · 182 mesaj

Allah(c.c.) razi olsun kardes.
TakeOne

TakeOne

Cümlemizden inşAllah.

-TUANA-

-TUANA-

Aktif Üye · 86 mesaj

ben bu siteyi kullanamadım
bana pm ile key atarmısınız
TakeOne

TakeOne

KArdeşim ben özel mesaj atamıyorum. Ancak kaspersky açık iken bu siteye ulaşamazsınız. Ulaşmak için KasperSky'ı geçiçi olarak sonlandırmanız gerekmektedir.

-TUANA-

-TUANA-

Aktif Üye · 86 mesaj

TakeOne, post: 1084293, member: 79773KArdeşim ben özel mesaj atamıyorum. Ancak kaspersky açık iken bu siteye ulaşamazsınız. Ulaşmak için KasperSky'ı geçiçi olarak sonlandırmanız gerekmektedir.

kıs ı kapattım yine de alamadım
bende özel mesaj atamıyorum malesef
buraya yazsanız olmaz mı
TakeOne

TakeOne

Kardeşim bende atamıyorum özel mesaj. Ancak forumda illegal dosya da paylaşmak istemiyorum. Forumumuza zora sokmamak lazım. Virüs programını tamamen sonlandırdığına emin ol derim ben. Aksi bir durum yok ise, siteye mutlaka erişeceksindir.

-TUANA-

-TUANA-

Aktif Üye · 86 mesaj

siteye erişiyorum da keyleri göremedim
küçük küçük karecikler çıkıyor
TakeOne

TakeOne

Site japonca zaten.

soner21

soner21

Yeni Üye · 1 mesaj