Peygamber Efend. ve diğer peygamber ruhuna fatiha
67.186 görüntülenme · 983 yanıt
selamün aleyküm..
Allah sevabını versin kardeşim inşallah...
bende okudum efendimize ve bütün peygamberlerin ruhuna
selam ve dua ile
Allah sevabını versin kardeşim inşallah...
bende okudum efendimize ve bütün peygamberlerin ruhuna
selam ve dua ile
Allah razı olsun ben de okudum allah ım kabul etsin inşaallah hayra vesile olan onu yapan gibidir inşaallah allah razı olsun vesile olduğunuz için
FAZİLETİN EN ÜSTÜNÜ SANA GELMEYENE GİTMEN , VERMEYENE VERMEN , KÖTÜLÜK EDENE İYİLİK ETMENDİR .[HZ.MUHAMMED (S.A.V) ]
Bismillahirrahmanirrahim
Elhamdulillâhi Rabbilâlemin Errahmânirrahîm Mâliki yev midîn İyyake na’budu Ve iyyake nestaînu
İhdina essirâta el mustekime sirâta ellezîne en amte Aleyhim ğayrilma’dubi aleyhim ve La eddâllîne (amin)
Elhamdulillâhi Rabbilâlemin Errahmânirrahîm Mâliki yev midîn İyyake na’budu Ve iyyake nestaînu
İhdina essirâta el mustekime sirâta ellezîne en amte Aleyhim ğayrilma’dubi aleyhim ve La eddâllîne (amin)
selamünaleyküm kardeşim
Allah razı olsun güzel bir paylaşım emeğine sağlık
Bende okudum Fatihayı Allahım kabul etsin inşaALLAH..
Başta Peygamber efendimizin(s.a.s) ve bütün peygamberlerin ,evliyaların, alimlerin ve nesli bitmiş Fatiha bekleyen din kardeşlerimizin ruhuna bağışladım..
selam ve dua ile ...
Allah razı olsun güzel bir paylaşım emeğine sağlık
Bende okudum Fatihayı Allahım kabul etsin inşaALLAH..
Başta Peygamber efendimizin(s.a.s) ve bütün peygamberlerin ,evliyaların, alimlerin ve nesli bitmiş Fatiha bekleyen din kardeşlerimizin ruhuna bağışladım..
selam ve dua ile ...
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/57093-peygamber-efend-ve-diger-peygamber-ruhuna-fatiha · 03.10.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.