Peygamber Efend. ve diğer peygamber ruhuna fatiha
67.186 görüntülenme · 983 yanıt
Hz. Muhammed (S.A.V) efendimize, diğer peygamberlerin ,evliyaların, alimlerin ve nesli bitmiş din kardeşlerizin ruhuna el_fatiha
Bismillahirrahmanirrahim
Elhamdulillâhi Rabbilâlemin Errahmânirrahîm Mâliki yev midîn İyyake na’budu Ve iyyake nestaînu
İhdina essirâta el mustekime sirâta ellezîne en amte Aleyhim ğayrilma’dubi aleyhim ve La eddâllîne (amin) ALLAH CC kabul etsin inş.
ALLAH razı olsun kardeşim sizden inş.
Bismillahirrahmanirrahim
Elhamdulillâhi Rabbilâlemin Errahmânirrahîm Mâliki yev midîn İyyake na’budu Ve iyyake nestaînu
İhdina essirâta el mustekime sirâta ellezîne en amte Aleyhim ğayrilma’dubi aleyhim ve La eddâllîne (amin) ALLAH CC kabul etsin inş.
Hz. Muhammed (S.A.V) efendimize, diğer peygamberlerin ,evliyaların, alimlerin ve nesli bitmiş din kardeşlerizin ruhuna el_fatiha
Bismillahirrahmanirrahim
Bismillahirrahmanirrahim
leyla-1 🛡
Moderatör
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 6.431
- Ödül
- 163
Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 42.066 mesaj
selamünaleyküm kardeşim
Allah razı olsun güzel bir paylaşım emeğine sağlık
Bende okudum Fatihayı Allahım kabul etsin inşaALLAH..
Başta Peygamber efendimizin(s.a.s) ve bütün peygamberlerin ,evliyaların, alimlerin ve nesli bitmiş Fatiha bekleyen din kardeşlerimizin ruhuna bağışladım..
Allah razı olsun güzel bir paylaşım emeğine sağlık
Bende okudum Fatihayı Allahım kabul etsin inşaALLAH..
Başta Peygamber efendimizin(s.a.s) ve bütün peygamberlerin ,evliyaların, alimlerin ve nesli bitmiş Fatiha bekleyen din kardeşlerimizin ruhuna bağışladım..
Hani melekler sormuştu Rabbimize;
- ''Senin en sevdiğin kulun O iken,
Neden O`nu bu kadar ızdırapla imtihan ediyorsun'' ?
- Hem yetim, hem öksüz, hem kimsesiz...
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
Hep benden istesin, bana sığınsın diye.''
&
Biz haksız yere yapılan her şeyin,
Allah tarafından sorulacağının ferahlığı içindeyiz.
- ''Senin en sevdiğin kulun O iken,
Neden O`nu bu kadar ızdırapla imtihan ediyorsun'' ?
- Hem yetim, hem öksüz, hem kimsesiz...
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
Hep benden istesin, bana sığınsın diye.''
&
Biz haksız yere yapılan her şeyin,
Allah tarafından sorulacağının ferahlığı içindeyiz.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/57093-peygamber-efend-ve-diger-peygamber-ruhuna-fatiha · 03.10.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.