muberraVe aleykum selam ve rahmetullah. bende okudum. Rabbim o güzel insanların üstüne rahmet yağdırsın. amin.
Allah kabul etsin inşallah.
Vesselam...
67.186 görüntülenme · 983 yanıt
muberraVe aleykum selam ve rahmetullah. bende okudum. Rabbim o güzel insanların üstüne rahmet yağdırsın. amin.
gulen76allah razı olsun kardeşim çok güzel bir uygulama başlatmışsınız...
Bismillahirrahmanirrahim
Elhamdulillâhi Rabbilâlemin Errahmânirrahîm Mâliki yev midîn İyyake na’budu Ve iyyake nestaînu
İhdina essirâta el mustekime sirâta ellezîne en amte Aleyhim ğayrilma’dubi aleyhim ve La eddâllîne (amin amin amin)
Dağ Çiçeği
Okudum,her gece okurum.Allah,kabul etsin inşallah..B)
KÖRDÜĞÜMALLAH Hayrınızı kabul buyursun.
Vesselam...
gokcecıcek, post: 1080186, member: 88924Okudum Allah kabul etsin
cakdocBismillahirrahmanirrahim
Elhamdulillâhi Rabbilâlemin Errahmânirrahîm Mâliki yev midîn İyyake na’budu Ve iyyake nestaînu
İhdina essirâta el mustekime sirâta ellezîne en amte Aleyhim ğayrilma’dubi aleyhim ve La eddâllîne (amin)
EftalyasunBende okudum efendimize ve bütün peygamberlerimizin ruhuna...
Allah kabul etsin..
emanet55RABBİM kabul etsin..
selam ve dua ile..
SAYG, post: 1080460, member: 77214Elhamdulillâhi Rabbilâlemin Errahmânirrahîm Mâliki yev midîn İyyake na’budu Ve iyyake nestaînu
İhdina essirâta el mustekime sirâta ellezîne en amte Aleyhim ğayrilma’dubi aleyhim ve La eddâllîne (amin)
mine35, post: 1080637, member: 99002Bismillahirrahmanirrahim
Başta Peygamber efendimizin(s.a.s) ve bütün peygamberlerin ,evliyaların, alimlerin ve nesli bitmiş Fatiha bekleyen din kardeşlerimizin ruhuna bağışladım..
selam ve dua ile ...
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/57093-peygamber-efend-ve-diger-peygamber-ruhuna-fatiha · 03.10.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.