((Oruç Perdedir))
1.918 görüntülenme · 16 yanıt
RE: ((Oruç Perdedir))
yeliz yazdı:SELAMUNA LEYKÜM DEĞERLİ KARDEŞİM.ÇOK SAĞOLASIN.,NŞALLAH BİZLERDE BU AYI HAKKI İLE YERİNE GETİRENLERDNE OLURUZ.SELAM VE DUA İLE
BU AY SABIR AYIDIR SABRIN KARŞILIĞIDA CENNETTİR , BU AY İHSAN .YARDIM VE EŞİTLİK AYIDIR. BU AY MÜMİNİN RIZKININ ARTIĞI BİR AYDIR .allah razı olsun güler kardeşim emeğinize sağlık selam ve duayla
carmelo89 yazdı:Allah razı olsun kardeşim.sağolasın..saygı evet her mekanda gösterilmesi gerekiyor rabbim tutmayanlarada bu güzel maneviyatı tatmak naisp olur inş.selam ve dua ile
bu ay sabır ayıdır diye dogru demiş arkadasımız..
özellikle tv lerde haberlere cok cıkıyo kavga olayları her nekadar sabır ayıda tutmuyanlarında tutanlara saygıılı olması gerekir.
VEYS yazdı:Allah(CC) razı olsun kardşeim.sağolasıns.elam ve dua ile
güzel güzel hazırlayıp bizlere sunuyorsun emeğine sağlık B)
carmelo89 yazdı:ecmain inş kardeşim.herkese nasip olur bu güzel maneviyat duygusu inşAllah.selam ve dua ile
Allah razı olsun kardeşim.sağolasın..saygı evet her mekanda gösterilmesi gerekiyor rabbim tutmayanlarada bu güzel maneviyatı tatmak naisp olur inş.
AMİN!
SELAMÜN ALEYKÜM YEMEME İÇMEMEBİR MELEK ÖZELLİĞİDİR. İNSAN ORUÇU BENİMSEYİP ONU RUHU İLE YAŞAMASI MELEKLERE BENZEMEYE ÇALIŞMASI DIR.DAHA ÖNEMLİSİ BUNU SADECE ALLAH EMRETTİĞİ İÇİN YAPTIĞINDAN ALLAHA DAHA FAZLA YAKLAŞMIŞ OLUR BÖYLECE İNANMIŞ İNSANIN TEK GAYESİ ALLAHI HOŞNUT ETMEK OLMALIDIR.
SELAMÜN ALEYKÜM YEMEME İÇMEMEBİR MELEK ÖZELLİĞİDİR. İNSAN ORUÇU BENİMSEYİP ONU RUHU İLE YAŞAMASI MELEKLERE BENZEMEYE ÇALIŞMASI DIR.DAHA ÖNEMLİSİ BUNU SADECE ALLAH EMRETTİĞİ İÇİN YAPTIĞINDAN ALLAHA DAHA FAZLA YAKLAŞMIŞ OLUR BÖYLECE İNANMIŞ İNSANIN TEK GAYESİ ALLAHI HOŞNUT ETMEK OLMALIDIR.
aliyasir yazdı:aleykümselam kardşeim.Allah(CC) Razı Olsun.sağolasın.selam ve dua ile
Oruç riyası olmayan tek ibadettir derler. Kul ile Rabbisi arasında. Oruç tutuyorum diyebilir ve tenha yerlerde yiyebilir insan. Ama Rabbisinden korkan onun rızası için oruç tutan bunu yapmaz. Allah razı olsun.
Oruç riyası olmayan tek ibadettir derler. Kul ile Rabbisi arasında. Oruç tutuyorum diyebilir ve tenha yerlerde yiyebilir insan. Ama Rabbisinden korkan onun rızası için oruç tutan bunu yapmaz. Allah razı olsun.
ya bana şu nefsin tam açıklamasını yapacak kimse varmı cevaplar beni tatmin etmiyor
ya bana şu nefsin tam açıklamasını yapacak kimse varmı cevaplar beni tatmin etmiyor
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/5697-oruc-perdedir · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- oruç..oruç...oruç... Ramazan Ayı 13 cevap
- Oruç Tutmak Ya Da Tutturan Oruç Ramazan Ayı 5 cevap
- İllede Oruç...İllede Oruç Recep Ayı 3 cevap
- Oruç tutmanız sizin için daha hayırlıdır/ Waan Tasoomoo Khayrun lakum Amatör Resimler 27 cevap
- Muharrem ayında çokça nâfile oruç tutmanın fazîleti Muharrem Ayı 5 cevap
- Oruç bozma ile ilgili sorum var çabuk cevaplarsanız sevinirim Ramazan Ayı 8 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.