Peygamber Efend. ve diğer peygamber ruhuna fatiha
67.186 görüntülenme · 983 yanıt
Selamün aleyküm..
bende okudum efendimize ve bütün peygamberlerin ruhuna
ALLAH kabul etsin..
hayırlı cumalar olsun..
bende okudum efendimize ve bütün peygamberlerin ruhuna
ALLAH kabul etsin..
hayırlı cumalar olsun..
Selamün Aleyküm
Ben 10 Fatiha okudum. Rabbim kabul eylesin...
Hz. Muhammed (S.A.V) efendimize, diğer peygamberlerin ,evliyaların, alimlerin ve nesli bitmiş Fatiha bekleyen din kardeşlerimizin Ruhana Fatiha - i Şerifi okudum.Rabbim şefaatlerine nail olmayı ve
Bizlerde öldüğümüz zaman arkamızdan bize dua edecek hayırlı nesiller yetiştirmeyi Rabbim nasip eylesin..
selam ve dua ile...
Ben 10 Fatiha okudum. Rabbim kabul eylesin...
Hz. Muhammed (S.A.V) efendimize, diğer peygamberlerin ,evliyaların, alimlerin ve nesli bitmiş Fatiha bekleyen din kardeşlerimizin Ruhana Fatiha - i Şerifi okudum.Rabbim şefaatlerine nail olmayı ve
Bizlerde öldüğümüz zaman arkamızdan bize dua edecek hayırlı nesiller yetiştirmeyi Rabbim nasip eylesin..
selam ve dua ile...
Bismillahirrahmanirrahim
Elhamdulillâhi Rabbilâlemin Errahmânirrahîm Mâliki yev midîn İyyake na’budu Ve iyyake nestaînu
İhdina essirâta el mustekime sirâta ellezîne en amte Aleyhim ğayrilma’dubi aleyhim ve La eddâllîne (amin)
Elhamdulillâhi Rabbilâlemin Errahmânirrahîm Mâliki yev midîn İyyake na’budu Ve iyyake nestaînu
İhdina essirâta el mustekime sirâta ellezîne en amte Aleyhim ğayrilma’dubi aleyhim ve La eddâllîne (amin)
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/57093-peygamber-efend-ve-diger-peygamber-ruhuna-fatiha · 03.10.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.