Hakkınızı helal edermisiniz? Ben gidiyorum
4.355 görüntülenme · 41 yanıt
Mübarek Üye
- Tepki
- 1
- Ödül
- 38
Mübarek Üye · 1.642 mesaj
selamün aleyküm canım gidiyorum deme inşallah geri gelirsin ne zaman istersen bizler buradayız tabi ölümden hariç ayrılıklar olmazsa uzun zamanda geçse geleçeksin benim içimden böyle geçti sana iyi tatiller diliyorum farzedelimki tatile çıktın uzun bir aradan sonra burada olacaksın allaha emanet ol canım ve eyer bir akkım var ise helali hoş olsun 

Mübarek Üye
- Tepki
- 1.953
- Ödül
- 163
Mübarek Üye · 3.037 mesaj
:a42:
selamun aleyküm.
kardeşim varsa hakkımız helal olsun sende
tez zamanda gelmeni dilerim
fazla özletme kendini kardeşim:a42:
Allaha emanet ol kardeşim..
kendine dikkat et
Rabbim yar ve yardımcın olsun...:a42:
can kırıklarıSELAMUN ALEYKÜM KARDEŞLERİM[medya]
BEN GİDİYORUM BELİRSİZ BİR SÜRELİĞİNE. BELKİ GİDİPTE DÖNMEMEK GELİPTE BULAMAMAK VAR. BU YÜZDEN BEN HAKKIMI SİZLERE HELAL EDİYORUM UMARIM SİZLERDE HELAL EDERSİNİZ HAKKINIZI BANA...
SİZLERİ ÇOK ÖZLİYCEM AMA ŞUNU BİLİYORUM Kİ İÇİM HİÇ RAHAT OLMIYCAK SÜREKLİ AKLIM SİTEDE OLCAK ''NE OLDU? , KİMİN DUASI YARIM KALDI'' DİYE
MECBURUM AYRILMAYA MİSAFİRLER GELCEK VE BEN SİTENİN BAŞINA GEÇEMİYCEM AYIP OLMASIN ONLARA DİYE.NEYSE BU GÜN SON GÜNÜM :a45::a45::a45:İÇİM ÇOK KÖTÜ OLDU YA YAZACAK BİŞEY BULAMIYORUM....
BUDA SİZLERE HEDİYEM UMARIM BEĞENİRSİNİZ...
SİZLERİ ÇOK SEVİYORUM BENİM İÇİN HEPİNİZ DEĞERLİSİNİZ
HAKKIM SİZLERE HELALDİR.......................
selamun aleyküm.
kardeşim varsa hakkımız helal olsun sende
tez zamanda gelmeni dilerim
fazla özletme kendini kardeşim:a42:
Allaha emanet ol kardeşim..
kendine dikkat et
Rabbim yar ve yardımcın olsun...:a42:
S.a.kardeşim.Gitme dicem ama,inşaallah tekrar gelirsin,bu güzel aileye.
Rabbım bütün hayırlı dileklerini kabul eylesin inşaallah,yolun açık olsun,gönlün huzurla dolsun kardeşim.
Bizim hakkımız helal olsun,sizde hakkınızı helal edin kardeşim.
Rabbım bütün hayırlı dileklerini kabul eylesin inşaallah,yolun açık olsun,gönlün huzurla dolsun kardeşim.
Bizim hakkımız helal olsun,sizde hakkınızı helal edin kardeşim.
:a21:hoşbulduk kardeşim .allah'a şükür çok iyiyim. Bu yaz gelen misafirler temizlik yaptırdım.çok komikti ama eminim birdaha gelmezler bize:a21::a21::a04::a04::a01::a01:
BU ARA BURDAYIM ŞÜKÜR ÇOK ÖZLEDİM SİTEYİDE SİZLERİDE YORGUN GEÇTİ AMA OLSUN.TATİLE GİTCEM TEMMUZDA ALLAH NASİP EDERSE. SEN NE YAPTIN NASIL KEYFİN BEN YOKKEN NELER OLDU
BU ARA BURDAYIM ŞÜKÜR ÇOK ÖZLEDİM SİTEYİDE SİZLERİDE YORGUN GEÇTİ AMA OLSUN.TATİLE GİTCEM TEMMUZDA ALLAH NASİP EDERSE. SEN NE YAPTIN NASIL KEYFİN BEN YOKKEN NELER OLDU
Mübarek Üye
- Tepki
- 1.953
- Ödül
- 163
Mübarek Üye · 3.037 mesaj
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/57068-hakkinizi-helal-edermisiniz-ben-gidiyorum · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.